MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γκάρι Όλντμαν: Ο κορυφαίος ηθοποιός σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική

Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την υποκριτική μετά το τέλος της κατασκοπικής σειράς «Άγρια Άλογα» δήλωσε πως σκέφτεται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Γκάρι Όλντμαν.

Γκάρι Όλντμαν: Ο κορυφαίος ηθοποιός σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την υποκριτική
Φωτογραφία: Apple TV
Monopoli Team

Ο Γκάρι Όλντμαν δήλωσε πως σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική και πως θα ήταν «τιμή του» κάτι τέτοιο να γίνει με την τηλεοπτική κατασκοπίκη σειρά «Άγρια Άλογα» της Apple TV+, στην οποία υποδύεται τον επικεφαλής μιας ομάδας πρακτόρων της Mi5, ονόματι Τζάκσον Λαμπ.

Καθώς η δεύτερη σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε ότι σκέφτεται να «κυνηγήσει» και άλλα ενδιαφέροντα εκτός ηθοποιίας: «Είχα μια αξιοζήλευτη καριέρα, όμως οι καριέρες φθίνουν και έχω πράγματι και άλλα ενδιαφέροντα εκτός της υποκριτικής», είπε στους The Sunday Times.

«Όταν είσαι νέος θεωρείς πως μπορείς να καταφέρεις να κάνεις τα πάντα ταυτόχρονα. Τότε τα χρόνια περνάνε. Γίνομαι 65 ετών του χρόνου. Τα 70 βρίσκονται στην επόμενη γωνία. Δεν θέλω να είμαι ενεργός στα 80 μου», ενώ πρόσθεσε: «Θα ήταν χαρά μου και τιμή να ρίξω αυλαία ως Τζάκσον Λαμπ».

Τα «Άγρια Άλογα» ανανεώθηκαν για δύο ακόμα σεζόν

Εάν ο Γκάρι Όλντμαν όντως αποσυρθεί μετά τα «Άγρια Άλογα», αυτό θα γίνει μερικά χρόνια αργότερα, καθώς η Apple ανανέωσε τη σειρά για τρίτη και τέταρτη σεζόν τον φετινό Ιούνιο, μεταφέροντας αντίστοιχα το τρίτο και τέταρτο βιβλίου της ομώνυμης σειράς μυθιστορημάτων του Mick Herron στη μικρή οθόνη.

Τον Όλντμαν στη σειρά πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Τζακ Λάουντεν, Σάσκια Ριβς, Ρόζαλιντ Έλαζαρ, Κρίστοφερ Τσάνγκ, Φρέντι Φοξ, Κρις Ράιλι, Σάμιουελ Γουέστ και Τζόναθαν Πράις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάικλ Τζ. Φοξ: Τιμητικό Όσκαρ στα Governors Awards για την προσφορά του στην έρευνα κατά του Πάρκινσον12.09.2018

Ο Γκάρι Όλντμαν θα εμφανιστεί, επίσης, στην πολυαναμενόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Oppenheimer»μια βιογραφία για τον «πατέρα» της ατομικής βόμβας, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Κίλιαν Μέρφι. Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023.

Πηγή: NME

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b