MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 29 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 29 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 62: Η Σύλβια είναι αποφασισμένη να μπει ανάμεσα στον παπά και τη Βαλέρια, πριν γίνει το μοιραίο. Κι ο Σίμος όμως είναι αποφασισμένος να κερδίσει τις εκλογές, γι’ αυτό αποκηρύσσει τη μαμασίτα και τον πατέρα του και ανακοινώνει δικό του ριζοσπαστικό και ανεπανάληπτο πρόγραμμα με τη στήριξη του Παναγή. Η Κατερίνα ανησυχεί που δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει έγκυος και κλείνει κρυφά ραντεβού για εξετάσεις, μιας και ο δασονόμος μας είναι απόλυτα σίγουρος πως ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο Τζώρτζης είναι κι αυτός πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και προτείνει στη Χρύσα να συγκατοικήσουν οι δυο τους, κάνοντας έξαλλο τον Κανέλο. Την ίδια ώρα, ο Πετράν ετοιμάζεται να συναντήσει τη Βαλέρια που πάλι κάτι σκαρώνει.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 42: Ο Ντίνος αντιμετωπίζει την Αμαλία με έναν τρόπο που η ίδια ποτέ δεν θα περίμενε, ενώ ο Χριστόφορος αποφασίζει να της επιβάλλει κάποια αυστηρά όρια για να την κρατήσει μακριά του. Ο Μεμάς επιμένει να μάθει τον λόγο που θέλει να πουλήσει η Ζηνοβία το σπίτι ενώ τους κατασκοπεύει κάποιος που θα καταφέρει να συλλέξει μια μακάβρια πληροφορία. Την ίδια ώρα ο Θανάσης εξαναγκάζει τη Ματούλα να πάνε στο τμήμα για να αλλάξει την κατάθεσή της, μια απρόσμενη όμως επίσκεψη στο σπίτι τους θα ματαιώσει τα σχέδιά του.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 42: Η Αγγελική πείθει το Σπύρο να την ξαναπροσλάβει στο site με τον όρο να δουλεύει περισσότερο και να πηγαίνει στο γραφείο. Ο Αντρέας καταφέρνει επιτέλους να χωρίσει την Καίτη κι αυτή το παίρνει κατάκαρδα και τσακώνεται πάλι με τη Φανή. Η Ειρήνη βρίσκει τη Μάρθα και το Γρηγόρη μαζί στο σπίτι της. Ο Ορέστης μετά την ήττα του έρχεται αντιμέτωπος με την απογοήτευση του Διονύση και παίρνει λάθος αποφάσεις. Ο Παύλος ψάχνει τα χρήματα της εγγύησης για να βγάλει την Αλεξάνδρα από τη φυλακή. Η στιγμή του αγώνα φτάνει και όλη η ομάδα βρίσκεται δίπλα στον Στέφανο εκτός από έναν.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 42: Όσο ο Νικηφόρος προσπαθεί να παλέψει τα αισθήματά του για τη Νάντια, ο Μανόλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη. Βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη, ο οποίος αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας. Καθώς Μαθιός κι Αστέρης προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του Νικηφόρου, η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα. Ο Παύλος θυμάται τα γενέθλια της Αιμιλίας που παλεύει με τις αναμνήσεις. Η Νάντια πάει στη δουλειά της Βασιλικής προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τον Μαθιό.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 56: Ο Στάθης θυμάται πού έχει ξαναδεί τον άνδρα που απήγαγε το παιδί και το αποκαλύπτει στον Κουράκο και τη Δήμητρα. Δεν σταματά όμως εκεί. Πηγαίνει ο ίδιος να βρει αυτόν τον άνθρωπο, προκειμένου να βεβαιωθεί. Ο Φίλιππος λέει στη Βασιλική πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής για το σπίτι τους. Όταν το ανακοινώσουν στη Χάιδω, η αντίδρασή της θα τους εκπλήξει. Η Αθηνά συμβουλεύει την Ιουλία να χωρίσει με τον Κουράκο και να φτιάξει τη ζωή της με τον Στάθη. Η Ειρήνη και η Ασπασία κάνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη και αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για τη σχέση τους. Όταν η Ειρήνη συναντήσει για πρώτη φορά τον Φίλιππο, θα αντιδράσει με έναν τρόπο που κανείς δεν περίμενε.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 60: Καρδιά του καλοκαιριού κι ενώ η υφήλιος ασχολείται με το Σκάιλαμπ που κινδυνεύει να πέσει στα κεφάλια τους, ο Δημήτρης φοβάται περισσότερο να μην αποκαλυφθούν τα καμώματά του στην Νανά. Η Νανά, με αφορμή την επιμονή του Δημήτρη να μην θέλει να της πάρει καινούριο αυτοκίνητο, παραπονιέται στην Μαίρη για τη ζωή της μαζί του που έχει βαλτώσει. Κι ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεκόψει απ’ τη Γιώτα, αποκτά άλλον έναν μάρτυρα της απιστίας του. Παράλληλα, ο Λούης που πάντα ψάχνει τρόπο να ξεμοναχιάσει τη Ζαμπέτα, παρασύρει τον Άγγελο να οργανώσουν ένα πάρτι, μιας και τα γενέθλια του Άγγελου πλησιάζουν. Κι ενώ ο Στέλιος πιέζει τον Άγγελο να μάθει μια τέχνη και να βγει στο μεροκάματο, όλοι καμαρώνουν την Ελπίδα στην τηλεόραση. Η Μυρτώ προσφέρει στον Άγγελο ένα αναπάντεχο δώρο. Μέσα σ’ όλα, ο κυρ Νίκος επιστρέφει απ’ το χωριό, να ξαναβρεί την οικογένεια και τα λημέρια του. Το Σκάιλαμπ πέφτει μακριά απ’ του Γκύζη προς ανακούφιση όλων, το πάρτι γενεθλίων, εξελίσσεται μελαγχολικό για κάποιους αλλά νικητήριο για άλλους.

Επεισόδιο 61: Εν όψει των εισαγωγικών στο Πανεπιστήμιο, η παρέα του Άγγελου βλέπει ξανά και ξανά τη «Γρανίτα από Λεμόνι» στο σινέ Στέλλα. Εκεί ο Άγγελος έχει μια περίεργη συνάντηση με τον Μανιά, ο οποίος όπως φαίνεται έχει βλέψεις για τη γειτονιά. Παράλληλα, η σχέση του Δημήτρη με τη Γιώτα, βαραίνει τον Άγγελο που νιώθει άσχημα απέναντι στη θεία του. Η Νανά γκαζώνει με το νεοαποκτηθέν αυτοκινητάκι της, αλλά κανείς δε δέχεται να πάει μαζί της βόλτα. Ο Λεωνίδας Μέρμηγκας ζητάει μια χάρη από τον Στέλιο, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 30: Το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή, και ο Θέμης νιώθει πραγματικά μόνος. Η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά. Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα. Ο Φραγκίσκος φεύγει επίσης για την Πάτρα. Η ένταση όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει. Η Ελισάβετ θα κάνει μια ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη. Ο Βίκος εντοπίζει τη Γιάννα στη Γερακιανή. Ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 20: Ενώ ο Χρήστος ς ετοιμάζει μια έκπληξη για την οικογένειά του που θα αλλάξει το μέλλον όλων, ο Στρατής βρίσκεται για πρώτη φορά στα χέρια του… Ο Στέλιος ψάχνει να βρει τον Χρήστο για να του ανακοινώσει τη σύλληψη, ενώ ο Γιώργης φέρνει τον Μίλτο στο σπίτι του και περιποιείται τις πληγές του. Το κουβάρι που τους δένει όλους μένει να ξετυλιχτεί… Καθώς ο κόσμος του μαγαζιού και η Ζέτα αγωνιούν, ο Στρατής αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα. Τον ασφυκτικό κλοιό που στήνει γύρω του ο Αλέξανδρος και που οδηγεί πάντα στη Μαρίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWednesday: Ο Τιμ Μπάρτον συστήνει ξανά την οικογένεια Άνταμς στο απολαυστικό spin-off του Netflix12.09.2018

Ταινίες

20:20 Δεσμοί Γυναικών στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία συμπαραγωγής Γαλλίας, Βελγίου 2021

Σκηνοθεσία: Μαχαμέτ – Σαλέχ Χαρούν Ηθοποιοί: Ατσουάχ Αμπακάρ Σουλεϊμάν, Ριάν Καλίλ Αλιό, Γιουσούφ Τζάρο

Μια ανύπαντρη μητέρα μαθαίνει ότι η 15χρονη κόρη της όχι μόνο είναι έγκυος αλλά και επιθυμεί να διακόψει την κύηση. Μόνο που, στην ισλαμική αφρικανική χώρα όπου ζουν, οι εκτρώσεις απαγορεύονται από τη θρησκεία και τον νόμο.

21:00 Αγάπη σαν Ναρκωτικό στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής 2010

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ζουίκ Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Αν Χάθαγουεϊ, Όλιβερ Πλατ

Ο Τζέιμι είναι ένας γοητευτικός πωλητής φαρμακευτικών προϊόντων. Η Μάγκι είναι μια δυναμική γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, η οποία πάσχει από Πάρκινσον. Οι δυο τους, αν και αταίριαστοι, θα ξεκινήσουν μια περιπετειώδη ερωτική σχέση.

21:00 Μαίρη Σέλλεϋ στο OPEN BEYOND

Ιστορικό δράμα – βιογραφία αυστραλιανής, βρετανικής, ιρλανδικής, αμερικανικής και λουξεμβουργιανής συμπαραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Χάιφα αλ-Μανσούρ Πρωταγωνιστούν: Ελ Φάνινγκ, Ντάγκλας Μπουθ, Μπελ Πάουλι, Μπεν Χάρντι

Στιγμές και περιστατικά του σαρωτικού έρωτα ανάμεσα στη Μαίρη Ουόλστονκραφτ Γκόντγουιν και τον ποιητή Πέρσυ Σέλλευ, αλλά και η γνωριμία της με τον Λόρδο Βύρωνα μέσα από μια ανατρεπτική διαδρομή που κορυφώθηκε με τη συγγραφή του εμβληματικού έργου της, «Φρανκενστάιν».

21:00 Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Άντονι Χόπκινς, Τζος Ντουχάμελ, Λόρα Χάντοκ, Στάνλει Τούτσι

Οι άνθρωποι και οι Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Όπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη γη. Έτσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιάγκερ, τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

22:00 Η γειτονιά των ανθρώπων στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, συμπαραγωγής Ιταλίας, ΗΠΑ, Γαλλίας, Γερμανίας 2017

Σκηνοθεσία: Τζόνας Καρμπινιάνο Πρωταγωνιστούν: Πίο Αμάτο, Γιολάντα Αμάτο, Κούντους Σειόν, Νταμιάνο Αμάτο

Ο Πίο Αμάτο ζει σε μια μικρή κοινότητα Ρομά, στην ιταλική περιφέρεια, ανυπομονώντας να μεγαλώσει. Στα 14 του, πίνει, καπνίζει και είναι από τους λίγους που μπορούν εύκολα να κινούνται ανάμεσα στις διάφορες φατρίες της περιοχής – τους Ιταλούς ντόπιους, τους Αφρικανούς και τους Ρομά. Ο Πίο ακολουθεί παντού τον μεγάλο του αδερφό Κόσιμο, μαθαίνοντας τις απαραίτητες δεξιότητες για τη ζωή στους δρόμους της πατρίδας τους. Όταν ο Κόσιμο θα εξαφανιστεί και τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν στραβά, ο Πίο θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Σύντομα όμως, έρχεται αντιμέτωπος με μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, όπου θα κριθεί αν είναι πραγματικά έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν σε ενήλικο.

23:00 Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικάνικης και κινέζικης παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ

Ο Ίθαν Χαντ προσπαθεί με κάθε κόστος να ξεσκεπάσει μια οργάνωση επικίνδυνων πρακτόρων γνωστή ως ‘Συνδικάτο’, την ώρα που η αμερικανική κυβέρνηση αποφασίζει να βάλει φρένο στις δραστηριότητες της IMF λόγω αδιαφανών πρακτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλληνική Ακαδημία Κινηματογράφου: Απευθύνει έκκληση για τη σωτηρία των ιστορικών σινεμά Ιντεάλ και Άστορ12.09.2018

23:45 Dark Shadows στο OPEN BEYOND

Μαύρη κωμωδία αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Εύα Γκριν, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Τζόνι Λι Μίλερ, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Μπέλα Χίθκοτ

Ο Μπαρνάμπας Κόλινς, ένας πλούσιος ζεν πρεμιέ που ζει στο Κόλινσπορτ, στην πόλη που ίδρυσε η οικογένεια του το 1752, δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί την νεαρή υπηρέτριά του Αντζελίκ, της οποίας ραγίζει τη καρδιά. Εκείνο που δεν γνωρίζει όμως, είναι ότι η Αντζελίκ είναι μάγισσα, η οποία αφού τον καταριέται στρέφοντας την πόλη εναντίον του, τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και τον εγκλωβίζει στον Κάτω Κόσμο. Όταν ο Μπαρνάμπας καταφέρνει να ελευθερωθεί δύο αιώνες μετά, διαπιστώνει ότι κόσμος έχει αλλάξει αρκετά και πρέπει να βρει τρόπο να προσαρμοστεί.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b