MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κυκλοφόρησε το trailer του Creed III: Ο Michael B. Jordan επιστρέφει στο ρινγκ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Creed III και παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Michael B. Jordan.

Monopoli Team

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου «Creed III», στο οποίο όλα δείχνουν ότι θα δούμε για ακόμη μια φορά τον Michael B. Jordan στο ring, αυτή τη φορά εναντίον του Jonathan Majors. 

Ο Jordan θα υποδυθεί για ακόμη μια φορά τον Adonis “Donnie” Creed, γιο του πιο σκληρού αντιπάλου του Rocky Balboa, Apollo Creed. Ωστόσο, ο Jordan δεν περιορίζεται μόνο στο να ρίχνει μπουνιές στον Majors (που θα υποδυθεί τον Damian “Dame” Anderson) στην ταινία, αφού το “Creed III” σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του.

Ακριβώς όπως ο πρωταγωνιστής του «Rocky», Sylvester Stallone, σκηνοθέτησε τέσσερις από τις ταινίες του franchise, έτσι και ο Jordan επιχειρεί να ξεκινήσει τη δική του καριέρα πίσω από την κάμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLuckiest Girl Alive: Κατάφερε τελικά η νέα ταινία του Netflix να “μιλήσει” στην εποχή του #metoo;12.09.2018

«Για μένα ήταν η ιδανική στιγμή για να συμβεί αυτό, εφόσον έχω ζήσει στο πλατό για περισσότερα από 20 χρόνια, έχω κάνει δουλειές στο παρασκήνιο, έχω δει τα σκηνικά να εξελίσσονται, έχω παρατηρήσει τη δουλειά όλων των συντελεστών, έχω δει πώς λειτουργεί η παραγωγή. Έχω φτάσει επιτέλους σε αυτό το στάδιο στην καριέρα μου όπου θέλω να πω μια ιστορία και όχι απλώς να είμαι μπροστά από μία κάμερα, όχι απλώς να ζωντανέψω το όραμα κάποιου άλλου», ανέφερε ο Michael B. Jordan λίγο πριν την πρώτη προβολή του τρέιλερ, σχετικά με την απόφασή του να δοκιμαστεί και στη σκηνοθεσία.

Τι βλέπουμε στο τρέιλερ;

Το πλάνο ξεκινά με τον Donnie Creed να βρίσκεται “στην κορυφή του κόσμου” — ένας πρωταθλητής πυγμάχος στο εξώφυλλο του Forbes, με τη σύζυγό του Bianca (Tessa Thompson) που κάνει επιτυχία ως τραγουδίστρια και την κόρη τους Amara (πρωτοεμφανιζόμενη Mila Davis-Kent) δίπλα τους.

«Πέρασα τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής μου κάνοντας πραγματικότητα τα πιο τρελά μου όνειρα», δηλώνει ο Donnie.  «Να πάρω αυτόγραφο;» λέει, χαμογελώντας με έπαρση, ο Dame (Jonathan Majors) και τότε είναι που ξεκινά να αναδύεται το μυστήριο γύρω από τη σχέση του με τον Donnie.

Στη συνέχεια του τρέιλερ, βλέπουμε ένα φλας μπακ με τους πρωταγωνιστές νεαρούς, αντιμέτωπους με την αστυνομία, να σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά στον αέρα… 

Όπως καταλαβαίνουμε στην πορεία,  ο Dame πέρασε τα τελευταία 18 χρόνια στη φυλακή και πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει εκ νέου τη ζωή του, ή έτσι δείχνει τουλάχιστον. Στην πραγματικότητα, για τον Dame η επανένωση με τον «αδερφό» του Donnie και η επιστροφή στην πυγμαχία – ένα άθλημα στο οποίο ήταν ο καλύτερος από τους δύο, όπως δηλώνει – συμβολίζει κάτι πολύ παραπάνω από το να κερδίσει μια ζώνη πρωταθλήματος.

«Φαντάσου να περνάς τη μισή σου ζωή σε ένα κελί, βλέποντας κάποιον άλλο να ζει τη δική σου ζωή», φωνάζει ο Dame όταν οι δύο πρωταγωνιστές έρχονται τελικά αντιμέτωποι. 

Μερικές φορές, λοιπόν, οι «οικογενειακές» διαφωνίες πρέπει να λυθούν στο ρινγκ, ειδικά όταν «δεν υπάρχει χειρότερος εχθρός από το παρελθόν»

Έτσι, ξεκινά η προετοιμασία για μία από τις πιο έντονες μάχες που έχουμε δει στις ταινίες μέχρι τώρα, η «Μάχη για το Λος Άντζελες», όπου Donnie και Dame θα αναμετρηθούν.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Wood Harris, Florian Munteanu και Phylicia Rashad, με τον Jordan να σκηνοθετεί το σενάριο των Keenan Coogler και Zach Baylin και την ιστορία του Ryan Coogler.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπιλ Μάρεϊ: Πληθαίνουν οι κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του Αμερικανού κωμικού12.09.2018

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Μαρτίου 2023

Δείτε το τρέιλερ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b