MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 22 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 57: Η κατάσταση μεταξύ του Παναγή και της Κατερίνας έχει φτάσει στα άκρα και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι μας το πάει ντουγρού για οριστικό χωρισμό. Η Φιλιώ αναλαμβάνει δράση και ζητάει απ’ το Σώτο να πείσει τον Πετράν να παραδεχτεί μπροστά σε όλους την αλήθεια. Η Βαλέρια πάλι, σκέφτεται την τέλεια πλεκτάνη για να καταφέρει να απομακρύνει τον εφοριακό μας από τη θέση του προέδρου. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, η Μάρμω αποκαλύπτει στον Εγκέφαλο πως είναι αδερφός του Βαγγέλα και εκείνος «ενθουσιάζεται» τόσο με τα νέα, που αποφασίζει να επισκεφτεί μαζί της τον Πλάτανο. Κι ενώ ο Πετράν ορκίζεται μπροστά σε όλους πως δεν έχει κάνει τίποτα με την Κατερίνα, εκείνη αποφασίζει να διώξει κακείν κακώς τον Παναγή από το σπίτι.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 38: Ο Ντίνος δεν προλαβαίνει να προειδοποιήσει τη Μιράντα για την καταγγελία εναντίον της και εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου. Η Ντέπυ, κυριαρχημένη από φόβο, κάνει κινήσεις απελπισίας και αποφασίζει αυτή τη φορά, να εξαφανιστεί μια και καλή. Ο Άγης πληγωμένος από την προδοσία του πατέρα του και της θείας του οδηγείται σε μονοπάτια που βλάπτουν και αυτόν, αλλά κυρίως τους γύρω του. Ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα από την Όλγα, που τον έχει δει στο δωμάτιο της Φρόσως… Θα καταφέρει να την πείσει ότι δεν τρέχει κάτι ή έφτασε η αρχή τους τέλους για τον γάμο τους;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 37: Η αποκάλυψη ότι η ανταγωνιστική εταιρεία έχει τα σχέδια για την πρώτη ελληνική μηχανή και θα τη λανσάρει πριν απ’ αυτούς, έχει δημιουργήσει μεγάλη ένταση σε όλους. Αλληλοκατηγορίες εκτοξεύονται για το ποιος είναι ο προδότης. Διονύσης και Μιχάλης πιάνονται στα χέρια. Αλλά και κάποια άλλα χέρια πιάνονται, σε χειροπέδες αυτή τη φορά και για διαφορετικά αδικήματα. Προς μεγάλη έκπληξη του Παύλου, Αστυνομικοί συλλαμβάνουν την πρώην γυναίκα του, την Αλεξάνδρα, μπροστά στα μάτια του. Ο Παύλος ψάχνει αγωνιωδώς τον αδερφό του για να τον βοηθήσει να της βρει δικηγόρο αλλά ο Δημήτρης έχει τις δικές του αγωνίες. Ξέρει ότι το σχέδιο για την πρώτη ελληνική μηχανή θα ήταν ταυτόχρονα η σωτηρία της εταιρίας. Σ’ αυτό στηριζόταν για να ξεχρεώσει τα δάνεια του Σέργιου. Και δεν είναι μόνο η επερχόμενη οικονομική καταστροφή που τον πιέζει. Για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, νιώθει ότι οι ευθύνες που έχει αναλάβει τον πνίγουν.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 51: Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στον αστυνόμο για τον φόνο του Ανέστη, παρά την προσπάθεια της Άννας να τη μεταπείσει. Στο μεταξύ, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού. Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να του δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο. Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει από τη Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του. Από την άλλη μεριά, η Μυρτάλη ζητά και τα ρέστα από τον Χρήστο για τον χωρισμό τους, γεγονός που τον εξαγριώνει. Ο Στάθης, εντελώς τυχαία, βρίσκεται μπροστά σ’ ένα περιστατικό που θα εξελιχθεί σε ένα αγωνιώδες θρίλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ6ο Φεστιβάλ WIFT GR: Ξεκινά με δωρεάν είσοδο στην Ταινιοθήκη – Όλες οι ταινίες που θα δούμε το 4ήμερο12.09.2018

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 37: Τα νέα για τα κτήματα του Άγγελου αναστατώνουν το χωριό. Η Μαρίνα που προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το μυστικό της γιαγιάς για τη ζωή της, έρχεται αντιμέτωπη με την επόμενη και πιο σκληρή δοκιμασία, ενώ ο Αντώνης βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το σχέδιο του Ευθύμη και τον Λευτέρη. Εκείνος από την άλλη, πρέπει να βρει λύση για τον ίδιο, αλλά και τη Θοδώρα που επιστρέφει στη ζωή του για τα καλά. Καθώς ο Μαθιός αρχίζει πια να συγκρούεται με τον Νικηφόρο και ο Παύλος γιορτάζει για τη νίκη του, ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να δεχτεί τη μία και μοναδική ελπίδα για ειρήνη.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 58: Ο Άγγελος βασανίζεται απ’ την απιστία του Δημήτρη που πρέπει να κρατήσει μυστική για να μην πληγωθεί η Νανά. Η σχέση του με τον Δημήτρη έχει σπάσει. Παράλληλα, μια διαρροή θεμάτων στις σχολικές εξετάσεις, ξεσηκώνει πανελλήνια θύελλα, αλλά και τη ζήλεια του Λούη και του Άγγελου, που δεν βλέπουν σοβαρές προοπτικές στις απολυτήριες εξετάσεις τους. Ο Στέλιος υφίσταται πάντα τη γκρίνια και τις εμμονές του νέου προϊσταμένου του, αλλά μέρα με τη μέρα διαπιστώνει και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του. Η Νανά αρχίζει να υποψιάζεται σοβαρά τον Δημήτρη που ξεπορτίζει, πάντα στο όνομα του κόμματος. Η Μαίρη, ανακαλύπτει καθυστερημένα την απάτη του Άγγελου με το σχολείο. Η διαρροή θεμάτων και ζητημάτων δεν έχει τέλος. Μια τυχαία συνάντηση θα σημάνει το τέλος στη σχέση του Στέλιου και του απίθανου κουμπάρου του.

Επεισόδιο 59: Οι ήρωές μας, με ανάμεικτα συναισθήματα και άλυτα προβλήματα, παρευρίσκονται στα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Η Μαίρη παρηγορεί τον αποκαρδιωμένο με τον κουμπάρο τους Στέλιο. Στο υπουργείο, ο Στέλιος όλο και πιο πολύ επηρεάζεται απ’ τις συνδικαλιστικές αναφορές των συναδέλφων του. Η Ελπίδα πρόκειται να παίξει σε επιτυχημένο σήριαλ της εποχής κι αυτό τους εξιτάρει όλους. Η Νανά απαιτεί απ’ τον Δημήτρη δικό της αυτοκίνητο, ενώ ο Άγγελος, διαλυμένος απ’ την ξαφνική αναχώρηση της Άννας, σκοτώνει τις ώρες του μεταξύ μπιλιαρδάδικου και καφετέριας, αδιαφορώντας για τις πανελλαδικές εξετάσεις που πλησιάζουν. Η Μαίρη μαθαίνει ότι τα περσινά της ρούχα πουλήθηκαν στο Παρίσι, αλλά το πάθημα της έχει γίνει μάθημα και δεν παρασύρεται πια. Το ίδιο κι ο Άγγελος, που αντιστέκεται σθεναρά στην πολιορκία της Μυρτούς. Κάτι που δεν καταφέρνουν όλοι.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 17: Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο και κρύβει από το Στέλιο την αναφορά του Θέμη για το Στρατή… Εκείνος από την άλλη πιεσμένος από τον Χρήστο, τον στέλνει για νέα έρευνα. Στο μεταξύ η Μυρτώ συνεχίζει να λέει ψέματα στο Μανόλη για την οικογένεια της, ενώ ο Τάσος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ευθέως την καχυποψία του Σταματιάδη. Καθώς ο Χρήστος λείπει ακόμα και οι απαντήσεις δεν έρχονται από πουθενά… η Εύη δέχεται την παρηγορά του Γιώργη, που πια αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον αδελφό του. Η Ζέτα και ο Στρατής από την άλλη μοιράζονται για πρώτη φορά τα μυστικά τους… Κι ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο μαγαζί θα συγκινήσει προσωπικό και θαμώνες, ο Αλέξανδρος σιγά- σιγά φτάνει στην άκρη του νήματος και ξεθάβει ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της Μαρίνας.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 26: Ο Μανόλης προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει αλλά η Αυξεντία κρατάει το στόμα της κλειστό. Η Ηγουμένη φοβάται για το σχέδιο του Μπόγρη και τις επιπτώσεις που θα έχει στο μοναστήρι. Ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιό του για τον Καστρινό με την Κύρα. Η σχέση του Θέμη και της Αγγελικής είναι σε τεντωμένο σχοινί, γι’ αυτό επισπεύδεται το ταξίδι στη Γερακιανή με την Αλεξία. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Ηγουμένη για το σκηνικό στην Παλιόβρυση και η Αυξεντία παγώνει. Ο Σαράντος μαθαίνει ο πατέρας του είχε αγοράσει την ταυτότητα. Το σχέδιο του Βίκου για το Παρίσι αποτυγχάνει και στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη.

Ταινίες

21:00 JFK: Η ιστορία που χαράχτηκε στην μνήμη μας στο OPEN BEYOND

Πολιτικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 1991

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Στόουν Πρωταγωνιστούν: Κέβιν Κόστνερ, Κέβιν Μπέικον, Τόμι Λι Τζόουνς, Λόρι Μέτκαλφ, Γκάρι Όλντμαν, Μάικλ Ρούκερ, Τζέ

Τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν τον δικαστή, Τζιμ Γκάρισον, να απορρίψει το πόρισμα της επιτροπής Ουόρεν σχετικά με τη δολοφονία του Κένεντι θεωρώντας ότι πίσω από αυτήν κρύβεται μία συνομωσία.

21:00 Transformers 4: Εποχή Αφανισμού στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Νίκολα Πελτζ, Κέλσι Γκράμερ, Τζακ Ρεΐνορ, Τ.Τζέι Μίλερ, Λι Μπίνκπινγκ, Σοφία Μάιλ

Με την ανθρωπότητα να απειλείται με αφανισμό από έναν τρομακτικό νέο εχθρό, η σωτηρία του κόσμου εξαρτάται από τον Όπτιμους Πράιμ και τα Ότομποτς. Όμως τώρα που η κυβέρνηση έχει στραφεί εναντίον τους θα χρειαστούν καινούργιους συμμάχους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο εφευρέτης Κέιντ Γιάγκερ και τα φοβερά Ντάινομποτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες12.09.2018

22:00 Η Λιακάδα Μέσα μου στην ΕΡΤ2

Ρομαντικό δράμα, γαλλικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Κλερ Ντενί Πρωταγωνιστούν: Ζιλιέτ Μπινός, Ξαβιέ Μποβουά, Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Η Ιζαμπέλ (Ζιλιέτ Μπινός) είναι μια Παριζιάνα καλλιτέχνις και χωρισμένη μητέρα που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βρει τον αληθινό έρωτα. Παρόλο που το κενό μεταξύ αυτού που ψάχνει και των αντρών που παρουσιάζονται στην ζωή της μεγαλώνει συνεχώς, οι διαφορετικοί άντρες έχουν όλοι κάτι το μοναδικό, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που αναζητά. Οι ελπίδες, οι προσδοκίες και η απογοήτευση κάνουν πολλούς κύκλους και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για γέλιο, καθώς παρ’ όλες τις ατυχίες, η προσπάθεια της Ιζαμπέλ συνεχίζεται.

00:00 Αόρατος Εχθρός στον ALPHA

Περιπέτεια, αγγλικής και καναδικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Χουντ Ηθοποιοί: Έλεν Μίρεν, Άαρον Πολ, Άλαν Ρίκμαν, Μπάρκαντ Άμπντι, Φαΐσσα, Χασάν, Αΐσα Τάκοου, Αρμάν Άτζιο

Η συνταγματάρχης Κάθριν Πάουελ είναι επικεφαλής μιας βάσης στο Ηνωμένο Βασίλειο που ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες και διευθύνει μια άκρως απόρρητη επιχείρηση με drone για τη σύλληψη τρομοκρατών στην Κένυα. Το σκηνικό κλιμακώνεται, όταν οι συνθήκες επιτάσσουν η απλή σύλληψη να μετατραπεί σε εξολόθρευση, αφού οι τρομοκράτες ετοιμάζονται άμεσα για αποστολές αυτοκτονίας. Από τη βάση του στη Νεβάδα, ο πιλότος drone Στιβ Γουότς, είναι έτοιμος να αφανίσει τους στόχους, όταν ένα 9χρονο κοριτσάκι εμφανίζεται απροσδόκητα κοντά στη ζώνη πυρός. Με τον κίνδυνο των απρόβλεπτων παράπλευρων απωλειών να μπαίνουν στην εξίσωση, πυροδοτείται μια διεθνής διαμάχη σχετικά με τις ηθικές, πολιτικές και προσωπικές επιπτώσεις του σύγχρονου πολέμου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b