MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 35: Ο Πετράν αναλαμβάνει να προπονήσει την Κατερίνα στο πόκερ και έρχεται όλο και πιο κοντά με τη γιατρέσσα μας. Ο Κανέλος πάλι, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς του είναι αδύνατο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Χρύσας. Ο παπάς ορκίζεται να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό με κάθε τρόπο και ως γνωστόν «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», ειδικά όταν πρόκειται για τον σκοπό του παπά-Νώντα! Η Φιλιώ με τον Ηλία, πηγαίνουν για ψώνια στην Αθηνά, αλλά ο μπακάλης μας αδυνατεί να αποχωριστεί τα καβούρια από τις τσέπες του. Ο Σίμος απ’ την άλλη, είναι έτοιμος να μπει συμπαραγωγός μέχρι και στο μιούζικαλ του Θοδωρή. Την ίδια ώρα, μερικές πιστολιές δίπλα στο κοινόβιο υπενθυμίζουν στο Σώτο πως έχει αφήσει ανοιχτές… εκκρεμότητες με τον Εγκέφαλο που πρέπει να τις κλείσει σύντομα, για να μην ανοίξουν κεφάλια.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 15: Η Αγγελική γλιτώνει το να αποκαλυφθεί ότι δεν είναι η οικιακή βοηθός Σταυρούλα. Όμως ο κλοιός στενεύει συνέχεια. Ο Δημήτρης θέλει να γνωρίσει την Αγγελική Σαμοΐλη και να της επιστρέψει την αλυσίδα και το πάσο που βρήκε κατά τύχη σ ‘εκείνο το event. Η Αγγελική νιώθει ότι αυτή τη φορά δε θα γλιτώσει τη συνάντηση αλλά ούτε και την αποκάλυψη ότι δεν είναι η Σταυρούλα που τον έχει αφεντικό. Ο Παύλος βρίσκεται κι αυτός σε δύσκολη θέση όταν η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι λείπει η επιταγή. Σαν από μηχανής θεός όμως, εμφανίζεται ο Διονύσης και προσφέρεται να του δανείσει τα χρήματα για να την καλύψει. Δεν εμφανίζεται όμως με τον ίδιο τρόπο και στην Αγγελική όταν τη βρίσκει μέσα στο ακριβό της αυτοκίνητο να περιμένει τη Σταυρούλα που έχει πάει να συναντήσει τον Δημήτρη. Έχουν κανονίσει ν’ αλλάξουν ταυτότητες ακόμα μια φορά. Τι θ’ αναγκαστεί να κάνει η Αγγελική για να μην καταλάβει ο Διονύσης το μυστικό της

21:00 Στοργή στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 05: Η Μάρω περιγράφει τη φονική φωτιά στο σπίτι της, που προκάλεσε τον χαμό της κόρης της, σκαλίζοντας επώδυνες αναμνήσεις. Στη συνέχεια, ανοίγει κι άλλο την καρδιά της στη Γιατρό, μιλώντας για την κρυφή σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο του άντρα της, τον Πέτρο. Ένα νεαρό αγόρι, ο Άγης έρχεται στο γραφείο σε κατάσταση κρίσης, συνοδευόμενος από τον θείο και τον ξάδερφό του. Η Αλίκη, που τυχαίνει να βρίσκεται εκεί, παρακολουθεί το γεγονός.

21:00 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 5: Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ετοιμάζει κεφάτη δείπνο για τον Ηλία, ο οποίος δεν καταφέρνει τελικά να έρθει στο σπίτι της. Χτυπάει όμως το κουδούνι και μπροστά στην έκπληκτη Μαίρη εμφανίζεται ο Γιάννης. Οι ανησυχίες του Γιάννη και η κουβέντα τους θα έχουν αναπάντεχες συνέπειες.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Μοιράζεται με τη μητέρα της τον προβληματισμό ότι με τον Γιώργο ζουν σαν δύο ξένοι μέσα στο ίδιο σπίτι. Η Ζορζέτα επιμένει ότι ο Γιώργος έχει εξωσυζυγική σχέση. Οι υποψίες κυκλώνουν τη Μαίρη. Στη βραδινή τους έξοδο με τον Γιώργο, η Μαίρη βρίσκει αφορμή για να εκδηλώσει τη ζήλια της. Πώς θα εξελιχθεί η βραδιά τους;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Ντίνα έχει μετατρέψει τη Μαίρη σε… υπηρέτριά της και έχει τις πιο παράλογες απαιτήσεις από εκείνη. Ο Κώστας παρεμβαίνει και κάνει παρατήρηση στη μητέρα του, όμως υποχωρεί από μία ξαφνική της αντίδραση.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 6: Ο Φοίβος ανακαλύπτει πως η μικρή Χλόη έχει γίνει πολύ γνωστή TikToker και έχει πιάσει διαδικτυακή φιλία με τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια Joanne, περσινή νικήτρια στο THE VOICE. Αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα- και αποφασίζει να καλέσει τη Joanne στη Μάντρα. Αυτή όμως πάει «πακέτο» με έναν αλαζονικό νεαρό μάνατζερ (Διονύσης Ατζαράκης), ο οποίος απαιτεί όλο και πιο παράλογα πράγματα και έρχεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον Τζόναθαν. Η Δανάη δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την άφιξη της νέας τραγουδίστριας και φοβάται ότι ο Φοίβος αρχίζει και την αγνοεί. Ο Θανάσης αγοράζει έναν αρχαίο κινέζικο αστρολογικό χάρτη απ’ το dark web και διατείνεται πως μπορεί να διαβάσει το μέλλον όλων των φίλων του στη «Μάντρα». Αυτό που βλέπει για τον Άλεξ του προκαλεί τρόμο-και προσπαθεί να το αποτρέψει. Τέλος, ο Χάρης βγαίνει ραντεβού με μια φίλη της Κίρμπυς, τη Ντορίνα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Όλα τελειώνουν με ένα εκρηκτικό live που ο Φοίβος έχει την ευκαιρία να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον-και τη σχέση του με την κόρη του.

Ταινίες

20:00 Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός στον ΑΝΤ1

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1961

Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος  Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος, Έλσα Ρίζου, Γιάννης Βογιατζής

Ο Κλέαρχος γνωρίζεται με τη γειτόνισσά του, την κυρία Ηρώ, και αποφασίζει vα την ακολουθήσει στις διακοπές της. Τo πρόβλημά του όμως είναι πως θα πρέπει vα τo σκάσει από τη Μαρίνα, τη γυναίκα του. Αποφασίζει, λοιπόν, vα βάλει τov γαμπρό του, τov Μάχo, vα πει ότι o γιατρός του συνέστησε vα πάει για λουτρά στην περιοχή όπου θα περάσει τις διακοπές της η Ηρώ. Ο Κλέαρχος λέει στη γυναίκα του ότι, επειδή o Μάχoς είναι λιγάκι ζωηρός, πρέπει vα πάει μαζί του για vα τov συγκρατεί. Γαμπρός και πεθερός ξεκιvoύv για τα Καμμέvα Βούρλα, όπου αρχίζουν μία καιvoύρια ζωή, αρκετά έvτovη, μακριά από τις συμβίες τoυς. Όμως, όλα έχουν τα όριά τoυς. Έτσι, μια ωραία πρωία, καταφθάvoυv στη λουτρόπολη η Μαρίνα και η Ρέα, η γυναίκα του Μάχoυ, οπότε αρχίζουν οι παρεξηγήσεις.

21:00 Δεσποινίς Διευθυντίς στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1964

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Λίλλη Παπαγιάννη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος

Η Λίλα, που μόλις έχει τελειώσει τις σπουδές της στο εξωτερικό – πολιτικός μηχανικός – αναλαμβάνει τη διεύθυνση μιας οικοδομικής επιχείρησης. Ζει από μικρή, μόνη με τον χήρο πατέρα της. Από επιστημονικής πλευράς είναι άψογη, μα υστερεί σα «γυναίκα», γιατί τόσα χρόνια που σπούδαζε, ο πατέρας της, της έχει διαμορφώσει τους τρόπους και το χαρακτήρα της σύμφωνα με τις δικές του προσωπικές αντιλήψεις… Έτσι, στην Εταιρία, όλους τους άντρες τους βλέπει μόνο σαν υπάλληλους και δεν αντιλαμβάνεται ότι αξίζει και σαν «θηλυκό»… Αυτή την ιδιότητα αναλαμβάνει να της διδάξει η ξαδέρφη της η Αθηνά. Έτσι για να δείξει την καινούρια της «υπόσταση», όταν την καλούν σε κάποια δεξίωση της επιχείρησης, στην οποία βρίσκεται και η ιδιαίτερη συμπάθειά της, ο Αλέκος, υπομηχανικός της Εταιρίας, εκείνη πίνει λίγο παραπάνω και για να την προσέξει κάνει του κόσμου τις ανοησίες… Στην αρχή ο Αλέκος εκπλήσσεται μα στο τέλος θα καταλάβει ότι τον αγαπά και η ιστορία τους θα τελειώσει όπως τελειώνουν όλες οι ωραίες ιστορίες στα παραμύθια.

21:00 Η Γέφυρα των Κατασκόπων στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία κατασκοπείας γερμανικής και αμερικάνικης συμπαραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ  Παίζουν: Τομ Χανκς, Μαρκ Ράιλανς, Άλαν Άλντα

Στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ένας δικηγόρος καλείται από τη CIA να διαπραγματευτεί με τους Σοβιετικούς την απελευθέρωση ενός αιχμάλωτου Αμερικανού πιλότου, σε μια ταινία που κέρδισε ένα από τα 6 Όσκαρ για τα οποία προτάθηκε.

22:00 Επιχείρηση Βαλκυρία στον ΑΝΤ1

Δραματική ταινία αμερικάνικης και γερμανικής συμπαραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ  Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κένεθ Μπράνα, Μπιλ Νάι, Τομ Γουίλκινσον, Τέρενς Σταμπ, Καρίς Βαν

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία ξεδιπλώνει την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αδόλφου Χίτλερ, γνωστή ως ‘Επιχείρηση Βαλκυρία’, μια συνωμοσία που θα μπορούσε να έχει αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία.

23:10 Το Παιχνίδι της Μίμησης στον ALPHA

Βιογραφικό δράμα, αμερικανικής και αγγλικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Μόρτεν Τίλντουμ  Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Γκούντ, Μαρκ Στρονγκ, Τσαρλς Ντανς, Άλεν Λιτς

Με την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο καθηγητής μαθηματικών Άλαν Τούρινγκ γίνεται μέλος μιας ομάδας Βρετανών επιστημόνων οι οποίοι προσπαθούν με άκρα μυστικότητα να σπάσουν το γερμανικό κώδικα επικοινωνιών. Αλαζόνας, εσωστρεφής κι εμμονοληπτικός, ο Τούρινγκ θέλει να δουλέψει με το δικό του τρόπο και όταν ο Τσόρτσιλ τον θέτει επικεφαλής της ομάδας, οι υπόλοιποι συνεργάζονται μαζί του απρόθυμα. Πιεσμένος από παντού, πρέπει να δείξει γρήγορα αποτελέσματα, τα οποία μοιάζουν να αργούν απελπιστικά.

23:45 Μέχρι την Τελευταία Μέρα στο OPEN BEYOND

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2007

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Γκάναρ Κολ  Παίζουν:  Ελάιζα Γουντ, Κρις Κλάιν, Τζον Μπένθαλ

Τρεις φίλοι λαμβάνουν το “χαρτί” της στρατιωτικής τους κατάταξης και καλούνται να απαντήσουν εντός 30 ημερών. Στο διάστημα αυτό, θα έρθουν αντιμέτωποι με την ιδέα της φιλίας, του καθήκοντος, της τιμής, αλλά και της πραγματικής επιθυμίας τους για αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους.

23:50 Αρίθα Φράνκλιν: Θείο Χάρισμα στην ΕΡΤ2

Μουσικό ντοκιμαντέρ αμερικάνικης παραγωγής 2018

Τον Ιανουάριο του 1972, η μοναδική Αρίθα Φράνκλιν ηχογράφησε ζωντανά σε μια εκκλησία βαπτιστών στο Λος Αντζελες το γκόσπελ άλμπουμ της «Amazing Grace», το οποίο έμελλε να γίνει ο πιο επιτυχημένος δίσκος της καριέρας της και, ταυτόχρονα, το πιο επιτυχημένο γκόσπελ άλμπουμ όλων των εποχών. Ο σκηνοθέτης Σίντνεϊ Πόλακ βρισκόταν εκεί για να καταγράψει τη δημιουργία και την ηχογράφηση αυτής της εμβληματικής στιγμής μουσικής ιστορίας, όμως το ομότιτλο ντοκιμαντέρ που γεννήθηκε από αυτό το ανεκτίμητο υλικό δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

23:50 Fight Club στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κοινωνική ταινία αμερικάνικης και γερμανικής παραγωγής 1999

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Έντουαρντ Νόρτον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Ανικανοποίητος από τον υλιστικό τρόπο ζωής του, ένας γιάπης που πάσχει από αϋπνίες βρίσκει τον εαυτό του στο Fight Club, μια παράνομη λέσχη πυγμαχίας την οποία ίδρυσε με έναν αντισυμβατικό πωλητή. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 17-23 Οκτωβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b