MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 60: Ο Σώτος με τον Πετράν σαμποτάρουν με επιτυχία το σχέδιο του Εγκεφάλου. Την ίδια ώρα, η Μάρμω με τον παπά δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους συνέβη, το ίδιο και η Σύλβια με την Καλλιόπη και την Τούλα, που ψάχνουν ποιος τις κλείδωσε στο κοινόβιο. Κι ενώ τα δυο αδέρφια βρίσκουν το τέλειο άλλοθι για μια ακόμα φορά, ο Χαραλάμπης βρίσκει την τσάντα της Κατερίνας και ετοιμάζεται να την παραδώσει στις αρχές για να πάρουν αποτυπώματα. Η Αγγέλα γιορτάζει τη νύχτα της πρεμιέρας, χωρίς να ξέρει πως η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυση της, έχει μόλις αρχίσει. Η Βαλέρια πάλι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της για να ρίξει το Σώτο στην παγίδα της, και την αγκαλιά της Φιλιώς, και είναι αποφασισμένη να πετύχει. Θα προλάβει ο Ηλίας να τη σταματήσει ή θα γίνουν πραγματικότητα οι χειρότεροι φόβοι του;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 40: Η Αγγελική έχει στριμωχτεί για τα καλά, μετά την επιθυμία του Δημήτρη να γνωρίσει την κόρη της. Είναι τόσο μεγάλη η πίεση που έχει και αυτό αλλά και συνέδριο των δημοσιογράφων, που αποφασίζει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Η Φανή τώρα, έχει περάσει στην αντεπίθεση και όχι απλώς ανεβάζει ένα βίντεο που εκθέτει την κόρη της, αλλά κάνει και κάτι άλλο τόσο ανεπίτρεπτο που οδηγεί την Καίτη στο να μην θέλει να τη ξαναδεί μπροστά της. Ο Παύλος και η Φωτεινή, φοβούμενοι ότι οι απαγωγείς θα ΄΄ξαναχτυπήσουν΄΄, φεύγουν από το σπίτι τους και βρίσκουν άσυλο στο σπίτι των Μακρήδων. Η Φωτεινή δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο εκείνους που κυνηγάνε τους γονείς της, αλλά και την Καίτη, η οποία βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Ανδρέα. Όσο για τη Νεφέλη; Λέει κάτι, που η Αγγελική περίμενε μια ολόκληρη ζωή!

21:00 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 15: Μαίρη (Νίκη Λάμη): Υποφέρει και ζει το δράμα της γιατί της λείπει ο Γιάννης. Κάποια στιγμή λυγίζει και τον παίρνει τηλέφωνο. Ποια θα είναι άραγε η αντίδρασή του; Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ένα βράδυ που κοιμάται με τον Γιώργο, το κουδούνι του σπιτιού τους χτυπάει ξαφνικά στις 3 το πρωί και τους αναστατώνει. Στην πόρτα τους εμφανίζεται πανικόβλητη η Ζορζέτα και δεν έχει σκοπό να τους αφήσει σε ησυχία. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Έχουν κανονίσει με τον Κώστα να πάνε επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι. Στη διάρκεια της διαδρομής στη Μαίρη καρφώνεται η ιδέα ότι έχει
ξεχάσει στο σπίτι την καφετιέρα ανοιχτή. Θα καταφέρουν να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους;

21:00 Στοργή στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 10: Η Αλίκη φτάνει στο γραφείο της Γιατρού έχοντας μια μεγάλη γρατζουνιά στο χέρι της. Μόνο που αυτή τη φορά δεν την έχει προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της… Καθώς ανατρέχει στο παρελθόν, εξιστορεί στη Γιατρό τη ζωή της με τη βίαιη μητέρα της. Όμως, όσο κι αν ανοιχτεί, υπάρχει ακόμα κάτι τρομερό που δεν μπορεί να βγάλει από μέσα της. Στο μεταξύ, στο γραφείο καταφτάνει η Δώρα Γεωργίου, ζητώντας τη βοήθεια της Γιατρού. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που μόλις της αποκάλυψε η βαριά άρρωστη μητέρα της την έχει συγκλονίσει. Παράλληλα, ο Σάκης ο Μόρτης, που εξακολουθεί να παλεύει με τις κρίσεις πανικού, σκάβει ακόμα πιο βαθιά στα τραύματα της παιδικής του ηλικίας.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 10: Ο Φοίβος καλεί στη Μάντρα τον Γιάννη Κότσιρα. Αυτός όμως έχει προβλήματα: τον κυνηγά παντού μια τρελή φαν, που η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και πιο απειλητική.Ο Φοίβος βάζει τους πάντες στη «Μάντρα» να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και ο Παντελής αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας. Εν τω μεταξύ, η Δανάη καλεί σε δείπνο τον Φοίβο και τον Τζόναθαν και τους εξομολογείται το μυστικό της. Η Κίρμπυ βρίσκει νέα συγκάτοικο, ενώ ο Θανάσης αποκτά μανία με τη ζωγραφική, ακολουθώντας τις διδαχές του τηλεοπτικού ζωγράφου Μπομπ Ρος.Τα μέτρα ασφαλείας δυστυχώς δεν αποτρέπουν την φαν του Κότσιρα να μπει στο μαγαζί-και δεν απειλείται μόνο η βραδιά, αλλά και η ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAvatar 2 – O δρόμος του νερού: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας12.09.2018

Ταινίες

20:00 Casanova στο COSMOTE CINEMA 2HD

Αισθηματική κωμωδία εποχής αμερικάνικης παραγωγής 2005

Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ Ηθοποιοί: Χιθ Λέτζερ,Σιένα Μίλερ,Τζέρεμι Άιρονς

Είναι ένας διαβόητος καρδιοκατακτητής που γοητεύει όλες τις γυναίκες. Όλες εκτός από μία! Για πρώτη φορά, ο Καζανόβα ζει τον χειρότερο εφιάλτη του… ερωτεύεται μια καλλονή που δεν ανέχεται να γίνει άλλο ένα από τα ‘θύματά’ του.

21:00 Our Friend στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αισθηματικό δράμα αμερικάνικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλα Κάουπερθγουεϊτ Ηθοποιοί: Τζέισον Σίγκελ, Ντακότα Τζόνσον, Κέισι Άφλεκ

Όταν η σύζυγός του διαγιγνώσκεται με ανίατη νόσο, ένας δημοσιογράφος έρχεται αντιμέτωπος με πρωτόγνωρες ευθύνες. Ωστόσο, η άφιξη του κολλητού φίλου τους θα έχει βαθιά επίδραση στη ζωή όλων. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

21:00 Χόρτον στο OPEN BEYOND

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Τζίμι Χέιγουορντ Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Κότσιρας, Ηλίας Ζερβός, Νατάσσα Ασίκη, Νίκος Νίκας, Πέτρος Δαμουλής

Ο Χόρτον, ένας μικρός καλόκαρδος ελέφαντας, είναι σίγουρος ότι ακούει μια ισχνή φωνή να καλεί σε βοήθεια μέσα από ένα σύννεφο σκόνης. Παρά την αντίθετη γνώμη των φίλων του, που πιστεύουν ότι… ακούει φωνές (που δεν υπάρχουν), ο Χόρτον αποφασίζει να ανταποκριθεί και να βοηθήσει – μια απόφαση που θα του ανοίξει το δρόμο σε πολλές περιπέτειες.

21:00 Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας στην ALPHA

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής, 2010

Σκηνοθεσία: Ντιν ΝτεΜπλουά, Κρις Σάντερς Φωνές μεταγλώττισης: Βαγγέλης Ευαγγέλου, Νίκος Παπαδόπουλος, Ηρώ Μπέζου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Γιώτα Μηλίτση, Δημήτρης Μάριζας, Αντίνοος Αλμπάνης, Φοίβος Ριμένας

Σε ένα μυθικό Βίκινγκ κόσμο, ένας νεαρός Βίκινγκ έφηβος ονόματι Χίκαπ επιδιώκει να ακολουθήσει την παράδοση της φυλής του και έτσι αντιμετωπίζει μια δοκιμασία ενηλικίωσης, πρέπει να σκοτώσει έναν δράκο. Μετά τη σύλληψη του πρώτου του δράκου, και με την ευκαιρία να κερδίσει την αποδοχή της φυλής, διαπιστώνει πως δεν έχει πλέον την επιθυμία να τον σκοτώσει και αντ’ αυτού γίνεται φίλος μαζί του.

22:00 Η ζωή του Τζον Φ. Ντονοβάν στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, συμπαραγωγής Καναδά – Μ. Βρετανίας 2018

Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Ντολάν Πρωταγωνιστούν: Κιτ Χάρινγκτον, Νάταλι Πόρτμαν, Σούζαν Σαράντον, Κάθι Μπέιτς

Ο Τζον Φ. Ντόνοβαν είναι διάσημος ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όταν πεθαίνει αιφνιδίως μετά από μία σειρά σκανδάλων. Ένας θαυμαστής του, ο 11χρονος Ρούπερτ Τέρνερ είναι ο μόνος που γνωρίζει τι συνέβη στη ψυχή του Τζον. Για πέντε χρόνια, ο Τζον και ο Ρούπερτ αλληλογραφούσαν κρυφά. Fast-forward στο μέλλον, ο Ρούπερτ είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός και έχει γράψει ένα βιβλίο για την επικοινωνία του με τον Ντόνοβαν. Σε μία συνέντευξή του, ο Ρούπερτ θα μιλήσει και θα αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για την ταραγμένη ζωή του Τζον και όλους τους συμβιβασμούς που έκανε για την φήμη, καθώς και για τη δική του προσωπική ανάγκη να συνδεθεί με το είδωλό του.

23:00 Το Σκηνικό του Τρόμου στον ΣΚΑΪ

Θρίλερ μυστηρίου αμερικάνικης παραγωγής 2003

Σκηνοθεσία: Μάικ Φίγκις Πρωταγωνιστούν: Ντένις Κουέιντ, Σάρον Στόουν, Τζουλιέτ Λιούις, Κρίστοφερ Πλάμμερ, Κρίστεν Στιούαρτ

Αναζητώντας διαφυγή από τους δύσκολους ρυθμούς της μεγαλούπολης, ο Κούπερ και η Λι Τίλσον μετακομίζουν στην εξοχή με τα δυο παιδιά τους. Το παλιό αρχοντικό στο Κολντ Κρικ μοιάζει ιδανικό γι αυτούς. Όμως το σπίτι των ονείρων τους θα αποδειχτεί αληθινός εφιάλτης, όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης βγαίνει από τη φυλακή, όπου βρισκόταν για τον φόνο της οικογένειάς του, και απαιτεί την επιστροφή του σπιτιού του, το οποίο κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

23:15 Till Death στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Σ.Κ. Ντέιλ Ηθοποιοί: Μέγκαν Φοξ, Όουεν Μάκεν, Κάλαν Μάλβεϊ

Ύστερα από μια ρομαντική νύχτα, μια γυναίκα ξυπνά δεμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της. Παγιδευμένη στο απομονωμένο σπίτι τους, αγωνίζεται να ξεφύγει από το στόχαστρο εκτελεστών. Άραγε ποιος κρύβεται πίσω από την αποστολή εξόντωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλληνική Ακαδημία Κινηματογράφου: Απευθύνει έκκληση για τη σωτηρία των ιστορικών σινεμά Ιντεάλ και Άστορ12.09.2018

23:45 Star Trek Beyond στον ALPHA

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής και κινεζικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Καρλ Έρμπαν, Ζάκαρι Κουίντο, Ζόε Σαλντάνα, Σάιμον Πεγκ, Τζον Τσο, Ίντρις Έλμπα

Αφού σταμάτησε στο Starbase Yorktown, ένα απομακρυσμένο φυλάκιο στις παρυφές του διαστήματος της Ομοσπονδίας, το USS Enterprise, στα μισά της πενταετούς αποστολής του, καταστρέφεται από ένα ασταμάτητο κύμα άγνωστων εξωγήινων. Με το πλήρωμα εγκλωβισμένο σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή μέσα διάσωσης, βρίσκονται να πολεμούν ενάντια σε έναν αδίστακτο εχθρό. Μόνο ένας επαναστάτης εξωγήινος πολεμιστής μπορεί να τους βοηθήσει να επανενωθούν και να εγκαταλείψουν τον πλανήτη, για να σταματήσει αυτή τη θανάσιμη απειλή από το να ξεκινήσει έναν πιθανό γαλαξιακό πόλεμο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b