MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

; Γ’ κύκλος, επεισόδιο 50: Η Χρύσα καταλαβαίνει ότι η ληστεία ήταν στημένη και ξεσκεπάζει το Σίμο, που κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει λάδι τον Κανέλο. Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει να μείνει στο κοινόβιο και ο Χαραλάμπης κοντεύει να βγει από τα ρούχα του. Τα αγόρια του Πλατάνου κατεβαίνουν στην Αθήνα και κάνουν «ντου» στο μπαρ που διασκεδάζει ο Πετράν με την Κατερίνα και την Τούλα. Κι ενώ ο Παναγής βάζει μπροστά το σχέδιο με την κωδική ονομασία «Τιμόθεος» για να να τα ξαναβρεί με την γιατρέσσα μας, τελικά τα κάνει τρεις χειρότερα. Τα σχέδια της Ζαφείρως από την άλλη πάνε πρίμα, και η πρώην θρούμπα τυλίγει τους Πλατανιώτες σε μια κόλλα χαρτί, με σκοπό να τους κλέψει τα λεφτά της αναδάσωσης. Την ίδια ώρα η Αγγέλα ετοιμάζεται να γνωρίσει στην Κατερίνα τον Εγκέφαλο και ο Πετράν δεν ξέρει από πού να φύγει.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 30: Ο Δημήτρης λείπει σε ταξίδι με την Ειρήνη κι ο Αντρέας εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κάνει ένα πάρτι στο σπίτι. Πραγματικός του σκοπός είναι να ξεμοναχιάσει τη Φωτεινή που τον αποφεύγει, αλλά η Καίτη δεν σκοπεύει να τον αφήσει σε ησυχία. Η Σόνια είναι αποφασισμένη να ρίξει τον Ορέστη και η Νεφέλη τους βλέπει να έρχονται κοντά και κυριεύεται από τη ζήλια. Πάρτι όμως κάνουν και οι μηχανικοί στο συνεργείο και ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με την ευτυχία της Μυρτώς και του Μιχάλη. Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν επιστρέψει νωρίτερα και αντικρύσει τα παιδιά να χορεύουν τρελά στο σαλόνι του μαζί με την Αγγελική;

21:00 Στοργή στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 8: Ο Σάκης ο Μόρτης ανοίγει την καρδιά του στη Γιατρό, η οποία συγκλονίζεται από την ιστορία του. Ο σύζυγος της Γιατρού, ο Απόστολος, της κάνει έκπληξη στο γραφείο, σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν τον χαμένο χρόνο. Η Αλίκη, πάλι, επιστρέφει με τη μνήμη της στην έπαυλη των παιδικών της χρόνων και θυμάται την τραγική στιγμή ανάμεσα σε εκείνη, τη σκληρή μητέρα της και την αυταρχική γιαγιά της, που της καθόρισε τη ζωή.

21:00 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 11: Μαίρη (Νίκη Λάμη): Σκέφτεται πως τελικά πρέπει να χωρίσει τον Ηλία και το συζητάει, όπως πάντα, με την αχώριστη φίλη της, την Μπέτυ. Όταν τελικά αποφασίζει να το κάνει, η αντίδραση του Ηλία δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η διαμάχη ανάμεσα στη Μαίρη και τον Γιώργο για το αν θα πάει ο μικρός τους γιος σε ιδιωτικό ή δημόσιο σχολείο, καλά κρατεί. Φυσικά, γνώμη έχουν και οι συμπεθέρες, η Ζορζέτα και η Βάσω, οι οποίες, ανέλπιστα, συμφωνούν για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Μαίρη και ο Γιάννης έχουν κανονίσει να βγουν για φαγητό με τη Βιολέτα και τον άντρα της, Αντώνη (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης). Η Μαίρη, που έχει αρχίσει να νιώθει ανασφάλεια με τα κιλά της, φοράει ένα
παντελόνι που δεν της κάνει. Ένα «ατύχημα» θα φέρει καταστροφικές συνέπειες στη βραδιά.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 8: Ο Τζόναθαν προσπαθεί να μάθει στο Φοίβο χορό και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγραψε το «Όταν σου χορεύω» ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Του επιβάλλει μια βραδιά στη «Μάντρα» με τη Ρένα Μόρφη. Ο Φοίβος δεν θέλει καθόλου χωρίς να εξηγεί το γιατί. Αντιπροτείνει τον Θοδωρή Μαραντίνη από τους Onirama-ο Τζόναθαν φέρνει και τους δυο. Ο Φοίβος και η Ρένα αποκαλύπτεται πως έχουν παρελθόν-και δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον. Ο Θοδωρής πάλι αποκαλύπτεται πως έχει επίσης παρελθόν, με τον… ελληνικό στρατό! Ο συνταγματάρχης Πειθαρχίδης (Γιάννης Ζουγανέλης) ανακαλύπτει πως είναι ανυπότακτος 18 χρόνια και περικυκλώνει τη «Μάντρα» για να τον συλλάβει την ώρα του live. Ο Θανάσης παθαίνει μανία με τις κλακέτες και τον Φρεντ Αστέρ και ο Χάρης εξομολογείται τον πόνο του για τον χαμένο του πατέρα. Στο live θα γίνουν άπειρα ξεκαθαρίσματα, με το παρελθόν και με την…πατρίδα και τα πράγματα θα σώσουν η Δανάη, η Σοφία Βέμπο και ο…Bloody Hawk!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Γίνεται η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix12.09.2018

Ταινίες

Σρεκ 2 στον ALPHA

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής και ιαπωνικής παραγωγής 2004

Σκηνοθεσία: Άντριου Άνταμσον Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Ζερβού, Λυκούργος Μαρκούδης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Σία Κοσκινά, Χρήστος Συριώτης, Τάσος Κωστής

Ο Σρεκ και η πριγκίπισσα Φιόνα πρόκειται να επισκεφθούν τους γονείς της στο μακρινό βασίλειο που ζουν και όπου είναι ο βασιλιάς και η βασίλισσα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τον γάμο τους. Οι νεόνυμφοι, όμως, δεν θα αισθανθούν πολύ ευπρόσδεκτοι, καθώς κανείς δεν έχει προετοιμάσει τους δύο γονείς ούτε για την όψη του Σρεκ, αλλά ούτε και για την «αλλαγή» της κόρης τους. Επιπλέον, η νονά-νεράιδα θέλει την πριγκίπισσα για τον γιό της, και βάζει τον παπουτσωμένο γάτο να ξεφορτωθεί τον Σρεκ.

21:00 Περπατώντας με τους Δεινόσαυρους στο OPEN BEYOND

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής, βρετανικής, αυστραλιανής και ινδικής συμπαραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Μπάρι Κουκ Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Φοίβος Ριμένας, Κώστας Αποστολίδης, Πωλίνα Ευαγγέλου, Υρώ Λούπη, Γεράσιμος Γεννατάς, Κρατερός Κατσούλης

Στην εποχή των δεινοσαύρων, ο Πίτσης, ο μικρότερος και πιο παιχνιδιάρης Παχυρινόσαυρος, απομακρύνεται από την αγέλη του για να ζήσει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Προσπαθώντας να βρει τη θέση του σ’ έναν συναρπαστικό όσο και επικίνδυνο κόσμο, ο Πίτσης θα πρέπει να βρει το απαραίτητο θάρρος αλλά και έμπιστους φίλους, για να γίνει ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός όχι μόνο της μικρής σπηλιάς του, αλλά και ολόκληρης της αγέλης αν χρειαστεί.

21:00 The Lost Girls στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας βρετανικής παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Λίβια ντε Πάολις Ηθοποιοί: Λίβια ντε Πάολις, Τζούλιαν Όβεντεν, Βανέσα Ρεντγκρέιβ

Όπως η γιαγιά και η μητέρα της, έτσι και η Γουέντι παλεύει να σπάσει τους δεσμούς της με τον Πίτερ Παν… κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα, προτού η κόρη της γοητευτεί από το ιπτάμενο αγόρι και το ακολουθήσει στις περιπέτειές του.

21:30 Η Θεία από το Σικάγο στον ΑΝΤ1

Ηθoγραφική κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1957

Σκηνοθεσία: Αλέκoς Σακελλάριoς Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδoυ, Ορέστης Μακρής, Τζέvη Καρέζη, Ελέvη Ζαφειρίoυ, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Παvτελής Ζερβός, Γκέλυ Μαυρoπoύλoυ, Στέφαvoς Στρατηγός

Μια χειραφετημέvη, πλoύσια και ανύπαντρη θεία από τo Σικάγo καταφθάvει στα πάτρια εδάφη, για vα φέρει έvαv άvεμo αλλαγής και πρoόδoυ στo σπίτι τoυ αδελφoύ της… Εκείvoς έχει τέσσερις κόρες, oι oπoίες λόγω τωv αvαχρovιστικώv αvτιλήψεώv τoυ, κovτεύoυv να «μείvoυv στo ράφι». Η θεία, όμως, αvαλαμβάvει όχι μόvo vα παvτρέψει τις αvιψιές της, αλλά και vα τoυς βρει τoυς πλέov κατάλληλoυς γαμπρoύς, σύμφωvα με τα γoύστα τoυς.

22:00  Ζωή σε Φιλμ στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, συμπαραγωγής Καναδάς – ΗΠΑ 2017

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ράσο Πρωταγωνιστούν: Εντ Χάρις, Τζέισον Σουντέικις, Ελίζαμπεθ Όλσεν

Διαζευγμένος και στα πρόθυρα να χάσει τη δουλειά του, ο Ματ αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της Ζούι, της κοπέλας που προσέχει τον άρρωστο και χρόνια αποξενωμένο πατέρα του, Μπεν. Εκείνη τον ενημερώνει ότι ο πατέρας του, ένας διάσημος φωτογράφος, είναι βαριά άρρωστος και του ζητάει να τους συνοδεύσει μέχρι το Κάνσας, όπου θα εμφανίσει φωτογραφίες τραβηγμένες σε Kodachrome, λίγο πριν κλείσει το τελευταίο εργαστήριο εμφάνισης αυτού του φιλμ που η Kodak αποσύρει οριστικά από την αγορά. Με τα τέσσερα καρούλια ανά χείρας, οι τρεις τους θα κάνουν ένα αποκαλυπτικό και λυτρωτικό ταξίδι σε μια δυνατή και συγκινητική ταινία.

22:00 Road Trip στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2000

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς Ηθοποιοί: Μπρέκιν Μέγιερ, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Έιμι Σμαρτ

Σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Τζος μαγνητοσκόπησε τις στιγμές πάθους που έζησε με μια συμφοιτήτριά του. Κατά λάθος, όμως, το ντοκουμέντο αυτό θα ταξιδέψει με προορισμό την αγαπημένη του κι εκείνος θα πρέπει να βρει τρόπο να το ανακτήσει!

22:50 Η Άλλη Γυναίκα στον ALPHA

Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Νικ Κασσαβέτης Ηθοποιοί: Κάμερον Ντίαζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, Ντον Τζόνσον, Τέιλορ Κίνεϊ, Νίκι Μινάζ

Η Κάρλι, μια πετυχημένη δικηγόρος της Ν.Υόρκης, ανακαλύπτει ότι ο άντρας που έχει ερωτευτεί είναι παντρεμένος, αφού συναντάει τυχαία τη σύζυγό του Κέιτι. Μετά από αυτή τη συνάντηση ξεκινά μια περίεργη φιλία μεταξύ των δύο γυναικών, η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο, όταν ανακαλύψουν ότι υπάρχει και τρίτη γυναίκα στη ζωή του άπιστου άνδρα. Οι τρείς γυναίκες μαζί, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να καταστρέψουν τον κοινό τους «εχθρό».

23:00 Χαμένοι στον Ήλιο στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Τρέι Νέλσον Πρωταγωνιστούν: Τζος Ντουχάμελ, Τζος Γουίγκινς, Λιν Κόλινς

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Τζον, ενός μικροαπατεώνα, ο οποίος θα δημιουργήσει μια απρόσμενη σχέση με έναν ορφανό έφηβο που θα συναντήσει τυχαία σε μια περιπλάνησή του στην περιοχή του Μιζούρι. Ο Τζον θα παρασύρει τον νεαρό σε μια σειρά από ληστείες που είχε σχεδιάσει, ενώ – όσο το ταξίδι τους συνεχίζεται – τόσο θα μπλέκουν σε μεγαλύτερες περιπέτειες και ταυτόχρονα, ο δεσμός μεταξύ τους θα δυναμώνει. Τα όριά τους θα δοκιμαστούν, ενώ παρακολουθούμε με αγωνία πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κανείς για να ξεφύγει από το παρελθόν του.

23:00 Τρέξε! στον ΑΝΤ1

Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ Παίζουν: Κάθριν Κίνερ, Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς

Ο Αφροαμερικανός Κρις θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του Ρόουζ στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της και τον αδερφό της Τζέρεμι. Αρχικά, ο Κρις θεωρεί πως η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομα όμως βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 7-13 Νοεμβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b