MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 64: Η προεκλογική περίοδος έχει φουντώσει στο όμορφο χωριό μας και οι υποψήφιοι, όπως και οι υποστηρικτές τους, βρίσκονται σ’ αναμμένα κάρβουνα. Στη χειρότερη μοίρα από όλους βρίσκεται ο Σίμος, που έχει αγανακτήσει χωρίς μπύρα και χωρίς Τούλα. Την ίδια ώρα, ο Χαραλάμπης, που έχει αγανακτήσει στο κοινόβιο, ζητάει τη συμβουλή της Βαλέριας, που όμως ζει το δράμα της με τον παπά και δε μιλιέται. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Κατερίνας μόνο καλά δεν είναι και η γιατρέσσα μας είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Σε δύσκολη θέση είναι και ο Τίμος Μαργκαρί όμως, που δεν αναγνωρίζει πια τον εαυτό του και αποφασίζει να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ακυρώσει την υποψηφιότητα του. Η Αγγέλα πάλι, έχει αποφασίσει να ζητήσει τη βοήθεια του Ανδρέου, αλλά μια ανάμνηση από το παρελθόν θα την ταρακουνήσει και θα τη βάλει σε υποψίες.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 44: Η επίσκεψη της Αμαλίας στην Όλγα γεννά ερωτηματικά στον Πάρη ο οποίος δείχνει πως εμπιστεύεται τον Μεμά ολοένα και περισσότερο. Ο Άγης επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τη Γεωργία και η οικογένεια Μπουραντά σοκάρεται στο άκουσμα αυτού του νέου. Η Μιράντα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά την Ματούλα ενώ ο Ντίνος μετά το χωρισμό του από την Αμαλία δείχνει να αλλάζει στάση απέναντι στους οικείους του. Η εμφάνιση του Ζήση επιφυλάσσει νέα έκπληξη στον Αποστόλη την ώρα που οι εξελίξεις κάνουν τη Βικτώρια να νιώθει εκτεθειμένη σε μεγάλους κινδύνους. Ποια είναι η απρόσμενη συνάντηση που περιμένει τη Μιράντα;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 44: Ο Δημήτρης βρίσκεται για άλλη μια φορά στη μέση πολλών προβλημάτων που πρέπει να λύσει άμεσα. Στο σπίτι, πρέπει να κατευνάσει το θυμό της Αθηνάς προς την Ισμήνη που της κατέστρεψε τον πολύτιμο χάρτη της. Στην εταιρεία, πρέπει να κάνει ξεκάθαρο στον Διονύση ότι η νίκη του γιου του ήταν αντισυναδελφική και δεν θα αφήσει να επαναληφθεί. Στα προσωπικά του, πρέπει να πείσει την Ειρήνη ότι δεν είναι η σωστή στιγμή για να συγκατοικήσουν. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι ο Παύλος με την Αλεξάνδρα δεν έχουν πια ανάγκη να κρύβονται και φεύγουν από το σπίτι. Δεν χαίρονται όλοι όμως μ’ αυτήν την αποχώρηση. Μαζί με τον Παύλο και την Αλεξάνδρα, φεύγει και η Φωτεινή και στον Αντρέα δεν αρέσει καθόλου αυτό. Ο Αντρέας έχει χωρίσει πια με την Καίτη και είναι ζευγάρι με την Φωτεινή. Όχι επίσημο ζευγάρι όμως ακόμη. Γι’ αυτό όταν η Αγγελική τούς βλέπει να φιλιούνται, Αντρέας και Φωτεινή πανικοβάλλονται ότι θα το πει στον Δημήτρη. Όμως η Αγγελική έχει να πει άλλα πράγματα με τον Δημήτρη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 44: Η Αργυρώ, πιεσμένη, αποφασίζει να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες. Ο Παύλος διαφωνεί και κάνει πρόταση να τα αγοράσει ο ίδιος. Η Καλλιόπη δεν συμφωνεί με τη συνεννόηση Αστέρη-Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση για ακόμη μια φορά μαζί του. Έκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες. Την ίδια στιγμή, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο Μαθιού-Βασιλικής κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Μαθιός προειδοποιεί τον Ευθύμη, απειλώντας τον ανοικτά να προσέχει τις συναναστροφές του με την οικογένειά του. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει ποια είναι η χάρη που χρωστά στον Αστέρη, ενώ το χάσμα μεταξύ Αιμιλίας και Δημήτρη μοιάζει δύσκολο να γεφυρωθεί. Παράλληλα, ο Βαγγέλης κάνει μία νέα γνωριμία στη χαρτοπαικτική λέσχη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 58: Ο Φίλιππος απορρίπτει την Ειρήνη, αλλά τρέμει μη φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Εκμυστηρεύεται όσα έχουν συμβεί στη Χάιδω κι εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη. Ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Ο Στάθης, μετά από σύσταση του Κουράκου, τον αφήνει να πιστέψει πως θα αποσυρθεί από την υπόθεση και θα αφήσει την αστυνομία να το χειριστεί. Ο Ισίδωρος προσλαμβάνει οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αθηνά, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει.

22:40 Maestro στο MEGA

Επεισόδιο 7: Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση. Η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαντελής Βούλγαρης: Ρετροσπεκτίβα των ταινιών του εμβληματικού δημιουργού στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος12.09.2018

Ταινίες

21:00 Η Μεγάλη Μέρα στο OPEN BEYOND

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Ιβάν Ράιτμαν Πρωταγωνιστούν: Κέβιν Κόστνερ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Ντένις Λίρι, Φρανκ Λαγγέλα, Σαμ Έλιοτ, Έλεν Μπέρνστιν, Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Στους προκριματικούς πρωταθλήματος του αμερικανικού ράγκμπι, ο γενικός μάνατζερ της ομάδας του Κλίβελαντ, Σόνι Ουίβερ, σε μια προσπάθεια να σώσει το άθλημα στην πόλη, καλείται να επιλέξει άμεσα τον καλύτερο παίκτη, θυσιάζοντας τα όνειρα των υπόλοιπων υποψηφίων.

21:00 The Girl Who Believes in Miracles στο COSMOTE CINEMA 1HD

Οικογενειακή κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Κορέλ Ηθοποιοί: Μίρα Σορβίνο, Όστιν Τζόνσον, Κέβιν Σόρμπο

Αντίθετα με τον περισσότερο κόσμο, η μικρή Σάρα είναι πρόθυμη να ακολουθήσει τον Λόγο του Θεού. Έτσι, όταν ακούει πως ‘η πίστη κινεί βουνά’, αρχίζει να προσεύχεται… και, σύντομα, οι κάτοικοι της πόλης θεραπεύονται μυστηριωδώς.

21:00 Ο Τρελοπενηντάρης στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1971

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ρίκα Διαλυνά, Καίτη Πάνου, Αλέκος Τζανετάκος, Βίκυ Βανίτα, Γιώργος Μοσχίδης, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Νίκος Παπαχρήστος, Κώστας Φυσσούν, Γιώργος Μπάρτης, Βασίλης Μαλούχος, Νάσος Κεδράκας

Ο Ανδρέας Τεπενδρής, είναι ένας επιπόλαιος πενηντάρης, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί επαγγελματικά. Κατά καιρούς καταπιάνεται με διάφορες δουλειές με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Σε συνεργασία με τον αδελφικό του φίλο Φρίξο, ανοίγει μια σχολή μανεκέν. Η επίσκεψη ενός παλιού του φίλου, που έχει γυρίσει από την Αμερική πετυχημένος και με πολλά σχέδια για νέες δουλειές, του δίνει μεγάλη χαρά. Έτσι, όταν του προτείνει να τον πάρει ως συνέταιρο στις δουλειές του, με την προϋπόθεση να σοβαρέψει και να αλλάξει τρόπο ζωής, ο Ανδρέας αφήνει τη σχολή μανεκέν και αρχίζει να ζει μια καινούρια ζωή, παριστάνοντας τον μεγαλοεπιχειρηματία.

21:00 Η Αρπαγή 2 στο STAR

Περιπέτεια, γαλλικής παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Φάμκε Γιάνσεν, Λίλαντ Ορσέ, Λουκ Γκράιμς

Όταν ο πρώην πράκτορας της CIA, Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της, αποφασίζει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μπράιαν ελπίζει πως θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λενόρ και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για αυτό. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν είχε αναγκαστεί να σκοτώσει για να σώσει την αγαπημένη του κόρη. Τώρα, αυτός αλλά και η οικογένειά του, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τρομαχτικό εφιάλτη και θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει.

22:00 Δεν Μένουμε Πια Εδώ στην ΕΡΤ1

Αισθηματικό δράμα, συμπαραγωγής ΗΠΑ – Καναδά 2004

Σκηνοθεσία: Τζον Κίρραν Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Ράφαλο, Ναόμι Γουότς, Λόρα Ντερν, Πίτερ Κράουζε, Λάρι Γκρος

Δύο φιλικά ζευγάρια στην αμερικάνικη επαρχία περνούν αρκετό χρόνο μαζί προσπαθώντας να σπάσουν την ρουτίνα.
Ο Τζακ και ο Χανκ είναι και οι δύο καθηγητές στο κολέγιο της μικρής πανεπιστημιούπολης, διατηρώντας μια «χαλαρή» φιλία κάνοντας βόλτες ανάμεσα στα μαθήματα και πίνοντας ποτά μετά τη δουλειά. Οι γυναίκες τους Τέρι και Ίντιθ είναι στενότερες φίλες και οργανώνουν συναντήσεις για φαγητό και πότο, αφού βάλουν τα παιδιά για ύπνο. Μια σχέση απιστίας θα υποσκάψει τη σχέση των δύο ζευγαριών, οδηγώντας την κατάσταση στα όρια. Οι φιλίες θα αποδειχθούν χωρίς ιδιαίτερο βάθος ενώ οι ερωτικές συναντήσεις θα καταλήξουν αδιέξοδο. Οι ήρωες θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν την πορεία τους και τις επιλογές τους βγαίνοντας τελικά αρκετά αλλαγμένοι και σίγουρα πιο ώριμοι.

22:00 Σώσε με στην ΕΡΤ2

Κοινωνική ταινία μυθοπλασίας ελληνικής παραγωγής 2001

Σκηνοθεσία: Στράτος Τζίτζης Ηθοποιοί: Μαρία Ζορμπά, Γιώργος Καραμίχος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γιάννης Τσορτέκης, Βασιλική Δέλλιου, Μαρίλη Μαστραντώνη, Ταξιάρχης Χάνος,. Μανώλης Γιούργος, Κώστας Φαλλελάκης

Η Άννα είναι μια νέα γυναίκα που έχει περάσει τα τριάντα. Ζει μόνη, έχει δουλειά, φίλες και κάποιους περιστασιακούς εραστές. Ωστόσο, βρίσκεται παγιδευμένη σε λάθη του παρελθόντος. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τις καταστροφικές συνέπειες των επιλογών της, απευθύνει έκκληση σωτηρίας στον μοναδικό άνδρα που αγάπησε ποτέ. Αυτό το μήνυμα ζωής και έρωτα, θα πρέπει να καλύψει μεγάλες αποστάσεις (μεταφορικά και κυριολεκτικά) για να φτάσει στον παραλήπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Χατζηφραγκέτα «εισβάλλουν» ως guest στα «Νούμερα» της ΕΡΤ12.09.2018

22:00 Το Απόλυτο Παιχνίδι στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Μπραντ Φέρμαν Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέμα Άρτερτον

Ένας απένταρος φοιτητής παρασύρεται από την υπόσχεση ενός μεγιστάνα των τυχερών παιχνιδιών για γρήγορα, μυθικά πλούτη και καταλήγει εν αγνοία του παγιδευμένος σε ένα θανάσιμο παιχνίδι εξουσίας.

23:00 Bangkok: Επικίνδυνη Αποστολή στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Όξιντ Πανγκ, Ντάνι Πανγκ Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Σαχκρίτ Γιάμναρμ, Τσάρλι Γιανγκ, Πάνγουορντ Χεμάνι

H ζωή του Τζο, ενός ψυχρού επαγγελματία δολοφόνου, παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη για να εκτελέσει κάποια συμβόλαια θανάτου. Εκεί θα συναντήσει τον Κονγκ, έναν μικροαπατεώνα, τον οποίο θα προσλάβει για να τον βοηθήσει στην αποστολή του, με απώτερο στόχο να τον σκοτώσει στο τέλος ώστε να καλύψει κάθε ίχνος του. Ταυτόχρονα, ο Τζο θα μπλέξει σε μια ρομαντική ιστορία με τη Φον, μια όμορφη Ταϊλανδέζα πωλήτρια και θα αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί από τη μεθυστική γοητεία της Μπανγκόκ.

23:30 Τζον Ράμπο στο STAR

Πολεμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Σιλβέστερ Σταλόνε Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζούλι Μπενζ, Μάθιου Μάρσντεν, Γκράχαμ Μακ Τάβιτς

Τώρα πια, ο Τζον Ράμπο, αν και ζει στην Ταϊλάνδη, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση προτιμώντας να κάνει μεταφορές με το πλοίο του στον ποταμό Σάλουιν. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι μπελάδες δεν τον έχουν ξεχάσει! Ο Μάικλ Μπάρνετ και η Σάρα Μίλερ, πρεσβευτές ανθρώπινων δικαιωμάτων, προσεγγίζουν τον Ράμπο και του ζητούν να τους μεταφέρει σε μια περιοχή της Μπούρμα, στα βάθη της ζούγκλας όπου μαίνεται εμφύλιος πόλεμος. Παρότι απρόθυμος, ο Ράμπο τελικά δέχεται. Όταν όμως τα μέλη της ομάδας συλλαμβάνονται ως όμηροι του ταγματάρχη Τιντ, ο Ράμπο αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

23:45 Η Συμμαθήτρια στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας κινουμένων σχεδίων

Σκηνοθεσία: Αναστασία Δημητρά-Γιώργος Γκάβαλος Σενάριο: Αναστασία Δημητρά

Η Μαρίνα εισέρχεται στον κόσμο της φαντασίας της και αντιμετωπίζει την συμμαθήτρια της προβάλλοντας σε αυτήν τα διλλήματα και τις ανησυχίες της και παρατηρώντας τη με κριτική ματιά. Το αποτέλεσμα της θυμίζει όλα όσα την ενοχλούν και συμβολίζει όλα όσα θέλει να αποκτήσει. Στο τέλος, η Μαρίνα αποδέχεται τον εαυτό της.

23:55 Τετάρτη 4:45 στην ΕΡΤ2

Δραματικό θρίλερ ελληνικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Αλέξης Αλεξίου Παίζουν: Στέλιος Μάινας, Δημήτρης Τζουμάκης, Αδάμ Μπουσδούκος, Γιώργος Συμεωνίδης, Μίμι Μπρανέσκου, Μαρία Ναυπλιώτου

Αθήνα, χειμώνας 2010. Ο Στέλιος Δημητρακόπουλος έχει τριάντα δυο ώρες προθεσμία για να εξοφλήσει το χρέος του, αλλιώς θα χάσει τα πάντα. Από το τζαζ μπαρ που διατηρεί με κόπο, μέχρι την ίδια του την οικογένεια! Όταν ο Ρουμάνος γκάνγκστερ, ο οποίος του δάνεισε χρήματα, γίνεται υπερβολικά πιεστικός, ο Στέλιος αναγκάζεται να αναλάβει διάφορα παράνομα θελήματα. Στο μεταξύ, ενόσω η σύζυγός του σκέφτεται σοβαρά να τον εγκαταλείψει, ο χρόνος κυλά σαν νερό. Οι ώρες τρέχουν και η Τετάρτη 4:45 πλησιάζει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b