MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Δωμάτιο βασανιστηρίων ανακαλύφθηκε στη Χερσώνα- Αναφορές για ουρλιαχτά και νεκρούς

Εντοπίστηκε από μια ομάδα Ουκρανών ερευνητών στη Χερσώνα ένα δωμάτιο βασανιστηρίων με άτομα που έχουν δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά.

Monopoli Team

Μέσα σε όλα τα φρικτά που συνοδεύουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, έρχεται να προστεθεί ένα «δωμάτιο βασανιστηρίων», το οποίο εντοπίστηκε από μια ομάδα Ουκρανών ερευνητών στη Χερσώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ διαδρομή στο μεγαλύτερο τούνελ του κόσμου διαρκεί 18 λεπτά12.09.2018

Στο δωμάτιο φυλακίζονταν δεκάδες άτομα που είχαν δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά ενώ κάποια από αυτά αναφέρεται πως έχασαν τη ζωή τους από τα βασανιστήρια. Οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν πως Ρώσοι στρατιώτες είχαν υπό τον έλεγχο τους το ειδεχθές δωμάτιο, που κάποτε ήταν κέντρο κράτησης ανηλίκων. Κάπου στα μέσα Μαρτίου το μετέτρεψαν σε φυλακή για άνδρες που αρνούνταν να συνεργαστούν μαζί τους ή κατηγορούνταν για υπόσκαψη των δραστηριοτήτων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ φθινοπωρινή βροχή των διαττόντων Λεοντιδών θα κορυφωθεί απόψε και στην Ελλάδα12.09.2018

Οι καταγεγραμμένες μαρτυρίες είναι ανατριχιαστικές. Κάτοικοι της περιοχής αποκάλυψαν πως άκουγαν κραυγές και ουρλιαχτά ενώ άλλοι ανέφεραν πως είχαν δει να μεταφέρονται πτώματα. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, μία γυναίκα είχε είδε να πετάνε μέσα σε αποθήκες δύο πτώματα καθώς το μπαλκόνι της βλέπει στην αυλή του κέντρου.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b