MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ίδρυμα Γουλανδρή: Χριστούγεννα με γιορτινές προτάσεις για όλη την οικογένεια

Χριστουγεννιάτικη συναυλία, christmas camp για παιδιά 5-10 ετών, πρωτότυπα εορταστικά δώρα και στολίδια, απολαυστικά κεράσματα περιμένουν μικρούς και μεγάλους, αυτά τα Χριστούγεννα, στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή.

Φωτογραφία: Natalia Tsoukala
Monopoli Team

Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή γιορτάζει και αποχαιρετά το 2022 με προτάσεις για όλη την οικογένεια, από την εορταστική συναυλία της Χορωδίας Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών, το καθιερωμένο Christmas Camp για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, τα γιορτινά γλυκίσματα του Café αλλά και τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις του Πωλητηρίου.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Χορωδία Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στον χώρο της υποδοχής του Ιδρύματος μπροστά από το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Παιδική Χορωδία των Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών θα υποδέχεται τους επισκέπτες με κάλαντα και άλλα αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις 18.00 και για μισή ώρα περίπου. Είσοδος ελεύθερη.
*Περισσότερες πληροφορίες: goulandris.gr/events/christmas-concert

Ίδρυμα Γουλανδρή

Η πόλη μου γιορτάζει! | Christmas Camp για παιδιά 5-10 ετών

Για μια ακόμα χρονιά, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή διοργανώνει ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό Christmas Camp και καλεί παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών να αποχαιρετήσουν δημιουργικά το 2022.

Από τις 27 έως τις 31 Δεκεμβρίου, στο Christmas Camp «Η πόλη μου γιορτάζει!» τα παιδιά θα ανακαλύψουν μέσα από έργα τέχνης της Συλλογής του Ιδρύματος μια διαφορετική οπτική του αστικού τοπίου: πώς θα έμοιαζε η πόλη τους αν αυτές τις γιορτές τη σκυτάλη αναλάμβανε η φαντασία τους; Το Camp θα περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού από την Κατερίνα Μαρκαδάκη ενώ, σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών και τον διακεκριμένο συνθέτη και διευθυντή των Μουσικών Σχολών του Ωδείου Φίλιππο Τσαλαχούρη, τα παιδιά θα γνωρίσουν επίσης μουσικά όργανα και θα ταξιδέψουν στις πιο λεπτές πτυχές της μουσικής.

27-31 Δεκεμβρίου, 9.00-14.00 | Για παιδιά από 5 έως 10 ετών
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Christmas Camp: 210 010 2156 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00- 17.00), [email protected]
Κρατήσεις θέσεων: goulandris.gr/events/christmas-camp-2022

Φωτογραφία: Giorgos Vitsaropoulos

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο B&E Goulandris Shop

Το B&E Goulandris Shop δίνει το δικό του χρώμα στις φετινές γιορτές με μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα εορταστικά δώρα και στολίδια, εμπνευσμένα από τη Συλλογή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή.

Στολίστε το σπίτι και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα στολίδια και μπάλες για το δέντρο, αρωματικά κεριά, μαξιλαροθήκες με γιορτινά σχέδια, βαμβακερά σουπλά, δίσκους σερβιρίσματος από πλεξιγκλάς και ημερολόγια (ημερήσια και εβδομαδιαία) και υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με το γούρι του Ιδρύματος για το 2023, ένα μενταγιόν από επιχρυσωμένο ασήμι 925° σχεδιασμένο από την Ιωάννα Γλυνού και εμπνευσμένο από το έργο του Joan Miró «Η ακρίδα» (1926).

B&E Goulandris Shop
T: 210 010 2105
goulandris.gr/shop/category/christmas-gifts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Ο «Πολιτισμός στις Γειτονιές» κάνει «στάση» στο κέντρο της Αθήνας με δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις για όλους12.09.2018

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στο B&E Goulandris Café-Restaurant

Ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικος κορμός περιμένουν τους επισκέπτες του Ιδρύματος στο B&E Goulandris Café-Restaurant ενώ, ειδικά για την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, θα υπάρχει μια επιλογή από απολαυστικά Χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

Το Café του Ιδρύματος, που επιμελείται η έμπειρη ομάδα του Δειπνοσοφιστηρίου, προσφέρει πρωινό, brunch και μεσημεριανό καθώς και σνακ, γλυκά, καφέ και ποτά. Το μενού έχει την υπογραφή του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου και η επιλογή των κρασιών έχει την επιμέλεια του γνωστού σομελιέ Άρη Σκλαβενίτη.

B&E Goulandris Café-Restaurant
Τ: 210 756 2895
goulandris.gr/cafe

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή , Ερατοσθένους 13, Αθήνα. T: 210 725 2895. E: [email protected] | https://goulandris.gr/el/

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b