MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 36: Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, με την Κατερίνα να παίζει στα χαρτιά όλα τα λεφτά της, για χάρη του Πλατάνου, και τη Ζαφείρω να δίνει πόνο. Ο τρομαγμένος Σώτος προσπαθεί να πείσει τη Σύλβια να δεχτεί τους λευκούς γάμους, αλλά εκείνη πέρα βρέχει. Η Καλλιόπη μαθαίνει το μυστικό του Ηλία και αναλαμβάνει να βάλει τη Ζαφείρω στη θέση της με έναν παραδοσιακό Πλατανιώτικο εκβιασμό, ενώ η Χρύσα τα λέει έξω απ’ τα δόντια στους δύο υποψήφιους πατεράδες. Η Κατερίνα δεν καταφέρνει να κερδίσει τη Ζαφείρω, ενώ η μοδίστρα μας την… «κερδίζει», αλλά μόνο προσωρινά. Η Βαλέρια πάλι, εκμεταλλεύεται τα λιγοστά εγκεφαλικά κύτταρα του Βλάση και κερδίζει μια πληροφορία, που θα κάνει τη διαμονή της στο χωριό παιχνιδάκι!

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 21: Η ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στην οποία συναντήθηκαν η Αμαλία και Ντίνος δε μπορεί παρά να εξελιχθεί απρόβλεπτα και επεισοδιακά. Ασφαλώς τα αποτελέσματα αυτής της τεταμένης κατάστασης δε θα αργήσουν να φανούν και σύντομα όλοι θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σοβαρές αποφάσεις, με την Αμαλία να παίρνει πρώτη τη σκυτάλη. Η Πιπίτσα σκεπτόμενη πάντα το καλό της κόρης της αλλά και την κοινωνική καταξίωση που πρόκειται να κερδίσει, δε σταματά να κατευθύνει τη Γεωργία προς δρόμους αντίθετους από αυτούς που υποδεικνύει ο Μάρκος. Η ζωή του Πάρη βρίσκεται σε κίνδυνο για ακόμη μια φορά ενώ η Ματούλα μετά το μυστηριώδες τηλεφώνημα αλλάζει στάση απέναντι στο σύζυγό της. Άραγε ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αυτού του τηλεφωνήματος; Οι συζητήσεις της Μιράντας και της κυρά-Γιαννούλας θα βοηθήσουν τη Μιράντα να δει τη ζωή της διαφορετικά;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 16: Ο Διονύσης λέει στον Δημήτρη ότι έχει σκοπό να διεκδικήσει την Αγγελική. Η αλλαγή στην εμφάνιση της Ειρήνης δεν φαίνεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μέχρι που κρυφακούει μια συζήτηση ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Παύλο. Ο Αντρέας δεν μπορεί να βγάλει τη Φωτεινή από το μυαλό του και πηγαίνει να τη βρει, αλλά τους βλέπει η Καίτη. Η Νεφέλη τα βάζει με τον Ορέστη επειδή δεν ξέρει να φροντίσει το σκυλάκι της κι αυτός αποφασίζει να ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του. Η Αγγελική αναγκάζεται να πάει στην κανονική της δουλειά στο site και εκεί θα βρεθεί μπροστά σε έναν απρόσμενο επισκέπτη.

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 11: Η Μπόμπα γραπώνει τον κλέφτη των λειψάνων και οι νησιώτες είναι έτοιμοι να τον λιντσάρουν στην πλατεία του Ποθητού! Ποια θα είναι όμως η αντίδραση τους, όταν ανακαλύψουν πως πίσω από τα ψεύτικα μουστάκια, του μασκαρεμένου λωποδύτη, κρύβεται ο Στρατής; Ο Διαμαντής έχει αποφασίσει να ακολουθήσει το σωστό δρόμο και να κάνει μια ενάρετη ζωή, αλλά οι βρωμοδουλειές που του φορτώνει η Γιώτα, δεν τον αφήνουν να αγιάσει! Θα παραδώσει ο Διαμαντής, τα πλαστά διαβατήρια στην κυρά- Γεωργία, για να δραπετεύσει από τον Κάβουρα, μαζί με την οικογένεια της ή θα προδώσει την εμπιστοσύνη της Γιώτας; Ο Γιάνναρος έχει αρχίσει να καψουρεύεται τρελά τη Σοφία και θέλει συμβουλές από τη νεότερη γενιά… Θα καταφέρει ο Γιάνναρος, με τις υποδείξεις του Αλέκου, να κερδίσει την καρδιά της Σοφίας;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 21: Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, την ίδια στιγμή που Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια. Δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν, όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο, και μία τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του. Η μυστηριώδης Νάντια εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει την Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 31: Η Αρετή, η Αναστασία και η Ασπασία αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά τη θέλησή του, με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν. Η Ράινα πέφτει στην παγίδα του «αφεντικού» και οδηγείται στη γνωστή βίλα όπου προγραμματίζεται μια ακόμα δολοφονία snuff. Ο Κουράκος παραδέχεται στην Ευτυχία πως τρέφει συναισθήματα για εκείνη, όμως η μικρή τους περιπέτεια πρέπει να τελειώσει. Την ίδια ώρα, ένας μυστηριώδεις άνδρας, ο Σωκράτης Δρακόπουλος (Αποστόλης Τότσικας) κάνει την εμφάνισή του στο χωριό.

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 16: Η Άννα βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδερφής της και η αντιπαράθεση αυτή θα φέρει και τους δύο στα όριά τους. Θα καταφέρει ο Δημήτρης να τη σώσει; Ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα. Τι έχει συμβεί; Ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του. Τι θα διαλέξει αυτή τη φορά; Το καθήκον; Ή τον γιό του; Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος. Θα τα καταφέρουν;

22:00 Κάνε ότι κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 13: Ο Νικόλας είναι αντιμέτωπος με επικίνδυνες ισορροπίες μέσα στην ίδια του την τάξη. Η Βικτώρια φοβάται ότι θα προδοθεί και προσπαθεί να συνθηκολογήσει με τους λάθος ανθρώπους. Η Ζωή κινδυνεύει ακόμα από τα σκοτεινά της μυστικά. Ποια είναι η σκοτεινή συμφωνία που κάνει με έναν μαθητή του Νικόλα ο Ίσσαρης; Ποιος αναπάντεχος εχθρός πλησιάζει τον Βανδώρο;

Επεισόδιο 14: Ο Νικόλας αρχίζει να καταλαβαίνει ότι η κόρη του δεν θα βγει ποτέ από την εντατική. Η συμμορία αρχίζει να διαλύεται σε επιμέρους συμμαχίες και τα μαχαίρια βγαίνουν επικίνδυνα. Ο Παύλος μαθαίνει ότι πρώην υπάλληλος του Βανδώρου, αποτελεί μέλος της σπείρας των ληστών. Ποια η σχέση της συμμαθήτριας της Νάσιας με έναν από τους ληστές; Ποιο μυστικό συνδέει μια καθηγήτρια με τον Βανδώρο; Τι αγνοεί ο Νικόλας για το δάνειο της γυναίκας του;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον  ALPHA

Επεισόδιο 5: Το ντου του Στέλιου στα άλλα μαγαζιά φέρνει αναστάτωση στον κόσμο της νύχτας, αλλά και στον Χρήστο που πνιγμένος μες στη σιωπή του προσπαθεί να διασκεδάσει τα χτυπήματα που πέφτουν επάνω του από παντού… Ο μεγαλύτερος, όμως, κίνδυνος είναι ο ίδιος ο εαυτός του… Καθώς ο Στρατής εμφανίζεται στο δημαρχείο τα πάντα γίνονται κόκκινα…. Η Νίτσα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον της Ζέτας για τον Στρατή και την προειδοποιεί να μην μπλέξει μαζί του, εκείνη από την άλλη νιώθει την έλξη να μεγαλώνει… Η νύχτα, όμως, που έρχεται ανατρέπει τα πάντα. Μπροστά στα μάτια της βλέπει τον χειρότερό της εφιάλτη.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 11: Η Αλεξία καταλαβαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας της και θέλει να τη στηρίξει. Στη Γερακιανή, ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη. Μαζί με την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Στο μοναστήρι επικρατεί αναστάτωση. Η Κασσιανή δεν συμφωνεί με τη χειροτονία της Ελισάβετ και η Ηγουμένη τη βάζει στη θέση της. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Σαράντο παραμένουν άκαρπες. Ο Σαράντος, εντελώς τυχαία, μαθαίνει τι έχει κάνει ο Μπόγρης και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Ο Βίκος περιμένει έξω από το σπίτι της Αγγελικής και της ζητάει να πάνε μια τελευταία βόλτα. Στο μεταξύ, ο Θέμης ανεβαίνει στη Γερακιανή για να βρει τον γιο του και πέφτει πάνω στην Πολυξένη. Ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα, αλλά τον περιμένει μία έκπληξη.

Ταινίες

21:00 Η Ναυμαχία του Midway στο OPEN BEYOND

Πολεμική ταινία συμπαραγωγής ΗΠΑ, Καναδά και Κίνας 2019
Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ  Παίζουν: Εντ Σκράιν, Πάτρικ Γουίλσον, Γούντι Χάρελσον
Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία καταπιάνεται με μια από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού και του ιαπωνικού στόλου, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στον Ειρηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline Agenda: 15 προτάσεις με τις διαδικτυακές εκδηλώσεις της εβδομάδας12.09.2018

21:00 Οι Χαρλεάδες στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2007
Σκηνοθεσία: Γουόλτ Μπέκερ
Παίζουν: Τιμ Άλεν,Τζον Τραβόλτα,Μάρτιν Λόρενς

Θέλοντας να ξανανιώσουν νέοι, τέσσερις μεσήλικοι φίλοι, που διψούν για περιπέτεια, ξεκινούν για ένα μεγάλο ταξίδι με τις μηχανές τους, χωρίς όμως να έχουν εκτιμήσει καλά τους κινδύνους.

22:00 Δύση Ηλίου στην ΕΡΤ2

Ιστορικό δράμα, παραγωγής Ουγγαρίας 2018
Σκηνοθεσία: Λάζλο Νέμες
Παίζουν: Τζούλι Τζάκαμπ, Βλαντ Ιβάνοφ, Έβελιν Ντόμπος

1913: Βουδαπέστη, στην καρδιά της Ευρώπης. Η νεαρή ίρις Λέιτερ (Τζούλι Τζάκαμπ ) φτάνει στην Βουδαπέστη, ελπίζοντας να εργαστεί ως καπελού στο θρυλικό κατάστημα που κάποτε ανήκε στους γονείς της. Παρόλα αυτά, ο νέος ιδιοκτήτης Όσκαρ Μπρίλλ (Βλαντ Ιβάνοφ) δεν δέχεται να την προσλάβει. Τη στιγμή της άφιξής της στο κατάστημα, γίνονται προετοιμασίες για την υποδοχή σημαντικών καλεσμένων κι ένας άνδρας την προσεγγίζει, αναζητώντας κάποιον Κάλμαν Λάιτερ, για τον οποίο -και παρόλο που φέρει το ίδιο επώνυμο με εκείνην- η Ίρις δεν έχει ακούσει ποτέ τίποτε. Αρνούμενη να φύγει από την πόλη, η Ίρις αρχίζει να αναζητά τον Κάλμαν Λέιτερ, τον μοναδικό συνδετικό κρίκο με το χαμένο της παρελθόν. Αυτή η αναζήτηση την οδηγεί μακριά από τα λαμπερά φώτα του καταστήματος Λέιτερ, στους σκοτεινούς δρόμους μιας Βουδαπέστης που αρχίζει να αντανακλά την αναστάτωση ενός πολιτισμού που ετοιμάζεται να βυθιστεί στο χάος.

23:15 Τηλε… φονικός Θάλαμος στον ΣΚΑΪ

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2002
Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ
Παίζουν: Κόλιν Φάρελ,Κίφερ Σάδερλαντ,Φόρεστ Γουίτακερ,Κέιτι Χολμς,Ράντα Μίτσελ

Ο Στου, επιτυχημένος ατζέντης καλλιτεχνών κάνει το λάθος να σηκώσει το τηλέφωνο που χτυπάει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και καταλήγει παγιδευμένος μέσα σ’ αυτόν, καθώς ο άγνωστος, στην άλλη άκρη της γραμμής, απειλεί να τον σκοτώσει, αν ο Στου διακόψει τη συνδιάλεξή τους.

23:45 Η Συμμορία των Μάγων στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια αμερικάνικης και γαλλικής 2013
Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ
Παίζουν: Μαρκ Ράφαλο,Τζέσι Άιζενμπεργκ,Μόργκαν Φρίμαν

Μια ομάδα ταχυδακτυλουργών δίνει παραστάσεις στις οποίες ληστεύει τράπεζες σε άλλες ηπείρους και προσφέρει τα χρήματα στο κοινό. Ο ειδικός πράκτορας του FBI Dylan, η συνεργάτιδά του Alma κι ένας πρώην μάγος αποφασίζουν να τους σταματήσουν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b