MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 15 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 52: Η Τούλα είναι έξαλλη που κινδύνεψε η Χρύσα και απαγορεύει στον Κανέλο και τον Τζώρτζη να ξαναπλησιάσουν την κολλητούλα της. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ προσπαθεί να βάλει στη θέση του τον Πετράν και να τον απομακρύνει από τη νύφη της, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο παπάς μας είναι σοκαρισμένος, μιας και νιώθει πράγματα που δε θα έπρεπε να νιώθει ένας παπάς για μια Βαλέρια, η Βαλέρια πάλι, ετοιμάζει την απαγωγή του Βλάση και είναι σε μεγάλα κέφια. Ο Σώτος ζητάει από τη Σύλβια να δώσουν μια αληθινή ευκαιρία στο γάμο τους και η παπάγια μας πετάει στους εφτά ουρανούς, ενώ η Ζαφείρω μπουκάρει στο καφενείο πετώντας ένα καπνογόνο… έτοιμη για όλα!

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 34: Το ατύχημα της Όλγας θα φέρει κοντά δυο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους ενώ η συνάντηση του Ντίνου με τον Πάρη θα προκαλέσει στην Αμαλία νέες ανησυχίες. Η μυστηριώδης χρηματική ανάληψη που έγινε από τον λογαριασμό των Παπακώστα-Γερακά θα φέρει στο φως ένα μυστικό που φαίνεται πως θα ανατρέψει τα δεδομένα, την ώρα που ο δολοφόνος του Αριστείδη σχεδιάζει την φυγή του στο εξωτερικό. Θα καταφέρει να βγει από τη χώρα ή θα τον προλάβει η αστυνομία; Ποια είναι η συνταρακτική αποκάλυψη που θα γίνει στην οικογένεια Μπουραντά;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 32: Η Σταυρούλα εμφανίζεται ως Αγγελική Σαμοΐλη στη DavMak για να πάρει τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού από τη Μυρτώ που υποτίθεται ότι είναι η αδερφή της. Δυστυχώς πέφτει πάνω στο Δημήτρη που νομίζει ότι την έστειλε ο εκδότης της για να τον κατασκοπεύσει. Κι ενώ η Σταυρούλα γλιτώνει την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητας, η Νεφέλη κι ο Ορέστης βλέπουν την Αγγελική με τον Διονύση να φιλιούνται στο αυτοκίνητο και ανακαλύπτουν τη σχέση τους. Ο Παύλος απ’ την άλλη, χρησιμοποιεί όλα τα πιθανά μέσα για να καταλάβει αν η πρώην γυναίκα του, Αλεξάνδρα, που κατέφτασε από τη Θεσσαλονίκη και ζητάει τη βοήθειά του, λέει την αλήθεια. Η Φωτεινή δεν έχει χαρεί καθόλου με την επιστροφή της μητέρας της αλλά ούτε κι ο Αντρέας δείχνει να μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως κηδεμόνα. Και οι εντάσεις μεταξύ τους συνεχίζονται.

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 18: Η Σοφία ρίχνει αυλαία στο γάμο της με τον Ιάκωβο και τον πετάει έξω από τη συζυγική τους στέγη. Ο κτηνίατρος μαζεύει τα μπογαλάκια του γρήγορα-γρήγορα σε μια βαλίτσα και πάει να φιλοξενηθεί στο δώμα του Γιάνναρου! Ο Ιάκωβος όμως θα αποδειχθεί δύσκολος μουσαφίρης, διότι θέλει όλες του τις ανέσεις! Ταυτόχρονα η Μπεάτα τώρα που έγινε και επίσημα ζευγάρι με τον Νιόνιο, θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της και ονειρεύεται χλιδές και πλούτη! Θα ανταπεξέλθει ο Νιόνιος στις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις της Μπεάτας; Η Γιώτα ξεφουρνίζει στον Σωκράτη ότι τάχα ένας φιλέλληνας επενδυτής, θέλει να φτιάξει στο νησί τους, ένα θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα κατορθώματα και τους άθλους του Ντάντουλα… την Ντάντουλαντ! Ο Αλέκος δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα… στην άλλη μεριά της γραμμής είναι ο εξαφανισμένος βουλευτής! Γιατί εμφανίστηκε ξαφνικά ο Νερατζάκης και τί θέλει από τον Αλέκο;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 34: Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες, ενώ την ίδια ώρα στο αρχοντικό επικρατεί ανησυχία για την υγεία της Καλλιόπης. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Την άλλη μέρα ο Μανόλης γνωρίζει την Νάντια στους γονείς του και μετά πηγαίνουν επίσκεψη στης Βασιλικής, η οποία συμπονά την Νάντια, όταν μαθαίνει για τη ζωή της. Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 46: Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο. Στο μεταξύ, όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χρήστο και τη Μυρτάλη στον χωρισμό και η Ιουλία προσπαθεί να μάθει ποιο είναι το «τρίτο πρόσωπο». Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττάκους, με αποτέλεσμα η Αντιγόνη, η Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους. Ο Δημοσθένης, βάσει σχεδίου, προσεγγίζει τη Μυρτάλη και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του. Ο Στάθης, ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση θα δείξει και στους δύο ότι τίποτα ανάμεσά τους δεν έχει τελειώσει οριστικά.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 56: Η Μαίρη προσπαθεί να βολευτούν στο νέο τους σπίτι, ενώ η γειτονιά μας ζει όπως όλοι στους ρυθμούς της πολυαναμενόμενης ένταξης της χώρας στην Ε.Ο.Κ. Οι γυναίκες δοκιμάζουν στα μαλλιά τους νέους κότσους αφού είναι μόδα στην Ευρώπη κι όλοι ονειρεύονται ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο και ψάχνουν τρόπους να το καταφέρουν, εκτός απ’ τον Αντώνη, που σαν κάθετος αντιευρωπαϊστής, έχει τις ενστάσεις του. Η Νανά είναι απογοητευμένη με την βαρετή καθημερινότητά της, ο Στέλιος με το ανήσυχο μωρό τους, που ησυχάζει μόνο με ‘‘ασυνήθιστα’’ νανουρίσματα, ο Λούης με την αδυναμία του να κατακτήσει ολοκληρωτικά την Ζαμπέτα. Η Ελπίδα, απογοητευμένη, σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό. Αυτό θυμώνει τον Μίλτο που ξεσπά βίαια προκαλώντας την έντονη πατρική αντίδραση του Στέλιου. Μπερδεμένος ανάμεσα στα προβλήματα όλων, ο Άγγελος αδυνατεί να διακρίνει οποιαδήποτε ελπίδα για τη δική του «ευρωπαϊκή» προοπτική.

Επεισόδιο 57: Προχωρημένη άνοιξη κι όλοι ελπίζουν πως μια κοπάνα θα δώσει λίγο χρώμα, αλλαγή και ένταση στη μονοτονία της καθημερινότητας. Ο Δημήτρης όλο και πιο πολύ αφοσιώνεται στα πολιτικά, αφήνοντας την Ελπίδα στο πόδι του στην καφετέρια, ενώ ο Λούης, αφοσιωμένος στην κατάκτηση της Ζαμπέτας, κάνει με το ζόρι συνένοχο τον Άγγελο σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Εξαπατώντας την Μαίρη αλλά και τον γυμνασιάρχη τους, οργανώνουν μια φιλόδοξη κοπάνα, στην παραλία. Όμως δεν είναι οι μόνοι που έχουν αυτή την ιδέα. Ο Άγγελος καταλήγει νταντά του μωρού, για χάρη των γονιών του, απτόητος όμως, θα ακολουθήσει την παρέα του στην παραλία, έστω και με τον μπέμπη. Για να πέσουν όλοι μαζί σ’ ένα θέαμα που θα φέρει σε όλη την οικογένεια, μεγάλους μπελάδες.

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 23: Το σχέδιο του Άγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Όλοι είναι ανήσυχοι. Θα καταφέρει ο Άγγελος να τους ξεσκεπάσει; Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει… Μία συνάντηση, όμως, θα τον εκπλήξει. Η Άννα, με τη βοήθεια του Δημήτρη, προσπαθεί να βρει τον πατέρα της. Ο Σπύρος, από την άλλη, είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή. Και μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ… Όμως ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Αν η Άννα μάθει για την ανάμειξη του πατέρα του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά, τότε όλα θα χαθούν. Τι θα επιλέξει ο Δημήτρης; Τη γυναίκα που αγαπάει; Ή τον πατέρα του;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 14: Η συνάντηση Ζέτας και Στρατή κλείνει με μια συμφωνία… Οι απειλές γύρω τους, όμως, πυκνώνουν. Η αναχώρηση του Σήφη, κάνει επείγουσα την ανεύρεση πλήκτρων για το μαγαζί, ενώ ο Χρήστος επικεντρώνει την πίεσή του στον Στρατή με τον Στέλιο να αναζητά απαντήσεις στους φακέλους της χωροφυλακής… Η προσωπική εμπλοκή του Αλέξανδρου στην υπόθεση παραμένει ακόμα στο σκοτάδι… Καθώς η νύχτα έρχεται και πάλι…. στην Αθήνα ο Θέμης δίνει μια υπόσχεση και στο μαγαζί εμφανίζεται για πρώτη φορά… ο Σταύρος.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 22: Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του. Η Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανόλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως, όμως, να είναι ήδη αργά∙ ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση. Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δε θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της. Ο Πέτρος κάνει μια νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Βραβεία του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης12.09.2018

Ταινίες

21:00 Transformers 3: Dark of the Moon

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2011

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι Πρωταγωνιστούν: Σία ΛαΜπέουφ, Τζος Ντουχάμελ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Τζον Τορτούρο

Ένα μυστηριώδες γεγονός, το οποίο συνέβη στη Γη πριν από πενήντα χρόνια, θα σταθεί η αφορμή να αναζωπυρωθεί ο πόλεμος μεταξύ των Ότομπορτς και τον Ντισέπτικονς. Και τότε θα είναι όπου ο Σαμ και οι άνθρωποι καλούνται να τα αντιμετωπίσουν όλα αυτά και θα μπλέξουν σε μια κατάσταση πέρα από κάθε όρια.

21:οο Άνισος Αγώνας στο OPEN BEYOND

Βιογραφικό δράμα, αμερικανικής, καναδική και ινδικής συμπαραγωγής 2020

Σκηνοθεσία: Κλαρκ Τζόνσον Πρωταγωνιστούν: Κρίστοφερ Γουόκεν, Ζακ Μπραφ, Κριστίνα Ρίτσι

Η αληθινή ιστορία του Πέρσι Σμάισερ, ενός αγρότη ο οποίος έγινε παγκόσμιο σύμβολο και εκπρόσωπος χιλιάδων μικροκαλλιεργητών, μετά την απόφασή του να υψώσει ανάστημα απέναντι σε μια εταιρεία – κολοσσό γενετικά τροποποιημένων σπόρων. Όταν ανακάλυψε ότι οι πρακτικές της εταιρείας είχαν επίπτωση στην γονιμότητα των χωραφιών του, αλλά και πιθανόν στην τροφική αλυσίδα και τους καταναλωτές, ο Πέρσυ είχε έναν μόνο τρόπο να σταθεί πλέον απέναντι σε αυτό που θεώρησε ως μεγάλη απληστία.

21:00 The Trick στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ βρετανικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Πιτ Μπρότον Ηθοποιοί: Τζέισον Γουάτκινς,Βικτόρια Χάμιλτον,Τζερόμ Φλιν

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Φιλ Τζόουνς κι η πανεπιστημιακή ομάδα του γίνονται αντικείμενο μεγάλης έρευνας, όταν πέφτουν θύματα μιας κυβερνοεπίθεσης που αμφισβητεί την 30 ετών έρευνά τους για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

22:00 Αλλαγή Πορείας στην ΕΡΤ2

Περιπέτεια, συμπαραγωγής Γαλλίας, Βελγίου, Ισπανίας 2013

Σκηνοθεσία: Κριστόφ Όφενστάιν Πρωταγωνιστούν: Φρανσουά Κλουζέ, Γκιγιόμ Κανέ, Βιρζινί Εφιρά, Σάμι Σεγκίρ, Ζαν-Πολ Ρουβ

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία του Γιαν Κερμαντέκ, του οποίου τα όνειρα βγήκαν τελικά αληθινά όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον πασίγνωστο πρωταθλητή ιστιοπλοϊας την τελευταία στιγμή πριν την έναρξη του Vendee Globe. Πρόκειται για αγώνα ιστιοπλοϊας ανά τον κόσμο, όπου ο ιστιοπλόος βρίσκεται στο σκάφος μόνος του χωρίς να έχει καμία βοήθεια και χωρίς να διακόπτεται ο αγώνας. Μετά από μερικές ημέρες στη θάλασσα, ο Γιαν χρειάστηκε να σταματήσει προκειμένου να επισκευάσει ένα πηδάλιο που εμφάνισε βλάβη. Το γεγονός αυτό θα διαταράξει σημαντικά την έκβαση του αγώνα. Η ταινία ήταν υποψήφια για το Βραβείο Σεζάρ Καλύτερης Ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJeanne du Barry: Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ σε νέα φωτογραφία στον ρόλο του Λουδοβίκου ΙΕ’ της Γαλλιάς12.09.2018

22:00 Men of War στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία συμπαραγωγής ΗΠΑ, Ταϊλάνδης και Ισπανίας 1994

Σκηνοθεσία: Πέρι Λανγκ Ηθοποιοί: Ντολφ Λούντγκρεν,Σάρλοτ Λιούις,Μπ. Ντ. Γουόνγκ

Ένας πρώην στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων εισβάλλει με μια ομάδα μισθοφόρων σε ένα νησί στη Νότια Κίνα ώστε να αποκτήσει έναν σπάνιο θησαυρό. Σύντομα, όμως, θα αρχίσει να αμφιβάλλει για την ορθότητα της αποστολής του.

23:15 Kill Bill Vol.2 στο OPEN BEYOND

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2004

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο Πρωταγωνιστούν: Ούμα Θέρμαν, Ντέιβιντ Καραντάιν, Μάικλ Μάντσεν, Ντάριλ Χάνα, Γκόρντον Λιου, Μάικλ Παρκς

Αφού έχει διαγράψει ήδη δύο ονόματα από την λίστα θανάτου της, η “Νύφη” συνεχίζει ακάθεκτη το εκδικητικό έργο της, βάζοντας τώρα στόχο τον Μπαντ και την Έλ Ντράιβερ, δύο ακόμα μέλη της ομάδας “Φονικά Ερπετά” που την πρόδωσαν τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Όλα οδηγούν στην τελική μάχη με τον Μπίλ, το πρώην αφεντικό της “Νύφης”, αυτόν που διέταξε την εκτέλεση της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b