MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Μπαίνουμε στο πνεύμα του Halloween με τα πιο… spooky πάρτι της Αθήνας

Ξεσκονίζουμε τις στολές μας, προβάρουμε τα…τρομακτικά μας μακιγιάζ και ετοιμαζόμαστε για ένα τετραήμερο γεμάτο Halloween party, με έντονη και spooky διάθεση!

Photo by Kenny Eliason on Unsplash
Photo by Kenny Eliason on Unsplash
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Είναι πλέον γεγονός, πως τα τελευταία χρόνια η Αθήνα γεμίζει πτώματα, κλόουν, φαντάσματα και κάθε λογής τρομακτικά πλάσματα από τις 28 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει τυχαία, αλλά γίνεται πάντα στα πλαίσια αυτής της… ξενόφερτης μα κυρίως διασκεδαστικής και spooky γιορτής, που ακούει στο όνομα Halloween.

Για διασκέδαση μέχρι… θανάτου λοιπόν μάς προσκαλούν και φέτος τα βραδινά μαγαζιά της Αθήνας, τα οποία έχουν ετοιμάσει μοναδικά στοιχειωμένα πάρτι, για αυτούς που θα βάλουν τις spooky φορεσιές τους και θα ξεχυθούν στους δρόμους, ψάχνοντας το ιδανικό μέρος να περάσουν την ξεχωριστή αυτή γιορτή.

Εμείς πάντως έχουμε ήδη βρει τί θα ντυθούμε και συγκεντρώσαμε οκτώ πάρτι που ξεχωρίζουν και μας υπόσχονται πως θα γιορτάσουμε το τρομακτικό αυτό έθιμο με μπόλικο χορό και ακόμα περισσότερη μουσική. Από το Περιστέρι έως το Μοναστηράκι, αυτά είναι τα καλύτερα πάρτι για μία μοναδική εμπειρία Halloween.

IT Athens – Halloween Techno
Φωτογραφία: It Athens/Facebook

Φωτογραφία: It Athens/Facebook

Ανοίγοντας το επίσημο τετραήμερο εορτασμών του Halloween, το It Athens μάς προτείνει μία διαφορετική βραδιά, η οποία υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό με τις ψαγμένες τέκνο μουσικές της. Εμείς με τη σειρά μας, πρέπει μόνο να φορέσουμε τις τρομακτικές μας μεταμφιέσεις και να σύρουμε το… spooky κορμί μας μέχρι τα Εξάρχεια, όπου θα αφεθούμε στα χέρια της ομάδας 100% Τechno, που ξέρει να κάνει τις σωστές μουσικές επιλογές.

Πότε: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου στις 23:45
Πού: Σολωμού 30 και Μπόταση 9, Εξάρχεια
Πόσο: 8€

Oddity Club – EPIC Halloween Party
Φωτογραφία: Oddity Club/Facebook

Φωτογραφία: Oddity Club/Facebook

Αν φέτος το Halloween νιώσετε την ανάγκη για μία εμπεριστατωμένη επιστροφή στα παλιά και αγαπημένα τραγούδια των 80’s, 90’s, 00’s και 10’s, το Oddity Club είναι το κατάλληλο μέρος, μιας και το EPIC με το Luben θα μεταφέρουν εκεί τη… στοιχειωμένη συνταγή επιτυχίας τους! Κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος με τις disco, RnB και Trash επιλογές του DJ, ούτε και με την τρομακτική διακόσμηση του μαγαζιού, γιατί αν δεν έχεις χορέψει αγαπημένα guilty pleasure τραγούδια ντυμένος spooky, τότε δεν έχεις διασκεδάσει πραγματικά!

Πότε: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου στις 22:00
Πού: Ηρακλειδών 61, Γκάζι
Πόσο: 5€

B.U.M.S – The Kpop Halloween Party
Φωτογραφία: Pop Asia/Facebook

Φωτογραφία: Pop Asia/Facebook

Στο Blackbird Underground Music Stage θα δώσουν ραντεβού κάθε λογής μασκαρεμένοι επισκέπτες και θα διασκεδάσουν στους Halloween ρυθμούς που αρμόζουν στην ημέρα, αυτή τη φορά όμως με Kpop διάθεση. Οι Pop★Asia επιστρέφουν για 7η χρονιά στο B.U.M.S το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και εγκλιματίζονται στη Halloween διάθεση των ημερών, ετοιμάζοντας μία μοναδική και πολύ χορευτική kpop βραδιά, με εκκωφαντικά δυνατή μουσική, φωτορυθμικά και μία ολόκληρη πίστα ελεύθερη για να χορέψουν όλοι!

Πότε: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου στις 22:00
Πού: Ακαδημίας 100, Ομόνοια
Πόσο: 6€

Ρομάντσο – Halloween Party
Φωτογραφία: Ρομάντσο/Facebook

Φωτογραφία: Ρομάντσο/Facebook

Σε ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά του κέντρου θα στηθεί για ακόμα μία χρονιά ένα από τα πιο εντυπωσιακά και τρομακτικά Halloween party. Ο λόγος φυσικά για το Ρομάντσο, το οποίο έχει σχεδιάσει ένα άκρως ατμοσφαιρικό, σκοτεινό και spooky πάρτι, βγαλμένο από τους… καλύτερους εφιάλτες μας. Πάνω από όλα όμως, τα bloody κοκτέιλ και το θανατηφόρο line-up του Ρομάντσο υπόσχονται να βάλουν φωτιά στην καρδιά της Αθήνας και να μάς εισάγουν για τα καλά στο πνεύμα του Halloween.

Πότε: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου στις 23:30
Πού: Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Πόσο: Όσο πιούμε!

Arch Beer House – Halloween Edition
Φωτογραφία: Arch Beer House/Facebook

Φωτογραφία: Arch Beer House/Facebook

Αν η τόσο νυχτερινή διασκέδαση δεν τρέχει στο αίμα σου, αλλά θέλεις να τιμήσεις το Halloween, το Arch Beer House είναι το κατάλληλο μέρος για σένα, μιας και φροντίζει να καταφτάσει το πνεύμα του Halloween και στο Περιστέρι, με χαλαρούς όμως ρυθμούς. Στην αγαπημένη μπυραρία των Δυτικών προαστίων λοιπόν, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου όλοι θα πίνουν τις μπυρίτσες τους και θα απολαμβάνουν τα νόστιμα μεζεδάκια τους όπως πάντα, ντυμένοι όμως αυτή τη φορά με τις πιο τρομακτικές φορεσιές τους.

Πότε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:00
Πού: Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, Περιστέρι
Πόσο: Ό, τι πιούμε!

ARCH (Ex Αρχιτεκτονική) – Χρυσηίδα Γκαγκούτη, full band live

Αν πάλι την Κυριακή σας θέλετε να την περάσετε σε κλαμπ, αλλά εκεί να ακούσετε τα τιμημένα και αγαπημένα, ελληνικά και όχι μόνο, τραγούδια των ‘80s, ‘90s και ‘00s, το… στοιχειωμένο αυτή τη φορά live της Χρυσηίδας Γκαγκούτη και της μπάντας της στην παλιά Αρχιτεκτονική είναι εδώ για σένα. Τις λίγες φορές που κατεβαίνει αυτή η μοναδική παρέα για live στην Αθήνα δε θες με τίποτα να τις χάσεις, αλλά το ότι αυτή τη φορά μπορείς να βάλεις και το spooky κουστούμι σου και να λικνιστείς στα νοσταλγικά άσματα αγαπημένων καλλιτεχνών, είναι ένα ακόμη πιο διασκεδαστικό plus.

Πότε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου στις 21:00
Πού: Ελασιδών 6, Γκάζι
Πόσο: 10€ με προπώληση 

Six d.o.g.s – A Spooktacular Halloween Night! #9
Φωτογραφία: Six d.o.g.s/Facebook

Φωτογραφία: Six d.o.g.s/Facebook

Μετά από κάποια ηχηρά χρόνια απουσίας λόγω ανωτέρας βίας-ξέρουμε όλοι πλέον ποια ήταν αυτή η… βία- στο Six d.o.g.s επιστρέφει το παραδοσιακό «A Spooktacular Halloween Night» πάρτι. Ανήμερα του Halloween, το αγαπημένο μας μαγαζί στο Μοναστηράκι επιστρέφει με μοναδικά κοκτέιλ, πολλές εκπλήξεις και έναν διαγωνισμό καλύτερης μεταμφίεσης, ο οποίος μάς καλεί να ντυθούμε με την πιο τρομακτική και ευφάνταστη στολή που θα σκεφτούμε, ώστε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στους υπόλοιπους νεκρούς και αιματοβαμμένους καλεσμένους που θα διασκεδάζουν στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των decks.

Πότε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου στις 21:00
Πού: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Πόσο: 5€

EKEI – Halloween
Φωτογραφία: EKEI/Instagram

Φωτογραφία: EKEI/Instagram

Το EKEI φέτος ανήμερα του Halloween στοιχειώνεται και υπόσχεται να στοιχειώσει και εμάς, όπως πάντα. Ανοίγει τις πόρτες του σε όλες τις μάγισσες, τα βαμπίρ, τα φαντάσματα και τα τέρατα της Αθήνας και γιορτάζει την… επέλαση των κακών πνευμάτων, με όλες τις χορευτικές επιτυχίες από κάθε δεκαετία του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος! Το στοιχειωμένο αυτό πάρτι θα περιμένει τους μασκαρεμένους επισκέπτες του στον 2ο όροφο του κλαμπ, όπου θα βρίσκονται κολοκύθες, ιστοί αράχνης, μία τρομερά spooky ατμόσφαιρα και σίγουρα μία διασκεδαστική εμπειρία.

Πότε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου στις 22:00
Πού: Λέκκα 23-25, Αθήνα

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b