MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Τζέιμς Μποντ: Οι φήμες λένε με σιγουριά ότι ο επόμενος 007 θα είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον

Το όνομα που με σιγουριά φαίνεται να προκύπτει τώρα για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ είναι εκείνο του Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Monopoli Team

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μόλις τώρα, ο επόμενος Τζέιμς Μποντ δεν θα είναι ούτε ο Ίντρις Έλμπα ούτε ο Τομ Χάρντι, όπως -άτυπα τουλάχιστον- ήθελαν οι φήμες ως διαδόχους του Ντάνιελ Γκρεγκ στις ταινίες του 007. Το όνομα που με σιγουριά φαίνεται να προκύπτει τώρα, είναι εκείνο του Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπράντλεϊ Κούπερ: Η απίστευτη μεταμόρφωσή του για την ταινία «Maestro»12.09.2018

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, οι φήμες γίνονται ολοένα και εντονότερες, με την πλειονότητά τους να δείχνει προς την κατεύθυνση του νεαρού ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆνα ντε Άρμας: Πώς το κορίτσι από τις φτωχογειτονιές της Αβάνας έγινε η πιο περιζήτητη σταρ του Χόλυγουντ12.09.2018

Ο 32χρονος Βρετανός είναι περισσότερο γνωστός για τις εμφανίσεις του σε ταινίες όπως οι «Kick-Ass» και «Avengers: Age of Ultron», όπου έπαιξε τον ρόλο του Pietro, γνωστού και ως Quicksilver. Τελευταία μάλιστα εμφανίστηκε ως ένας από τους κύριους χαρακτήρες στην ταινία «Bullet train», συμπρωταγωνιστώντας με τον Μπραντ Πιτ.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b