MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 67: Η Κατερίνα είναι σε μαύρα χάλια, με το θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Η Φιλιώ πάλι, που έχει καταλάβει πως κάτι τρέχει προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει και πιέζει τον Παναγή να μιλήσει στη γυναίκα του. Την ίδια ώρα, ο Σίμος προσπαθεί, μάταια, να ρίξει στάχτη στα μάτια του Κανέλου. Η Βαλέρια πάει στην Αθήνα για να βρει τη Σουτζούκη και τον γιο του Κίτσουλα, στην Αθήνα πάει και ο Κανέλος όμως, αποφασισμένος να μάθει τι συμβαίνει. Η Σύλβια ετοιμάζεται να φέρει τσουνάμι αλλαγών στο χωριό και κάνει δημοψήφισμα για να γίνει ο Πλάτανος μια ανταλλακτική κοινωνία στην οποία τα λεφτά δεν θα έχουν καμιά θέση, ενώ η Κατερίνα αποφασίζει πως δεν έχει καμιά θέση πια στη ζωή του Παναγή. Τι θα κάνει ο Κανέλος όταν μάθει την αλήθεια για το αυγό φαμπερζέ και τον μπακάλη;

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 46: Ο Μάρκος κεραυνοβολείται απ’ την ανακοίνωση του Χριστόφορου, ότι τα παιδιά θα κάνουν αρραβώνα τελικά. Εκεί που πίστευε ότι έχει με το μέρος του, τουλάχιστον τον Μπουραντά, βλέπει ότι πλέον, είναι ο μόνος που δε θέλει αυτή την ένωση… Η Αμαλία αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή της, επισκέπτεται για άλλη μία φορά την οικία Βασιλείου για να συναντήσει τον Πάρη… Θα βρει το κουράγιο να του πει όλη την αλήθεια ή θα για ακόμη μια φορά θα επιλέξει να το αντιμετωπίσει μόνη της;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 47: Η Αγγελική καταφέρνει να γλιτώσει την αποκάλυψη ακόμα μια φορά. Η Μυρτώ τη βλέπει στο σπίτι των Μακρή ως Σταυρούλα αλλά νομίζει ότι κάνει κρυφό ρεπορτάζ για το site που δουλεύει. Η Αγγελική της υπόσχεται ότι θα παραιτηθεί άμεσα αλλά η ίδια ξέρει ότι δεν θα μπορέσει να τηρήσει την υπόσχεσή της. Ο κυκεώνας των ψεμάτων που έχει πει νιώθει να την κυκλώνει και να την πνίγει. Αλλά και η Νεφέλη νιώθει ότι πνίγεται από την κηδεμονία του Δημήτρη. Ο Δημήτρης όμως, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα παιδιά, δείχνει να μην πτοείται τόσο πια. Ο ρόλος του πατέρα έχει αρχίσει να του αρέσει τόσο πολύ που, για πρώτη φορά στη ζωή του, φαντάζεται τον εαυτό του πραγματικό πατέρα, με το δικό του παιδί. Όταν το εκμυστηρεύεται στην Ειρήνη, η αντίδρασή της δεν είναι ιδιαίτερα θερμή. Κι όσο αυτοί οι δύο συζητάνε για μια φανταστική εγκυμοσύνη, η Καίτη κάνει ένα τεστ και περιμένει τα πραγματικά αποτελέσματα.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 61: Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλά πολύ σκληρά. Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια. Η Ειρήνη, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τη στενή πολιορκία στον Φίλιππο, ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στη Βασιλική. Ο Στάθης δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, χωρίς εκείνος να αντιδράσει. Θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ωστόσο, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν, ενώ έχει σκοπό να τον βγάλει από τη μέση.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 45: Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, που εκτοξεύει απειλές. Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή κι ανησυχία στο χωριό. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα. Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης. O Παύλος, οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση, πάει και παραμονεύει έξω απ’ το αρχοντικό των Σταματάκηδων. Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 62: Ο Άγγελος ορίζεται, από την οικογένεια, ως baby sitter του μικρού αδελφού του, ενώ ο Λούης προετοιμάζεται για την καριέρα του ως ταξιτζής, μαθαίνοντας οδήγηση. Η άφιξη του Αντώνη και της Ελπίδας από τη Νάξο, φέρνει πολλές εκπλήξεις στην οικογένεια. Εκπλήξεις έχουμε και σε όλη τη γειτονιά με την άφιξη του καινούριου παπά, του αδελφού Μάρκου, ή αλλιώς «παπά-παίδαρου». Ο Στέλιος δεν μπορεί να διαχειριστεί, αυτά που έκαναν ο Αντώνης κι η Ελπίδα στις διακοπές, την ώρα που η διαδικασία ονοματοδοσίας του «καραμούζα» ξαφνιάζει τον κυρ Νίκο.

Επεισόδιο 63: Ο Άγγελος προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθηματικά του αδιέξοδα γράφοντας αλλόκοτα ποιήματα. Η Νανά έχει ένα διάχυτο εκνευρισμό, αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει τι ακριβώς της φταίει. Ο Στέλιος δέχεται πιέσεις στη δουλειά του από τους συνδικαλιστές, να κατέβει στις εκλογές του σωματείου. Ο Άγγελος έχει μια ιδέα για το μάρκετινγκ της μπουτίκ, που πετυχαίνει, σε αντίθεση με την προσπάθειά του στο Πανεπιστήμιο. Όλη η παρέα των εφήβων αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών, γεγονός που φέρνει ανακατατάξεις στις ζωές εκείνων και των οικογενειών τους.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 23: Ο Στέλιος δέχεται ένα σήμα από τα κεντρικά της χωροφυλακής που απειλεί το μέλλον του. Η Αγλαΐα από την άλλη ακούει από τον Μίλτο την πιο πικρή και καλά κρυμμένη αλήθεια της ζωής της. Μια ακόμα κρίση του Αχιλλέα τρομοκρατεί τη Μυρτώ, ενώ μετά την απρόοπτη συνάντηση της με τον Αλέξανδρο, η Εύη μένει με ακόμα περισσότερες απορίες για τη σχέση του με τους γονείς της. Καθώς ο Χρήστος προετοιμάζει την επόμενη επίθεση του στον Στρατή, έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Γιώργη. Ο Στρατής από την άλλη δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με τη Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του και ψάχνει να βρει λύσεις. Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο Παπαδόπουλος.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 34: Η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του γιου της με τον Βίκο. Και οι δύο άντρες, φτάνουν στα άκρα. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Τόσο η Όλγα όσο και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το που ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει, είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της Μονής κι απόψε το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 5-11 Δεκεμβρίου12.09.2018

Ταινίες

21:00 Το Καρφί στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Γουό Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Μπάρι Πέπερ, Τζον Μπέρνθαλ, Σούζαν Σαράντον, Μάικλ Κένεθ Γουίλιαμς, Μελίνα Κανακαρίντις

Ο 18χρονος γιος του επιχειρηματία Τζον Μάθιους συλλαμβάνεται για διακίνηση ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς φυλάκισης. Για να μπορέσει να τον βγάλει από τη φυλακή, ο πατέρας του αναγκάζεται να υποδυθεί τον μυστικό πράκτορα και να εισχωρήσει σε ένα επικίνδυνο καρτέλ εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό να το εξαρθρώσει.

21:00 Μαγικά Φίλτρα στο OPEN BEYOND

Αισθηματική κομεντί φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 1998

Σκηνοθεσία: Γκρίφιν Νταν Πρωταγωνιστούν: Σάντρα Μπούλοκ, Νικόλ Κίντμαν, Ντάιαν Γουίστ, Γκόραν Βίσντζικ, Στόκαρντ Τσάνινγκ, Έινταν Κουίν, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ

Οι αδερφές Γκίλιαν και Σάλι Όουενς, είναι δυο σύγχρονες… μάγισσες. Μεγαλωμένες από τις θείες τους μετά τον θάνατο των γονιών τους, ζουν σε μια επαρχιακή πόλη, η οποία τις θεωρεί υπαίτιες για κάθε ατυχία και κακό που συμβαίνει. Σαν να μην έφτανε αυτό, μια κατάρα που περνάει από γενιά σε γενιά τις έχει καταδικάσει να ζούνε μόνες, αφού κάθε άντρας που ερωτεύονται είναι καταδικασμένος να φύγει από τη ζωή. Η Σάλι όμως είναι αποφασισμένη να γνωρίσει τον έρωτα, αλλά για να το καταφέρει, θα πρέπει πρώτα να σπάσει την κατάρα.

22:00 Mudbound: Δάκρυα στον Μισισσιπή στην ΕΡΤ1

Δραματική ταινία, παραγωγής ΗΠΑ 2017

Σκηνοθεσία: Ντι Ρις Πρωταγωνιστούν: Γκάρετ Χέντλουντ, Κάρει Μάλιγκαν, Τζοναθαν Μπανκς, Τζέισον Κλαρκ, Τζέισον Μίτσελ, Μέρι Τζ. Μπλάιτζ, Ρομπ Μόργκαν

Η οικογένεια Μακ Άλαν έχει μόλις αφήσει την ήρεμη, πολιτισμένη ατμόσφαιρα του Μέμφις και βρίσκεται εντελώς απροετοίμαστη απέναντι στις σκληρές απαιτήσεις της αγροτικής ζωής στο Δέλτα του Μισισιπή. Παρά τα μεγαλεπήβολα όνειρα του Χένρι ΜακΆλαν (Τζέισον Κλαρκ), η γυναίκα του Λόρα (Κάρει Μάλιγκαν) παλεύει να διατηρήσει την πίστη της στο μάταιο εγχείρημα του συζύγου της και να μεγαλώσει τις δύο κόρες της. Εν τω μεταξύ, ο Χαπ και η Φλόρενς Τζάκσον (Ρομπ Μόργκαν, Μέρι Τζ. Μπλάιτζ), οι μαύροι μισθωτοί καλλιεργητές που έχουν δουλέψει τη γη για χρόνια, παλεύουν να πετύχουν το δικό τους, μικρό όνειρο, παρά τους αμείλικτους κοινωνικούς περιορισμούς. Ο πόλεμος ανατρέπει τα σχέδια των δύο οικογενειών με την επιστροφή των αγαπημένων τους, του Τζέιμι Μακ Άλαν (Γκάρετ Χέντλουντ) και του Ρονσέλ Τζάκσον (Τζέισον Μίτσελ), οι οποίοι αναπτύσσουν μία δυνατή φιλία που προκαλεί την κοινωνία στην οποία ζουν. Δύο οικογένειες στον αγροτικό αμερικάνικο Νότο, οι λευκοί ιδιοκτήτες γης και οι μαύροι αγρότες που την καλλιεργούν, βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της επικής, ανθρώπινης, ταινίας για όλα όσα χωρίζουν και ενώνουν τους ανθρώπους. Οι δυνατές ερμηνείες και η κεντημένη αφήγηση ρίχνουν φως σε μία σκοτεινή περίοδο του αμερικάνικου νότου που μαστιζόταν από τις φυλετικές διακρίσεις αλλά και τις συνέπειες του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, όπως αποτυπώνονται σε όσους επιβίωσαν και επέστρεψαν.

22:00 Chaos Walking στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια δράσης συμπαραγωγής ΗΠΑ, Καναδά και Χονγκ Κονγκ 2021

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λάιμαν  Ηθοποιοί: Τομ Χόλαντ,Ντέιζι Ρίντλεϊ,Ντέμιαν Μπιτσίρ

Μια μυστηριώδης κοπέλα ‘πέφτει’ σε έναν πλανήτη όπου όλες οι γυναίκες έχουν πεθάνει και όλοι οι άντρες ακούνε ο ένας τις σκέψεις του άλλου. Μαζί με έναν νεαρό θα περιπλανηθούν στο ζοφερό τοπίο και θα ανακαλύψουν τα μυστικά του.

23:00 Our Friend στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλα Κάουπερθγουεϊτ Ηθοποιοί: Τζέισον Σίγκελ, Ντακότα Τζόνσον, Κέισι Άφλεκ

Όταν η σύζυγός του διαγιγνώσκεται με ανίατη νόσο, ένας δημοσιογράφος έρχεται αντιμέτωπος με πρωτόγνωρες ευθύνες. Ωστόσο, η άφιξη του κολλητού φίλου τους θα έχει βαθιά επίδραση στη ζωή όλων. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

23:15 Κινηματογράφος Majestic στο OPEN BEYOND

Αισθηματικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2001

Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντάραμποντ Πρωταγωνιστούν: Τζίμ Κάρεϊ, Μάρτιν Λαντάου, Λόρι Χόλντεν, Μπομπ Μπάλαμπαν

Την εποχή του Μακαρθισμού, ένας σεναριογράφος ο οποίος εξορίστηκε από το Χόλιγουντ για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, μπλέκεται σε ένα ατύχημα που του στερεί τη μνήμη. Όταν κάποια στιγμή εγκαθίσταται σε μια μικρή πόλη για βρει από την αρχή τα “πατήματά” του, οι κάτοικοι νομίζουν ότι πρόκειται για το χαμένο γιο του ιδιοκτήτη του μοναδικού σινεμά της πόλης, προκαλώντας μια ανατροπή μέσα στην κοινότητα αλλά και στην προσωπική του ζωή με την εμφάνιση μιας γυναίκας από το παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

23:15 Η Κατάρα στον ΣΚΑΪ

Ταινία τρόμου αμερικάνικης παραγωγής 2004

Σκηνοθεσία: Τακάσι Σιμίζου Πρωταγωνιστούν: Μπρουκ Σιλντς, Μπρένταν Φρέιζερ, Ρίκι Γκαρσία, Ντικ Βαν Ντάικ, Κεν Τζεόνγκ

Η Κάρεν, μια Αμερικανίδα φοιτήτρια στην Ιαπωνία, αναλαμβάνει τη φροντίδα μιας άρρωστης γυναίκας, όταν η νοσοκόμος της εξαφανίζεται. Από την πρώτη της κιόλας επίσκεψη, νιώθει πως κάτι σκοτεινό και επικίνδυνο κατοικεί εκεί. Σύντομα, θα αντιληφθεί το ξύπνημα μιας κατάρας, η οποία προκαλεί μια αλυσίδα από ανεξήγητους θανάτους, και έχει τις ρίζες της σε ένα φρικτό γεγονός που συνέβη χρόνια πριν. Τώρα, ο μόνος τρόπος να σταματήσει την κατάρα που απειλεί τη ζωή της είναι να ανακαλύψει το σκοτεινό μυστικό που τη γέννησε.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b