MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και ο ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 41: Η Καλλιόπη δεν πιστεύει με τίποτα πως ο Ηλίας έχει πάθει καρδιακό, ευτυχώς όμως ο Χαραλάμπης αποφασίζει να μην ακούσει τη… «τζουτζούκα», και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του φωνάζοντας την Κατερίνα για βοήθεια. Ο παπάς έχει μοιράσει γαμπρούς και νύφες στα Πλατανιωτάκια που το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ένα προξενιό εκκρεμεί μόνο, του Σώτου, αλλά η Σύλβια πετά τη μπάλα στο γήπεδο της Φιλιώς. Ο δασονόμος μας παρακολουθεί τον Πετράν και ανακαλύπτει πως συνεργάζεται με τη Βαλέρια. Και ενώ οι δικαιολογίες του δεν πείθουν τον Παναγή, η Κατερίνα από την άλλη, φαίνεται πως του έχει πια τυφλή εμπιστοσύνη. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ λέει το «ναι» στο γάμο με το Σώτο, φέρνοντας ανακούφιση σε όλους εκτός από τη Σύλβια.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 21: Τα νέα από τον οφθαλμίατρο είναι καλά για το Στέφανο και δεν βλέπει την ώρα να τα μοιραστεί με τη Νεφέλη. Ο Σπύρος πιέζει την Αγγελική να δουλεύει περισσότερο στο site. Η Μυρτώ επαναστατεί με αποτέλεσμα να τσακωθεί με το Μιχάλη, που θεωρεί υπεύθυνο τον Παύλο και πάει να τον βρει. Ο Στέφανος πηγαίνει ξανά στο σπίτι της Νεφέλης για να συνεχίσουν αυτό που είχαν αφήσει στη μέση. Μετά το φιλί τους, ο Δημήτρης ζητάει από την Ειρήνη να βγουν. Ο Διονύσης ζητάει το ίδιο από την Αγγελική και από τύχη καταλήγουν στο ίδιο μαγαζί με το Δημήτρη και την Ειρήνη.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 25: Η Μιράντα μετά τη δυσάρεστη επίσκεψη που δέχτηκε το βράδυ, αποζητά τη συμβουλή της μάνας της. Η κυρία Γιαννούλα αποφασίζει να της στείλει βοήθεια, η οποία επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τη Μιράντα. Η Γεωργία παρακούγοντας για άλλη μία φορά τον πατέρα της, έχει βρεθεί παγιδευμένη και φαίνεται ανήμπορη να το διαχειριστεί… Ο Ντίνος αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος, για να βρει τον δολοφόνο του Αριστείδη, βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί την αστυνομία. Ο Σωτήρης μετά την επίσκεψή του στον Παράδεισο αρχίζει να ενώνει κάποια κομμάτια του παζλ και καταφέρνει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης… Ο Θανάσης από την άλλη, κάνει μια ανακάλυψη, που τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο.

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 13: Η Μπόμπα κι ο Σβίγγος ξεκινάνε μια ανίερη συμμαχία προκειμένου να ξαναρχίσει ο πόλεμος ανάμεσα στα 2 χωριά και γι’ άλλη μια φορά θα την πληρώσει… η Ανκίτσα. Ένα όνειρο του Αλέκου θα τον κάνει να δει τη Φώτω με άλλο μάτι. Ο Στρατής θα γίνει μάρτυρας ενός παράνομου ζευγαριού. Ο Ιάκωβος θα υποψιαστεί την Σοφία όχι μόνο ως κλέφτρα των λειψάνων του Ντάντουλα αλλά κι ότι τον απατάει με τον Στρατή. Σε αυτήν την παρεξήγηση θα βρει κι έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Γιάνναρου. Η Σωτηρία φτάνει γι’ ακόμα μια φορά στα άκρα κι αυτή τη φορά για να κλείσει ημερομηνία για τον γάμο της. Οι 3 αστυνομικοί θα βρεθούν αντιμέτωποι μ’ ένα απειλητικό σημείωμα σταλμένο από έναν ανώνυμο αποστολέα που όπως όλα δείχνουν ξέρει το μυστικό τους.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 35: Ο Σωκράτης κάνει «στενό μαρκάρισμα» στην Αλκμήνη. Ο Κωνσταντίνος βρίσκει καινούριο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης του δίνει το πράσινο φως. Η εντάσεις ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Χρήστο αυξάνονται συνεχώς, και το ζευγάρι περνά μεγάλη κρίση. Η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής κι εκείνος δέχεται να πληρώσει γι’ αυτές. Ταυτόχρονα, ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά και τη συγκινεί με όσα της λέει. Η Μυρτάλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι έκανε πάλι έρωτα με τον Αλέξη και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στη δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β΄κύκλος, επεισόδιο 25: Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ. Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί, ο κάτοχός του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

22:οο Κάνε ότι Κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 15: Ο Στάθης συνέρχεται στο νοσοκομείο. Η Βικτώρια αρνείται να συνεργαστεί με τον Στράτο κι εκείνος την καρφώνει στον Μηνά. Του λέει ότι είναι ύποπτη και ότι δεν ξέρουν τίποτα για εκείνη. Ο Βανδώρος ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα ως προς τον γιο του. Τι ανακαλύπτει ο Λάκης για την κόρη του; Ποιο ακόμα κακό θα συμβεί στον Νικόλα;

Επεισόδιο 16: Ο Νικόλας απελπίζεται με την κατάσταση της κόρης του στην Εντατική. Ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι ο Νικόλας τους κρύβει σημαντικές πληροφορίες και ζητάει από την Άννα να το εξακριβώσει. Ποια ήταν η μυστική δράση της κόρης του Νικόλα; Τι σκοπεύει να κάνει με το παράνομο όπλο που αγόρασε ο Χριστόφορος; Ποια τεράστια έκπληξη τους περιμένει;

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 18: Η ομολογία του Άγγελου έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες! Η παραδοχή του Νίκου στη Χρύσα για την παράνομη σχέση του με τη Δώρα θα κλονίσει, για άλλη μία φορά, την οικογένεια της Άννας. Η κατάθεση του Άγγελου και η επιβεβαίωση από την Υβόννη έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον τους κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατήγορου. Μαζί με τον Σταύρο, θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για να αποδείξουν την ενοχή του Άγγελου. Την ίδια στιγμή, η Άννα, ο Δημήτρης κι ο Ανδρέας ψάχνουν κι εκείνοι να βρουν στοιχεία. Θα τα καταφέρουν; Ο Σπύρος συνεχίζει το σχέδιό του για να καλύψει τον Θοδωρή. Μία αναπάντεχη εξαφάνιση, όμως, θα φέρει νέα εμπόδια στις προσπάθειές του και θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής. Ποιος μπορεί να είναι αυτός;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 7: Μετά την τρέλα της προηγούμενης νύχτας η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της χωροφυλακής. Η Φωτεινή από την άλλη, αφού ξεσπά στην Εύη, ζητά απελπισμένη τη βοήθειά της. Η εικόνα του απελπισμένου πατέρα της, της ξυπνά μια μνήμη από το παρελθόν και ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα. Η Νίκη αποφασίζει να φανερώσει τα συναισθήματα της στον Στρατή, εκείνος όμως μετά τις νέες του πληροφορίες για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. Καθώς η μέρα φεύγει, Ζέτα και Στρατής συναντιούνται.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 14: Η Ηγουμένη απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι  δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Η Γιάννα επιστρέφει στο χωριό. Η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στον Σαράντο και τον Γιώργο είναι εύθραυστη.  Η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της. Ο Θέμης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

Ταινίες

21:00 Ηρακλής στο OPEN BEYOND

Ιστορική περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Μπρετ Ράτνερ  Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Ίαν ΜακΣέιν, Ρούφους Σιούελ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ιρίνα Σάικ, Τζόζεφ Φάινς, Τζον Χαρτ

Κουβαλώντας στους ώμους του τη φήμη των 12 άθλων του, αλλά και τις τύψεις για τον αφανισμό της οικογένειάς του, ο ημίθεος Ηρακλής θα δοκιμάσει το θυμό των θεών και θα έρθει σε ρήξη με τον ίδιο τον εαυτό του. Για να εξιλεωθεί, αποδέχεται τώρα ως μισθοφόρος την πρόσκληση του βασιλιά της Θράκης, για να αντιμετωπίσει τον πολεμοχαρή Ρήσο, που διεκδικεί το θρόνο του. Στην πραγματικότητα όμως θα βρει μπροστά του έναν πολύ διαφορετικό εχθρό.

21:00 Το Σμόκιν της Συμφοράς στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2002

Σκηνοθεσία: Κέβιν Ντόνοβαν   Πρωταγωνιστούν: Τζάκι Τσαν, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Τζέισον Άιζακς, Ντέμπι Μαζάρ, Ντάνιελ Κας

Ο Τζίμι Τονγκ είναι ένας συνηθισμένος οδηγός ταξί, μέχρι τη στιγμή που φορά κατά τύχη το Σμόκιν της Συμφοράς, ένα κοστούμι αξίας δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων με υπερφυσικές ιδιότητες, το οποίο τον μετατρέπει σε τολμηρό κατάσκοπο. Φορώντας το πολυτελές σμόκιν, μπαίνει μαζί με την όμορφη συνέταιρό του στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας.

21:00 Apache Junction στο COSMOTE CINEMA 1HD

Γούεστερν αμερικάνικης και ταϊλανδέζικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λι Παίζουν: Στιούαρτ Τάουνσεντ, Τρέις Άντκινς, Σκάουτ Τέιλορ-Κόμπτον

Το Απάτσι Τζάνξιον είναι άντρο ανομίας και αναρχίας. Όταν μια γνωστή δημοσιογράφος καταφτάνει για να γράψει ένα άρθρο για την πόλη, μπαίνει στο στόχαστρο των παρανόμων, και μόνο ένας διαβόητος πιστολέρο αναλαμβάνει να τη βοηθήσει.

22:00 Κολύμπα ή αλλιώς Βυθίσου στην ΕΡΤ2

Κωμωδία παραγωγής Γαλλίας 2018

Σκηνοθεσία: Ζιλ Λελούς Πρωταγωνιστούν: Ματιέ Αμαρλίκ, Γκιγιόμ Κανέ, Μπενουά Πελβούλρντ, Βιρζινί Εφιρά, Ζαν Ιγκ Ανγκλάντ

Μία παρέα σαραντάρηδων (και κάτι) ανδρών, όλοι στο χείλος μίας ηλικιακής κρίσης, αποφασίζουν να ιδρύσουν την πρώτη ανδρική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στην δημόσια πισίνα της περιοχής τους. Αψηφούν την ειρωνεία και τον εξευτελισμό που τους υποβάλλουν οι γύρω τους και προπονούνται από μία ξεπεσμένη πρωταθλήτρια που προσπαθεί και η ίδια να ξεπεράσει τα προσωπικά της προβλήματα. Όλοι μαζί ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια που, στη διαδρομή της, ανακαλύπτουν λίγη αυτοεκτίμηση και πολλά για τον εαυτό τους και τους άλλους.

22:00 Γόμορρα – Director’s Cut στο COSMOTE CINEMA 2HD

Αστυνομική ταινία ιταλικής παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε Παίζουν: Τόνι Σερβίλο,Τζιανφελίτσε Ιμπαράτο,Μαρία Νατσιονάλε

Πέντε αλληλένδετες ιστορίες από τις επαρχίες της Νάπολης και της Καζέρτα με κοινό παρονομαστή τη φονική δράση της μαφιόζικης οργάνωσης Καμόρα. Μια μικρότερη εκδοχή που δίνει νέα πνοή στην πολυβραβευμένη ταινία του Ματέο Γκαρόνε.

22:45 Η Μοίρα ενός Στρατιώτη στο COSMOTE CINEMA 1HD

Πολεμική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Μορς Παίζουν: Άλντεν Έρενριχ, Τάι Σέρινταν, Τζένιφερ Άνιστον

Μέσα στη δίνη του πολέμου στο Ιράκ, δύο στρατιώτες αναπτύσσουν μια δυνατή φιλία. Όταν η τραγωδία χτυπά τη διμοιρία τους, ο ένας από τους δύο θα επιστρέψει στην πατρίδα, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τους προσωπικούς του εφιάλτες.

23:00 Σκοπευτής Ειδικών Δυνάμεων στον ΣΚΑΪ

Πολεμική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Φρεντ Όλεν Ρέι Πρωταγωνιστούν: Στίβεν Σιγκάλ, Ρομπ Βαν Νταμ, Τιμ Έιμπελ

Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής αποστολής, μια ομάδα Ειδικών Δυνάμεων με αρχηγό τον Λοχία Βικ Μόσμπι, στην οποία συμμετέχει και ο ειδικός σκοπευτής Τζέικ Τσάντλερ, θα σταλούν σε ένα απομακρυσμένο χωριό του Αφγανιστάν για να απελευθερώσουν ένα μέλος του Αμερικανικού Κονγκρέσου, που έχει πιαστεί αιχμάλωτος των Ταλιμπάν. Η αποστολή θα στεφθεί με επιτυχία. Όταν όμως ο Τζέικ αναγκάζεται να χωριστεί από την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να βοηθήσει έναν πληγωμένο στρατιώτη, τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

23:30 Αμαρτωλή Πόλη στο OPEN BEYOND

Αστυνομικό νεο – νουάρ, αμερικανικής παραγωγής 2005

Σκηνοθεσία: Φρανκ Μίλερ Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Άλμπα, Μπρους Γουίλις, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Μπρίτανι Μέρφι, Κλάιβ Όουεν, Μίκι Ρουρκ, Ελάιζα Γουντ

Τέσσερις ιστορίες ακραίας τόλμης, πόθου και απόγνωσης συναντιούνται μοιραία στους σκοτεινούς δρόμους της Αμαρτωλής Πόλης. Ένας υπερμυώδης άντρας που ψάχνει εκδίκηση για το θάνατο της μόνης γυναίκας που αγάπησε, ένας πρώην αστυνομικός που προσπαθεί να προστατεύσει ένα μικρό κορίτσι από τις ορέξεις ενός διεστραμμένου, ένας άλλος άντρας που έχει κουραστεί από τη διαφθορά της αστυνομίας και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του, και τέλος, ένας πληρωμένος δολοφόνος που αναζητά χρήματα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b