MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 56: Ο Παναγής είναι σίγουρος πια ότι η Κατερίνα τον απατάει και είναι εκτός εαυτού, με το Σίμο να προσπαθεί να τον συνεφέρει, χωρίς επιτυχία. Η Κατερίνα απ’ την άλλη, δεν ξέρει τίποτα και τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Ο Σώτος και ο παπάς είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Μάρμω να συναντήσει τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά η Σύλβια τους αποπροσανατολίζει ξεκινώντας ένα debate αποφασισμένη να κερδίσει την ψήφο του παπά, με την αξία της. Ο Ηλίας τσακώνεται για άλλη μια φορά με τη Φιλιώ, που τον πληγώνει όλο και περισσότερο, την ώρα που η Βαλέρια έχει μια ιδέα, για να κερδίσει τις εκλογές το μαργαριτόπαιδο. Κι ενώ η Κατερίνα βγάζει τη βέρα της αποφασισμένη να τελειώσει με τον Παναγή, η Μάρμω ξεκινάει για την Αθήνα κρυφά από όλους, αποφασισμένη να συναντήσει τον Βάρσο Ανδρέου.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 36: Διονύσης και Μιχάλης πιάνονται στα χέρια. Αλλά και κάποια άλλα χέρια πιάνονται, σε χειροπέδες αυτή την φορά και για διαφορετικά αδικήματα. Προς μεγάλη έκπληξη του Παύλου, αστυνομικοί συλλαμβάνουν την πρώην γυναίκα του, την Αλεξάνδρα, μπροστά στα μάτια του. Ο Παύλος ψάχνει αγωνιωδώς τον αδερφό του για να τον βοηθήσει να της βρει δικηγόρο, αλλά ο Δημήτρης έχει τις δικές του αγωνίες. Ξέρει ότι το σχέδιο για την πρώτη ελληνική μηχανή θα ήταν ταυτόχρονα η σωτηρία της εταιρείας. Σ’αυτό στηριζόταν για να ξεχρεώσει τα δάνεια του Σέργιου. Και δεν είναι μόνο η επερχόμενη οικονομική καταστροφή που τον πιέζει. Για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, νιώθει ότι οι ευθύνες που έχει αναλάβει τον πνίγουν.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 37: Ο Θανάσης έχει βάλει στο στόχαστρο τη Μιράντα και ο κίνδυνος για κείνη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Την περιμένει έξω από το σπίτι της και την απειλεί. Η συνάντηση του Άγη με τη Γεωργία και τον Μάρκο παίρνει απρόοπτη τροπή, ενώ συγχρόνως η εμφάνιση ενός προσώπου φαίνεται πως θα βοηθήσει την έρευνα της δολοφονίας του Αριστείδη. Τι στάση θα κρατήσει ο Ντίνος απέναντι στη Μιράντα μετά την αποκάλυψη της πλαστής ταυτότητας; Η Όλγα ακούει παράξενους θορύβους από το δωμάτιο της Φρόσως και βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα τη σοκάρει πολύ.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 50: Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθηνά, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα, οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή τη σκοτώσε ο άνδρας της. Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μάνου μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Ασπασία συναντά στον δρόμο τη Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης της βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η Αγγελική είναι κόρη του.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 37: Ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου, που έχει δει το περιστατικό με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο αεροδρόμιο. Την ίδια στιγμή, οργισμένη είναι και η Καλλιόπη, που απειλεί Θεούς και δαίμονες που τα κτήματά τους περάσανε στα χέρια των Βρουλάκηδων. Παράλληλα επικρατεί ανησυχία μετά την αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης. Η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει, ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Την ίδια στιγμή ο Παύλος, ενθουσιασμένος για τα κτήματα, γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και τον Αστέρη, κερνώντας τους στο καφενείο για τις χαρές του. Ο Μαθιός, μη βρίσκοντας άλλη λύση, παρακινεί τον Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ. Ο Αστέρης κλείνει ραντεβού στην Αργυρώ, που πηγαίνει στο σπιτάκι να τον βρει, ενώ ο Σταύρος και ο Βαγγέλης την παρακολουθούν.

22:00 Κάνε ότι Κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 19: Ένα μέλος της σπείρας των ληστών δολοφονείται κοντά στο σπίτι του Νικόλα και δεν υπάρχει κανένας ύποπτος. Η Μπετίνα θέλει να προστατεύσει την κόρη της από την εμπλοκή της στην υπόθεση και η Νάσια ζητάει από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, να καταθέσει στην Αστυνομία όσα γνωρίζει. Τι κρύβει το κορίτσι; Για ποιο πράγμα υποπτεύεται ο Παύλος τον Βανδώρο;

Επεισόδιο 20: Η Αστυνομία εξετάζει όλες τις επαφές του δολοφονημένου ληστή. Ο Νικόλας δεν ξέρει τι να πει στην Αστυνομία. Η συμμορία έχει τρομοκρατηθεί από τις εξελίξεις και τα μέλη της προσπαθούν να βρουν τρόπο να εξαφανιστούν. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τη Νάσια που θα βγει από το νοσοκομείο, αλλά ποιος προσπαθεί να σκοτώσει το κορίτσι;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 16: Ο Χρήστος φεύγει στην Αθήνα αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για τον Αλέξανδρο. Εκείνος από την άλλη έχοντας πια στην κατοχή του μια πληροφορία που του καίει τα χέρια, συναντά τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να του πει την αλήθεια. Στο μεταξύ το μαγαζί έχει τους δικούς του ίσκιους να αντιμετωπίσει. Η νέα συνάντηση Θοδωράκη και Διαμάντως την αφήνει γεμάτη νοσταλγία, ενώ η Μυρτώ συνεχίζει τα ψέματα στον Μανωλάκη και το καψόνι του Φώτη και του Μάικ στον Σταύρο κινδυνεύει να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα. Η Ζέτα με το Στρατή από την άλλη ζουν τον έρωτά τους χωρίς να ξέρουν πως ο φάκελός του βρίσκεται στο γραφείο του Στέλιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBullitt: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Σπίλμπεργκ12.09.2018

Ταινίες

21:00 Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες στον ΣΚΑΪ

Αισθηματική κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2000

Σκηνοθεσία: Νάνσι Μάγιερς Πρωταγωνιστούν: Μελ Γκίμπσον, Έλεν Χαντ, Μαρίσα Τομέι

Ο Νικ Μάρσαλ είναι ένας γοητευτικός και επιτυχημένος διαφημιστής. Χωρισμένος, με μια έφηβη κόρη που δεν βλέπει σχεδόν ποτέ, ζει μια ξέγνοιαστη εργένικη ζωή που οριοθετείται από το τρίπτυχο «χρήμα, γυναίκες, ποτό». Μετά από μία ηλεκτροπληξία, του συμβαίνει κάτι εντελώς περίεργο. Είναι σε θέση να διαβάζει τη σκέψη των γυναικών! Αυτή του η ικανότητα θα του αλλάξει εντελώς τη ζωή, καθώς τώρα είναι σε θέση να γνωρίζει… αυτό που θέλουν οι γυναίκες!

21:00 Η Ζωή Όπως την Ξέρουμε στο OPEN BEYOND

Ρομαντική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής 2010

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπερλάντι Παίζουν: Κάθριν Χέιγκλ, Τζος Ντουχάμελ, Τζον Λούκας, Μελίσα ΜακΆρθι

Μια ταλαντούχα σεφ κι ένας ανερχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων, οι οποίοι όσο αγαπούν την βαφτιστήρα τους, τόσο αντιπαθούν ο ένας τον άλλον, αναγκάζονται μετά από ένα δυστύχημα που στοιχίζει την ζωή στους φίλους τους, να αναλάβουν την κηδεμονία της. Προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και τους ανταγωνιστικούς χαρακτήρες τους, θα αναγκαστούν σύντομα να γίνουν ομάδα, αλλά και να έρθουν πιο κοντά- ίσως περισσότερο από όσο θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

22:00 Μεσιέ Σοκολά στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική βιογραφία γαλλικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Ρόζντι Σεμ Παίζουν: Ομάρ Σι, Φρεντερίκ Πιερό, Νοεμί Λβόβσκι

Ο Ραφαέλ Παντίγια, γνωστός και ως Chocolat, γεννήθηκε στην Κούβα το 1860 και βρέθηκε τελικά στη Γαλλία. Ήταν ο πρώτος μαύρος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε σε γαλλική σκηνή, ένα τέλειο προϊόν της εποχή του και ο αγαπημένος της Μονμάρτης, που ενέπνευσε τον Τουλούζ Λοτρέκ και εμφανίστηκε στις πρώτες ταινίες των αδερφών Λιμιέρ. Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του, μία εξαιρετική ταινία για την δύναμη της φιλίας και την ιδιαίτερη φύση της σόουμπιζ, αλλά και την προκατάληψη και τις διακρίσεις.

22:00 Το Πρόβλημά μου Είσαι Εσύ! στην ΕΡΤ2

Κωμωδία δράσης, γαλλικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Πιερ Σαλβαντορί Πρωταγωνιστούν: Αντέλ Ενέλ, Πιο Μαρμάι, Οντρέ Τοτού, Βενσάν Ελμπάζ, Νταμιάν Μπονάρ

Η Υβόν είναι μία νεαρή αστυνομικός που χάνει τον άντρα της Σαντί, επίσης αστυνομικό, εν ώρα καθήκοντος. Τον τιμάει σαν ήρωα, πιστεύοντας ότι υπήρξε ένας άμεμπτος υπηρέτης του νόμου. Όταν μία μέρα ανακαλύπτει, εντελώς τυχαία, ότι ο Σαντί δεν ήταν παρά ένας ακόμα διεφθαρμένος μπάτσος, ο κόσμος της καταρρέει. Αποφασίζει να αποκαταστήσει όλες τις αδικίες που διέπραξε αυτός και έτσι συναντάει τον Αντουάν που έμεινε οκτώ χρόνια αδίκως φυλακισμένος. O Αντουάν, μετά τη άδικη καταδίκη του, δεν πιστεύει πια στη δικαιοσύνη και πλέον ρέπει προς την παρανομία, ενώ η Υβόν θα κάνει τα πάντα να τον επαναφέρει στον σωστό δρόμο με απρόβλεπτα αποτελέσματα! Η ταινία ήταν υποψήφια για 9 βραβεία Σεζάρ το 2019.

23:00 Eragon στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικάνικης και βρετανικής παραγωγής 2006

Σκηνοθεσία: Στέφεν Φανκμέγερ Παίζουν: Έντουαρτν Σπέλιρς, Τζέρεμι Άιρονς, Ρόμπερτ Καρλάιλ, Τζον Μάλκοβιτς

Ένα αγροτόπαιδο, ο 18χρονος Έραγκον, βρίσκει ένα αυγό δράκου και επιλέγεται να γίνει ο τελευταίος δρακο-καβαλάρης, ηγούμενος του αγώνα κατά του σατανικού Γκαλμπατόριξ, τυραννικού δεσπότη της μυθικής Αλαγαισίας.

23:30 Aeon Flux στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2005

Σκηνοθεσία: Κάριν Κουσάμα Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Μάρτον Τσόκας, Τζόνι Λι Μίλερ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Αμέλια Γουόρνερ

Βρισκόμαστε στο έτος 2415 και ένας θανατηφόρος ιός έχει ήδη αφανίσει το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Οι τελευταίοι επιζώντες έχουν συγκεντρωθεί στη Μπρένια, μια υπερσύγχρονη πόλη που περιβάλλεται από αδιαπέραστα τείχη και κυβερνάται από μια ομάδα επιστημόνων. Όμως ακόμα και αυτή η φαινομενικά «τέλεια» πολιτεία έχει και τους αντιφρονούντες της: την ομάδα των Μονικανών, στους οποίους ανήκει η επαγγελματίας εκτελέστρια Aeon Flux. Η Aeon αναλαμβάνει την αποστολή να σκοτώσει έναν αρχηγό της κυβέρνησης, όμως στην πορεία ανακαλύπτει ένα ολόκληρο κύκλωμα διαφθοράς γεμάτο σκοτεινά μυστικά. Αποφασισμένη να ρίξει φως σε θανάσιμα μυστικά και ομιχλώδεις μηχανορραφίες, η Aeon θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπη όχι μόνο με την οργή των αντιπάλων της, αλλά και με το δικό της σκοτεινό παρελθόν.

23:30 Οι τρεις ήρωες στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 1999

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ράσσελ Πάιζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Ice Cube, Μαρκ Γουόλμπεργκ

Λίγο πριν το τέλος της επιχείρησης Καταιγίδα της Ερήμου (η επέμβαση των Αμερικανών στον Περσικό Κόλπο το 1991) τρεις στρατιώτες και ένας διοικητής δελεάζονται από ένα κυνήγι θησαυρού στη μέση της Ιρακινής ερήμου. Χρυσάφι ή πετρέλαιο, οι σκοποί παραμένουν ίδιοι. Σε ένα οπλισμένο σαφάρι εν μέσω παύσεως πυρών, οι στρατιώτες Μπάρλοου, Βιγκ και Έλγκιν υπό τις διαταγές του Άρτσι Γκέιτς, καθοδηγούνται από τα σημάδια ενός χάρτη που εξόρυξαν από τα… οπίσθια ενός νεκρού Ιρακινού αγγελιοφόρου. Αποφασισμένοι να κλέψουν με κάθε τρόπο τον θησαυρό, ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι με απρόσμενο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μάρτιν Σκορσέζε έγινε 80: Η σκηνοθετική του μαεστρία μέσα από πέντε κορυφαίες ταινίες12.09.2018

00:00 Ex Machina στον ALPHA

Ψυχολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, αγγλικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Άλεξ Γκάρλαντ Ηθοποιοί: Αλίσια Βικάντερ, Ντόμναλ Γκλίσον, Όσκαρ Άιζακ, Σονόγια Μιζούνο, Κόρεϊ Τζόνσον

Ένας νεαρός προγραμματιστής που δουλεύει σε μια τεράστια εταιρία πληροφορικής, κερδίζει, μετά από έναν διαγωνισμό, την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το πολυεκατομμυριούχο αφεντικό του στην πολυτελή κατοικία του. Εκεί θα γίνει μάρτυρας ενός πρωτοποριακού πειράματος που έχει ξεκινήσει ο φιλόδοξος επιχειρηματίας: ένα θηλυκό ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη, αυτόνομη σκέψη και συναίσθημα. Γρήγορα όμως θα συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος σ’ ένα χρυσό κλουβί χωρίς τρόπο διαφυγής.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b