MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Pillow Fight: Η νέα παλέτα της Mon Rêve με τις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις σκιών είναι η φθινοπωρινή μας ανακάλυψη

Η νέα παλέτα της Mon Rêve, Pillow Fight, της συλλογής Happy Palettes, μόλις έφτασε και είναι ιδανική για να κάνουμε την τέλεια μετάβαση στο φθινόπωρο.

Monopoli Team

Η νέα παλέτα της Mon Rêve, Pillow Fight, της συλλογής Happy Palettes, μόλις έφτασε και περιέχει τις 9 πιο παιχνιδιάρικες αποχρώσεις σκιών, ιδανικές για να κάνεις την τέλεια μετάβαση στο φθινόπωρο.

Με επιλεγμένες αποχρώσεις υψηλής χρωστικής και έντονης απόδοσης που αναδεικνύουν όλα τα χρώματα ματιών και παραμένουν αναλλοίωτες από το πρωί έως το βράδυ, αυτή η κομψή και διαχρονική παλέτα θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMon Rêve: Το νέο, ελληνικό makeup brand, μας καλωσορίζει σε έναν ονειρικό κόσμο, γεμάτο χρώματα12.09.2018

Τολμήστε να πειραματιστείτε με τους τόνους του θερμού κακάο, της burnt terracotta και του αριστοκρατικού café-au-lait που ταιριάζουν αρμονικά με το ροζ της πούδρας, το sparkling σαμπανί και το φωτεινό κρεμ.

Δημιουργήστε από πιο κλασικά no-make-up makeup looks μέχρι εντυπωσιακά και πιο τολμηρά smokey eyes. Επιλέξτε ανάμεσα στις πλούσιες ματ, περλέ και μεταλλικές υφές της που απλώνονται εύκολα και αναμειγνύονται ομοιόμορφα και δημιουργήστε την ιδανική εμφάνιση για εσάς!

Αρχάριοι ή επαγγελματίες, η Pillow Fight είναι η τέλεια παλέτα για να μπείτε στον κόσμο του μακιγιάζ ή για να κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς μέσα στην ημέρα, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Θα τη βρείτε σε σούπερ πρακτικό μέγεθος για να μην την αποχωρίζεστε ούτε στα ταξίδια σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVortex Mascara: Εκθαμβωτικές βλεφαρίδες για βλέμμα που μαγνητίζει12.09.2018

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b