MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα στην πρεμιέρα της παράστασης του Γιώργου Κιμούλη

Το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου ήταν η πρεμιέρα της παράστασης «Η Συνάντηση» στο Θέατρο Αμαλία, με την οποία ο Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει στα θεατρικά δρώμενα, μετά την καταγγελία εις βάρος του για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας από την ηθοποιό Ζέτα Δούκα.

Monopoli Team

Έξω από το Θέατρο Αμαλία στη Θεσσαλονίκη, στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Συνάντηση», συγκεντρώθηκε, το βράδυ της πρεμιέρας, κόσμος με πανό και συνθήματα κατά του γνωστού ηθοποιού, διαμαρτυρόμενος με αφορμή την πριν από μήνες καταγγελία εις βάρος του για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας από την ηθοποιό Ζέτα Δούκα.

«Καμία φίρμα δεν θα μας φιμώσει, διαλέγουμε πλευρά καθημερινά» αναγραφόταν σε ένα από τα πανό, ενώ υπήρχαν παντού πεταμένα χαρτιά τα οποία έγραφαν «Το εισιτήριο είναι συνενοχή, καμία στήριξη στον κακοποιητή».

Ο Γιώργος Κιμούλης συνεχίζει να αρνείται τις καταγγελίες καιμάλιστα έχει κινηθεί νομικά κατά της Ζέτας Δούκα, αλλά και των ηθοποιών Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, που έχουν δηλώσει πως υπήρξαν μάρτυρες σε πολλά από τα περιστατικά και έχουν δηλώσει πρόθυμοι να καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές εφόσον κληθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Κιμούλης: 1,2 εκ. ευρώ αποζημίωση διεκδικεί με αγωγές σε ηθοποιούς και ΣΕΗ12.09.2018

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν έξω από το θέατρο, με αφορμή την πρεμιέρα, ο Γιώργος Κιμούλης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου. «Τον κόσμο τον είδατε πώς αντέδρασε στο τέλος, το χειροκρότημα, χαρούμενος είμαι. Οι θεατές εισπράττουν πως είναι να αντιμετωπίζεις την ζωή σου με τόση κλειστότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b