MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο λειτουργεί ασταμάτητα εδώ και 1.300 χρόνια

Εκτός από το ότι αποτελεί το παλαιότερο ξενοδοχείο στον πλανήτη, ανήκει και στην ίδια οικογένεια εδώ και 52 γενιές. Κάτι πραγματικά μοναδικό στον επιχειρηματικό κόσμο.

Monopoli Team

Υπάρχουν ξενοδοχεία με πολύ σύντομη ζωή, εποχιακά ξενοδοχεία, οικογενειακά ξενοδοχεία, μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, και μετά υπάρχει το Nishiyama Onsen Keiunkan, το οποίο έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, καθώς είναι ανοιχτό εδώ και 1317 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑStranger Things: Η βίλα του κακού πνεύματος Βέκνα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix μόλις έβαλε πωλητήριο12.09.2018

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην ορεινή περιοχή Akaishi, δύο ώρες μακριά από το όρος Fuji, στην Ιαπωνία. Εκτός από το ότι αποτελεί το παλαιότερο ξενοδοχείο στον πλανήτη, ανήκει και στην ίδια οικογένεια εδώ και 52 γενιές. Κάτι πραγματικά μοναδικό στον επιχειρηματικό κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πωλητήριο στο νεοϋορκέζικο ρετιρέ που κάποτε ανήκε στην πρωταγωνίστρια του «Sex and the City»12.09.2018

Σύμφωνα με ειδικούς των επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Κιότο, η αφοσίωση στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, ο σεβασμός στην παράδοση και το ενδιαφέρον για τη μετάδοση της κληρονομιάς βοηθούν στην κατανόηση του φαινομένου του shinise, των γνωστών «παραδοσιακών και ιστορικών επιχειρήσεων» στην Ιαπωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b