MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 34: Ο Ηλίας δεν προλαβαίνει να μετράει τα χτυπήματα της μοίρας, και, για να γλιτώσει από τον εκβιασμό της Ζαφείρως, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Βαλέριας, που ως συνήθως ζητάει ανταλλάγματα. Η Αγγέλα δίνει στην Κατερίνα την ιδέα να παίξει το συμβούλιο του χωριού στα χαρτιά, που είναι το μεγάλο πάθος της Ζαφείρως, και η γιατρέσσα μας πάνω στην απελπισία της αρχίζει να το σκέφτεται σοβαρά. Ο Σίμος πάλι δεν σκέφτεται κανέναν και τίποτα και πιάνεται στα χέρια με τον Πετράν για μια ακόμη φορά. Ο δικηγόρος έρχεται στο χωριό για να συναντήσει τη Μάρμω, αλλά για κακή του τύχη συναντάει τυχαία τη Βαλέρια, και κάπως έτσι πέφτει για μια ακόμα φορά θύμα… απαγωγής. Τι θα κάνει όμως η Βαλερίτα όταν ο παπάς μας την πιάσει στα πράσα να κρατάει το δικηγόρο αιχμάλωτο; Η Κατερίνα τι στοιχημάτισε τελικά με τη Ζαφείρω, για να την πείσει να ποντάρει ολόκληρο συμβούλιο;

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 20: Η μητέρα της Μιράντας μαθαίνει κάτι που τη συγκλονίζει και απαιτεί τη βοήθεια ενός προσώπου το οποίο ανασύρει από τη μνήμη του κάτι που μπορεί να βάλει τον αστυνόμο
Χρηστίδη σε μεγάλους μπελάδες, ενώ εκείνος συνεχίζει την προσπάθεια να ενοχοποιήσει τον Ντίνο. Παράλληλα ο Μάρκος προσπαθεί να συνετίσει το αφεντικό του, όταν καταλαβαίνει ότι ακολουθεί λάθος μονοπάτια ψάχνοντας για παρηγοριά. Η Μιράντα έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο λόγω ενός δικού του λάθους που την εξοργίζει και ο Σωτήρης κάνει μια ανακάλυψη που τον βάζει σε έντονο προβληματισμό και τον ωθεί στο να ζητήσει
κάποιες εξηγήσεις από τον Ντίνο. Η Αμαλία δέχεται πιέσεις για να παντρευτεί τον Πάρη και παράλληλα αρνείται την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Ντίνο, ενώ ο Πάρης έρχεται αντιμέτωπος με έναν επικίνδυνο εχθρό.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 14: Ο Σπύρος καταφτάνει στο σπίτι των Μακρή για να πάρει συνέντευξη από το Δημήτρη και η Αγγελική κάνει τα πάντα για να μην την δει, προκαλώντας για άλλη μια φορά το θυμό της Ευδοκίας. Η Φωτεινή μαθαίνει ότι ο Αντρέας είναι το αγόρι της Φωτεινής και ο Αντρέας ότι είναι ανιψιά του Δημήτρη. Ο Στέφανος μετά την εξέταση του οφθαλμίατρου δεν βλέπει καλά και τον καθοδηγεί η Νεφέλη, αλλά πέφτουν πάλι πάνω στον Ορέστη. Η Ειρήνη στριμώχνει τον Παύλο για την χαμένη επιταγή και στο σκηνικό αυτό τυχαίνει να βρεθεί μπροστά ο Διονύσης.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 8: Ενώ ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος ψάχνουν απελπισμένα την εξαφανισμένη κότα της Περιστέρας σε όλη την γύρω περιοχή, ο Αρίστος γνωρίζει περήφανα τον Θάνο στους φίλους του προσπαθώντας να τους αποδείξει ότι είναι μια πραγματική διάνοια! Γι’ αυτό θα φτάσει μέχρι και να ζητήσει απ’ τον Θάνο να διορθώσει το κατεστραμμένο κινητό του Παύλου, το οποίο ο Θάνος δεν έχει την παραμικρή ιδέα πώς να το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μελίνα αποφασίζει να κάνει δώρο ένα σέξι νυχτικό στην Περιστέρα, χωρίς να ξέρει όμως ότι αυτή της η απόφαση θα την φτάσει μέχρι την παλιά γειτονιά της Περιστέρας και θα την φέρει αντιμέτωπη με έναν μεγάλο καβγά.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 20: Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με την Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Ο Μανόλης έρχεται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Παράλληλα, υπό την πίεση της Άσπας, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή!

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β΄κύκλος, επεισόδιο 29: Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις της Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους. Μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη. Ο Χρήστος, από την άλλη, της δείχνει συνεχώς πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά κι έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του. Ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή. Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιτζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει.

22:40 Maestro στο MEGA

Επεισόδιο 2: Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχεται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Ταινίες

21:00 Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού στο STAR

Περιπέτεια εποχής αμερικανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι Παίζουν: Τσάρλι Χάναμ, Άστριντ Μπερζές Φρίσμπι, Τζουντ Λο, Έρικ Μπάνα

Ο ατίθασος νεαρός Αρθούρος είναι κυρίαρχος των δρόμων του Λονδίνιουμ με την συμμορία του και αγνοεί τον σκοπό, για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή, που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.

21:00 Το Μυστικό της Ανταλάϊν στο OPEN BEYOND

Αισθηματικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Λι Τόλαντ Κρίγκερ Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Μίσιελ Χούισμαν, Κάθι Μπέικερ, Χάρισον Φορντ, Έλεν Μπέρστιν

Έπειτα από ένα ατύχημα, που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, μια νεαρή γυναίκα παραμένει στα 29 της χρόνια αγέραστη. Για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της, αποφεύγει να έχει οποιαδήποτε κοινωνική ζωή. Όταν όμως συναντήσει έναν χαρισματικό άνδρα, που της προκαλεί πρωτόγνωρα αισθήματα, το μυστικό της αρχίζει να απειλείται.

21:00 Μετά τον Γιανγκ στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Κονγκονάντα Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, Τζάστιν Χ. Μιν

Όταν ο Γιανγκ, το αγαπημένο ανδροειδές της θετής κόρης του, παθαίνει σοβαρή βλάβη, ένας πατέρας αναζητά τρόπο να τον επισκευάσει. Στην πορεία, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με οδυνηρές αλήθειες για τον ίδιο και την οικογένειά του.

22:00 Έτερος Εγώ στον ΑΝΤ1

Αστυνομικό θρίλερ ελληνικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας Παίζουν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Βασίλης Ρίσβας, Φρανσουά Κλιζέ, Κόρα Καρβούνη, Ιωάννα Κολιοπούλου

Ένας εκκεντρικός, μοναχικός εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίαση μιας σειράς τελετουργικών φόνων, τους οποίους ο δράστης συνοδεύει με πυθαγόρεια ρητά.

22:00 Άπληστοι Γείτονες στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια παραγωγής Δανίας, Σουηδίας, Η.Π.Α, Βρετανίας 2014

Σκηνοθεσία: Χένρικ Ρούμπεν Γκεντς Παίζουν: Τζέιμς Φράνκο, Κέιτ Χάντσον, Τομ Γουίλκινσον

Ο Τομ κι η Άννα πιστεύουν πως τα οικονομικά προβλήματά τους έχουν πλέον τελειώσει, όταν ανακαλύπτουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο διαμέρισμα του νεκρού ενοικιαστή τους. Τελικά όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως ονειρεύονταν.

23:30 Σινεμά, ο Παράδεισος στο OPEN BEYOND

Αισθηματική δραματική κομεντί ιταλικής και γαλλικής συμπαραγωγής 1988

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Τορνατόρε Παίζουν: Φιλίπ Νουαρέ,Ένζο Καναβάλε, Αντονέλα Ατίλι

Σε ένα μικρό ιταλικό χωριό, ένα αγόρι γνωρίζει τη μαγεία του σινεμά και των ταινιών, μέσα από τη φιλία του με τον μηχανικό προβολής του τοπικού κινηματογράφου… Ένα νοσταλγικό παραμύθι για την ενηλικίωση, που βραβεύτηκε με Όσκαρ.

23:40 Skyfall στο STAR

Περιπέτεια αγγλικής και αμερικάνικης παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες  Παίζουν: Ντάνιελ Κρεγκ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζούντι Ντεντς, Ρέιφ Φάινς

Η αφοσίωση του Μποντ στη Μ τίθεται υπό δοκιμασία, όταν το παρελθόν της την κατατρέχει. Τα γραφεία της Μ16 δέχονται βομβιστική επίθεση και ο 007 πρέπει να εντοπίσει και να εξουδετερώσει την απειλή, όσο προσωπικό και αν είναι το τίμημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 17-23 Οκτωβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b