MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Global Dream: Η Disney μόλις αγόρασε το 7ο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο – Έχει μήκος 342 μέτρα

Η Disney μόλις αγόρασε ένα κρουαζιερόπλοιο τόσο μεγάλο όσο οι επιτυχημένες ταινίες της.

Monopoli Team

Η Disney μόλις αγόρασε ένα κρουαζιερόπλοιο τόσο μεγάλο όσο οι επιτυχημένες ταινίες της. Ο όμιλος ψυχαγωγίας ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι αγόρασε το «Global Dream», το αδελφό πλοίο αυτού που αναμενόταν να είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, προτού διαλυθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Disney θα ολοκληρώσει τώρα την κατασκευή του, με στόχο τον απόπλου του έως το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDisney+: Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα γίνεται παγκόσμιος προορισμός για το «Doctor Who»12.09.2018

Το «Global Dream» παραμένει ημιτελές στο πρώην ναυπηγείο MV Werften στη Γερμανία από τότε που η ναυπηγική εταιρεία κήρυξε πτώχευση νωρίτερα φέτος λόγω προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία.

Η Disney σχεδιάζει να συνεργαστεί με έναν άλλο ναυπηγό της χώρας, το Meyer Werft, για να ολοκληρώσει την κατασκευή του σκάφους. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της εταιρείας, μόλις το πλοίο ολοκληρωθεί, θα μετονομαστεί και θα διακοσμηθεί με χρώματα εμπνευσμένα από τον Μίκυ Μάους τα οποία χαρακτηρίζουν και τα υπόλοιπα πλοία της Disney Cruise Line.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Το Δώρο»: Η Disney κυκλοφορεί μία ακόμη συγκινητική διαφήμιση με αφορμή τα Χριστούγεννα και για καλό σκοπό12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b