MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: Ελλάς- Γαλλία, σατιρική συμμαχία

Οι ταινίες που βγαίνουν στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου με μια ματιά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Εκεί που ζούμε

Το γεγονός της εβδομάδας είναι σαφώς η επιστροφή πίσω από την κάμερα του Σωτήρη Γκορίτσα, ενός από τους πιο αξιόπιστους εκφραστές της νεοελληνικής σάτιρας, με το γλυκόπικρο «Εκεί που ζούμε» να αφηγείται τις περιπέτειες ενός 40άρη δικηγόρου (ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος στο ρόλο) στην Αθήνα του σήμερα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Φρανς

Σάτιρα επίσης είναι και η γαλλική «Φρανς» του ιδιοσυγκρασιακού Μπρουνό Ντιμόν, με την Λεά Σεϊντού να υποδύεται μια κυνική σταρ της τηλεόρασης που χρησιμοποιεί όλα τα όπλα τηςδουλειάς της προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της και να βρίσκεται διαρκώς παραμένει στον αφρό της επικαιρότητας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Άγνωστος

Το πιο ιδιαίτερο και απαιτητικό φιλμ όμως του νέου κινηματογραφικού μενού είναι ο εκ Αυστραλίας «Άγνωστος», ένα υπερβατικό αστυνομικό θρίλερ που θα λατρέψουν οι σκληροπυρηνικοί σινεφίλ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Φως του διαβόλου

Βρισκόμαστε στην εποχή των θρίλερ- πλησιάζει το «Halloween»- και άλλο ένα φιλμ τρόμου κοσμεί την κινηματογραφική βιτρίνα. Ο λόγος για το «Φως του διαβόλου» που έχει ως θέμα τον εξορκισμό.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Παγίδα

Από την Παλαιστίνη έρχεται η δραματική «Παγίδα» που βασίζεται σε αυθεντικά περιστατικά και αποδίδει πλήρως τον πανικό και την ανασφάλεια που κυριεύει δύο γυναίκες οι οποίες ζουν στη σύγχρονη Βηθλεέμ και βρίσκονται εγκλωβισμένες ανάμεσα στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και την παλαιστινιακή αντίσταση.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ληστής με στυλ

Το heist movie «Ληστής με στυλ» επαναφέρει τον βετεράνο Μελ Γκίμπσον σε ένα χώρο που γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Καρό Νίντζα, επικίνδυνη αποστολή

Τέλος, το animationτης εβδομάδας, παρότι αφορά τις ασιατικές πολεμικές τέχνες, η καταγωγή του εντοπίζεται στην Σκανδιναβία. Περί του «Καρό Νίντζα, επικίνδυνη αποστολή» ο λόγος, το οποίο προβάλλεται αποκλειστικά με γλώσσα ελληνική κι απευθύνεται κυρίως στις μικρές ηλικίες.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b