MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Rihanna: Νέα συμφωνία εκατομμυρίων για ντοκιμαντέρ με την ζωή της στο Apple TV+

Το νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η στάρ θα έχει στο επίκεντρο την ζωή της ως μητέρα, την εμφάνιση στο Super Bowl και την μεγάλη επιστροφή της στη μουσική βιομηχανία.

Monopoli Team

H Rihanna φαίνεται πως πήρε τον χρόνο της και είναι πιο έτοιμη από πότε να επιστρέψει και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας. Ξεκίνησε σταδιακά με την ανακοίνωση πως θα είναι εκείνη που θα δώσει το κεντρικό performance στην σκηνή του Super Bowl LVII 2023, ενώ στην συνέχεια κυκλοφόρησε νέο single, το «Lift Me Up» από το «Black Panther: Wakanda Forever», σηματοδοντώντας και την επιστροφή της στην μουσική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRihanna: Επιστρέφει στη μουσική μετά από 6 χρόνια για το soundtrack του νέου Black Panther12.09.2018

Τα τελευταία έξι χρόνια περίπου, η Riri είχε επικεντρωθεί στην οικογένεια της και τον γιο της, απολαμβάνοντας την νέα φάση της ζωής της ως μητέρα και αφήνοντας για λίγο στην άκρη την μουσική και τις δημόσιες εμφανίσεις. Αυτήν την φάση της ζωής της, μαζί με όλες τις πρόσφατες επαγγελματικές συνεργασίες της, πρόκειται να της παρουσιάσει μέσα από ένα νέο ντοκιμαντέρ στην Apple TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMy mind and me: Η Selena Gomez μάς δίνει μια σπάνια ματιά στη ζωή της μέσα από ένα νέο ντοκιμαντέρ12.09.2018

Η 34χρονη τραγουδίστρια φέρεται να σύναψε την συμφωνία με την Apple TV, με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν: «Υπάρχει τεράστια ζήτηση για ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη Rihanna, ειδικά εφόσον αυτή θα είναι η μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από χρόνια», δήλωσε πηγή της μουσικής βιομηχανίας στη βρετανική Sun. «Η Rihanna είναι μια τεράστια δύναμη στη μουσική και γι’ αυτό η Apple πλήρωσε εκατομμύρια», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b