MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 68: Ο Κανέλος έχει ενώσει τα κομμάτια του πάζλ και πρέπει να αποφασίσει αν θα στείλει τον κολλητό του στη φυλακή ή θα πάει κόντρα στην ηθική και τις αξίες του. Η Σύλβια πάλι, έχει αποφασίσει πως η ανταλλακτική κοινωνία είναι η αλλαγή που χρειάζεται το χωριό και έχει βγει στη γύρα για να αποσυνδέσει όλες τις ταμειακές μηχανές. Το ευρώ μέσα στα σύνορα του Πλατάνου θα αντικατασταθεί από καυσόξυλα, κάστανα, σεμεδάκια και ό,τι έχει ο καθένας ευχαρίστηση, με εντολή της νέας προέδρου. Η Κατερίνα βλέπει μόνο τοίχο στο γάμο της με τον Παναγή και είναι πλέον σίγουρη πως δεν μπορεί να του προσφέρει τη ζωή που ονειρεύτηκε. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια είναι σίγουρη πως θα αγοράσει το πανδοχείο του Κίτσουλα κοψοχρονιά, αλλά η διαπραγμάτευση με το γιο του μακαρίτη θα αποδειχτεί πολύ σκληρή. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Εγκέφαλος ετοιμάζει… πάρτυ στο χωριό.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 47: Η συνάντηση του Πάρη και της Αμαλίας δείχνει πως είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής όπου κάποιοι θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν ενώ άλλοι θα συμπλεύσουν κατευθείαν. Όσο η οικογένεια Μπουραντά προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει, οι εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών δεν σταματούν να τρέχουν. Η Όλγα φαίνεται ότι πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού, ενώ η Ντέπυ δέχεται ένα ακόμη μυστηριώδες τηλεφώνημα. Ποιο θα είναι το σοκαριστικό νέο πού θα λάβει ο Ντίνος;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 48: Ο Αντρέας μαθαίνει από τη Φωτεινή ότι η Καίτη έχει καθυστέρηση και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η DavMak αποκτάει μια νέα υπάλληλο, η οποία προς απελπισία του Παύλου είναι η Αλεξάνδρα! Ο Ορέστης ρωτάει το Στέφανο αν παίζει κάτι με τη Νεφέλη. Η Καίτη κάνει το τεστ στο σπίτι των Μακρή και το κουτί καταλήγει στα χέρια της Αγγελικής, που δεν αργεί να βγάλει το συμπέρασμα. Σίγουρα η Νεφέλη είναι έγκυος! Όταν όμως το κουτί πέσει στα χέρια της Ευδοκίας, αυτή θα υποθέσει ότι έγκυος είναι η Αγγελική. Και κάπως έτσι τα χτυπήματα πέφτουν απανωτά στον καημένο το Δημήτρη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 47: Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του. Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά τη βοήθεια της Στέλλας. Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά και σκέφτεται να φύγει ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 63: Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιό του και δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει. Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας (Βαγγέλης Κακουριώτης), εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό, δίνοντας χαρά στην οικογένεια. Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό. Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 24: Ο Στέλιος ζητάει τα ρέστα από το Χρήστο για τη μετάθεσή του κι εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς. Απελπισμένος για κάποιο μέσο καταλήγει… στον Θοδωράκη! Η Αγλαΐα από την άλλη συντετριμμένη από την επίθεση του Μίλτου, βλέπει για πρώτη φορά τον πραγματικό εχθρό, ενώ ο Τάσος βλέποντας την κατάσταση του Μίλτου κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία. Ο Αλέξανδρος πεπεισμένος πως κάτι παραπάνω κρύβεται στον θάνατο της αδελφής του ψάχνει στην τροχαία το φάκελο της. Καθώς τα σύννεφα γύρω από το μαγαζί πυκνώνουν η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της που θα αλλάξει για πάντα τη στάση του Στρατή.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 35: Όσα δραματικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Πέτρου και το θάνατο του Ζαμάφτα στη Γερακιανή. Ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του Στέλιου Διακοσάββα. Υπάρχει εκεί κάποιο στοιχείο που θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του; Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία
αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου. Η σύλληψη του Πέτρου θα φέρει σοβαρές συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ελισάβετ στο μοναστήρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Ταινίες

21:00 Οι Μαχητές των Δρόμων 8 στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Φ.Γκάρι Γκρέι Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίς Γκίμπσον, Κρις Μπρίτζες, Νάταλι Εμάνιουελ, Κερτ Ράσελ, Σκοτ Ίστγουντ, Σαρλίζ Θερόν, Έλεν Μίρεν

Ο Ντομ και η Λέτι περνούν τον μήνα του μέλιτος στην Αβάνα κάνοντας, τι άλλο, κόντρες. Εκεί, όμως, το όνειρο θα κοπεί απότομα, όταν η Σάιφερ, μια underground χάκερ με ανθρωπιστική συνείδηση, θα συναντήσει τον Τορέτο και θα τον εκβιάσει, με άγνωστό μας διακύβευμα, να στραφεί εναντίον της ίδιας του της ομάδας. Κι αυτός θα το κάνει.

21:00 Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές στο STAR

Περιπέτεια μυστηρίου, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα Παίζουν: Κένεθ Μπράνα, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Τζούντι Ντεντς, Πενέλοπε Κρουζ, Τζούντι Ντεντς

Ο διάσημος και δαιμόνιος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, καλείται να λύσει το αίνιγμα της δολοφονίας ενός αμφιλεγόμενου επιχειρηματία, που γίνεται μέσα στο πολυτελές τρένο «Οριάν Εξπρές», το οποίο βρίσκεται ακινητοποιημένο στις Άλπεις. Οι διακεκριμένοι επιβάτες του «Οριάν Εξπρές» κρύβουν πολλά μυστικά, που τους βάζουν στη λίστα των υπόπτων για το στυγερό έγκλημα και ο ευφυής Ηρακλής Πουαρό πρέπει να βρει τον δολοφόνο, πριν χτυπήσει ξανά.

21:00 Μέσα Στον Κυκλώνα στο OPEN BEYOND

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κουέιλ Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Σάρα Γουέιν Κάλις, Ματ Γουόλς, Αλίσια Ντέμπναμ-Κάρεϊ

Όταν το Σίλβερτον βρεθεί στο έλεος των πιο καταστροφικών και ανελέητων ανεμοστρόβιλων, ολόκληρη η πόλη θα τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Δύο έφηβοι κι ένα συνεργείο κυνηγών τυφώνων, αποφασίζουν να παρακολουθήσουν όσο πιο κοντά γίνεται το περιστρεφόμενο θηρίο, προκειμένου να το απαθανατίσουν και να το μελετήσουν. Την ίδια ώρα, ο υπόλοιπος πληθυσμός προσπαθεί να κρυφτεί για να γλιτώσει. Σύντομα, όμως, όλοι θα χρειαστεί να αναμετρηθούν με την πραγματική δύναμη της Φύσης.

21:00 Ο 13ος Πολεμιστής στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 1999

Σκηνοθεσία: Τζον Μακ Τίρναν,Μάικλ Κράιτον Ηθοποιοί: Αντόνιο Μπαντέρας, Νταιάν Βενόρα, Ομάρ Σαρίφ

Ένας εξόριστος Άραβας διπλωμάτης αναγκάζεται να γίνει ο 13ος πολεμιστής μιας ομάδας Βίκινγκ, οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να προστατέψουν ένα σκανδιναβικό βασίλειο από την τρομακτική επίθεση μιας φυλής ανθρωποφάγων.

22:00 Αμερικάνικο Όνειρο στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, ρουμανικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Ιοάνα Ουρικάρου Πρωταγωνιστούν: Μαλίνα Μανοβίτσι, Ντίλαν Σμιθ, Στιβ Μπέισικ, Μιλάν Χουρντούκ

Η Μάρα, μια τριαντάχρονη ανύπαντρη μητέρα από την Ρουμανία, εργάζεται στις ΗΠΑ σαν αποκλειστική νοσοκόμα με προσωρινή βίζα. Θέλοντας να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον γιo της, παντρεύεται τον ασθενή της, Ντάνιελ, λίγο πριν λήξει η άδεια παραμονής της. Οι διαδικασίες για την απόκτηση της πράσινης κάρτας ξεκινούν δίνοντας συνεντεύξεις στον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, τον Mότζι. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται και προκύπτουν συνεχώς εμπόδια.

22:00 Josie στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Έρικ Ίνγκλαντ Ηθοποιοί: Σόφι Τέρνερ, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ, Ντάεγκ Φερτς

Ο σχολικός φύλακας Χανκ ζει απομονωμένος και ‘στοιχειωμένος’ από το παρελθόν του. Όταν, λοιπόν, στη γειτονιά του φτάνει μια γλυκιά και φιλική έφηβη, της ανοίγει την πόρτα της ζωής του… αγνοώντας τις σκοτεινές προθέσεις της.

23:00 The Trick στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ βρετανικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Πιτ Μπρότον Ηθοποιοί: Τζέισον Γουάτκινς, Βικτόρια Χάμιλτον, Τζερόμ Φλιν

Ο διεθνούς φήμης καθηγητής Φιλ Τζόουνς και η πανεπιστημιακή ομάδα του γίνονται αντικείμενο μεγάλης έρευνας, όταν πέφτουν θύματα μιας κυβερνοεπίθεσης που αμφισβητεί την 30 ετών μελέτη τους για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

23:00 The Matrix Revolutions στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – δυστοπίας αμερικανικής παραγωγής 2003

Σκηνοθεσία: Λάνα και Λίλη Γουατσόφσκι Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ρiβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος, Χιούγκο Γουίβινγκ

Μετά την τελευταία μάχη μεταξύ ανθρώπων και Μηχανών, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πια που θέλουν να ζήσουν στον πραγματικό κόσμο. Η μάχη, όμως, που πρέπει να δώσουν για να αποδράσουν από το Matrix είναι άνιση. Ο Νίο ετοιμάζεται για την τελική επίθεση, όμως οι Μηχανές δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα.

23:15 Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ

Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο, καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη. Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας, που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με πλοίο αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 5-11 Δεκεμβρίου12.09.2018

23:45 Λέοντες Αντί Αμνών στον ΑΝΤ1

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2007

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ρέντφορντ Παίζουν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μέριλ Στριπ, Τομ Κρουζ

Ο Στίβεν Μάλεϊ, ιδεαλιστής καθηγητής πανεπιστημίου, προσπαθεί να πείσει τον Τοντ, έναν ιδιοφυή αλλά «περιθωριακό» φοιτητή του, να μην παραιτηθεί από τα ιδανικά του, να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του και να βρει τελικά ένα σκοπό στη ζωή του. Μια συμβουλή που ο Μάλεϊ είχε δώσει παλαιότερα στους νεαρούς φοιτητές του Άριαν και Έρνεστ και εκείνοι αποφάσισαν να καταταγούν στον αμερικανικό στρατό και να μετατεθούν στο Αφγανιστάν. Όμως, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης οι δύο φίλοι πέφτουν από το ελικόπτερο και τώρα κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν μέχρι να τους εντοπίσει η ομάδα διάσωσης. Ενώ στην Ουάσινγκτον D.C. ο φιλόδοξος γερουσιαστής Τζάσπερ Ίρβινγκ πρόκειται να δώσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Τζανίν Ροθ, που κυνηγά την «καυτή» είδηση. Ο Ίρβινγκ σκοπεύει να προπαγανδίσει το καινούριο πολεμικό δόγμα των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, που ήδη εφαρμόζεται και που ο ίδιος χειρίζεται πολιτικά. Μόνο που αυτή η καινούρια πολεμική στρατηγική θα θέσει σε θανάσιμο κίνδυνο τις ζωές των Άριαν και Έρνεστ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b