MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 33: Οι εκβιασμοί πάνε κι έρχονται στον όμορφο Πλάτανο: η Βαλέρια εκβιάζει τον Ηλία, η Αγγέλα εκβιάζει τη Βαλέρια και ο Εγκέφαλος εκβιάζει τον Πετράν. Ο Κανέλος πάλι, υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει, ενώ ο Σίμος έχει ξεφύγει και σκορπάει λεφτά, δίχως αύριο. Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια κι ο Θύμιος με το Χαραλάμπη το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ο Πετράν ψάχνει νύφη για το Σώτο, και η Μάρμω ψάχνει νύφες και γαμπρούς… γενικώς, για να γίνουν Πλατανιώτες. Η Λουκία επιστρέφει με ένα παράσημο κι ένα παθιασμένο φιλί για τον Κανέλο, μόνο που αυτή η επιστροφή θα καταλήξει σε καταστροφή, αφού η Χρύσα θα εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 13: Η Αγγελική κι ο Δημήτρης, στην προσπάθεια τους να κρεμάσουν ένα κουρτινόξυλο, καταλήγουν στο κρεβάτι τυλιγμένοι με την κουρτίνα. Όταν η Ειρήνη μπαίνει και τους βλέπει, παθαίνει σοκ. Η ενόχλησή της είναι υπερβολική κι έτσι ο Δημήτρης φροντίζει να της ξεκαθαρίσει ακόμα μια φορά πόσο εκτιμάει τη φιλία τους και μόνο. Κι ενώ η Αγγελική προσπαθεί να δικαιολογηθεί στην Ειρήνη, η Πέρσα, η συνεργάτης της από την πραγματική της δουλειά στο site, έχει εισβάλει στο σπίτι της για να την κατασκοπεύσει με εντολή του εκδότη της. Αλλά κι ο Παύλος, ως πατέρας πια προσπαθεί επίσης να μάθει πώς γίνεται να κατασκοπεύεις το παιδί σου αθέατος. Ο Δημήτρης από την άλλη, στα νέα του καθήκοντα ως κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών, έχει βάλει σκοπό να είναι όσο πιο ορατός και παρών μπορεί, γι’ αυτό και μένει στο σπίτι μαζί με την Αθηνά όταν εκείνη ανεβάζει πυρετό. Κι όσο εκείνος βρίσκεται στο σπίτι, κάποιος άλλος εισβάλλει στην εταιρεία έτοιμος να αναλάβει κι αυτός τα νέα του καθήκοντα.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 19: Η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και την Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που θα τη σοκάρουν. Η κυρία Γιαννούλα είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να σταθεί στην κόρη της με όποιο κόστος. Ο Άγης φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για πετύχει τον σκοπό του, η Δάφνη απ’ την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της… Ο Αστυνόμος Θανάσης μετά από προτροπή της Βικτώριας, επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε. Κόσμος, μουσική, φαγητό όλα φαίνονται να πηγαίνουν περίφημα στα εγκαίνια του Παράδεισου. Η επιτυχία τους είναι τεράστια, δυστυχώς όμως επισκιάζονται από ένα δυσάρεστο γεγονός.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 09: Ο Γιάννης μαθαίνει κατά λάθος ότι ο Αρίστος χούφτωσε την Περιστέρα και του ζητάει τα ρέστα, ενώ η Λίλα ανακοινώνει στην Μελίνα και την Περιστέρα ότι ο Παύλος, με την δική της παρότρυνση φυσικά, αποφάσισε να γίνει ο αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος των βιολογικών προϊόντων της Περιστέρας στο delicatessen. Ταυτόχρονα, μια παρεξήγηση -όταν το λάπτοπ του Αλέξανδρου κολλήσει σε ένα όχι και τόσο αθώο site- θα οδηγήσει την Μελίνα να αναγκάσει τους δυο πατεράδες να μιλήσουν για τον έρωτα και τις σαρκικές σχέσεις στον Θάνο. Ασφαλώς χωρίς καμία επιτυχία… Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αλέξανδρος καταφέρνει να κάνει μια συμμαθήτριά τους, την Τζοάν, να την πέσει στον Θάνο, για να έχει ο ίδιος το πεδίο ελεύθερο με την Εριέττα.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 19: Η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους; Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις
περνούν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει;

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

B’ κύκλος, επεισόδιο 28: Ο Φίλιππος κυνηγά δύο κακοποιούς με την καραμπίνα και, ύστερα από καταδίωξη, τους πυροβολεί τα λάστιχα και τους ακινητοποιεί. Η αστυνομία φτάνει εγκαίρως στο σημείο και συλλαμβάνει τους δύο άντρες. Αργότερα ο Φίλιππος αποκαλύπτει στη Βασιλική και τη Χάιδω ότι υποπτευόταν την Κατερίνα. Ο Αλέξης μπαίνει στο υπνοδωμάτιο της Μυρτάλης την ώρα που κοιμάται εκεί με τον Χρήστο. Ο Δημοσθένης και ο Στάθης κανονίζουν να ταξιδέψουν στην Ισπανία μαζί με την Ασπασία για να επισκεφθούν τον Στέφανο, και η Αρετή γίνεται έξαλλη μόλις το μαθαίνει. Η Ιουλία ζητά από τον Γιώργη να φορέσουν και πάλι τις βέρες τους κι εκείνος δέχεται, αλλά με μισή καρδιά. Αργότερα, η Ιουλία πηγαίνει στο γραφείο και ανακοινώνει στον Μάνο και τη Μυρτάλη ότι επιστρέφει επίσημα στη δουλειά. Μία κατάθεση στην αστυνομία δείχνει την Κατερίνα σαν ηθική αυτουργό στην απόπειρα απαγωγής. Αμέσως μετά εκείνη εντοπίζεται στη Ζυρίχη και ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή της. Η Εύα βλέπει τον Στάθη μαζί με την Ιουλία σε μία άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή.

22:00 Σέρρες στον ΑΝΤ1

Στη σειρά «ΣΕΡΡΕΣ», ο ήρωας, ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 9: Ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Η επίσκεψη της Ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι, ενώ μία από τις μοναχές δείχνει να μην συμφωνεί με την Ηγουμένη και με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα. Η Πολυξένη αντιδράει στα σχέδια που έχει ο Λευτέρης για την κόρη
του και τον Πέτρο. Η Αγγελική αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα. Η Ελισάβετ αναζητά τρόπο, ώστε να πείσει τους γύρω της για την αποστολή της.

Ταινίες

21:00 Skyfall στο STAR

Κατασκοπευτική περιπέτεια βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες  Παίζουν:Ντάνιελ Κρεγκ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ναόμι Χάρις,Τζούντι Ντεντς, Ρέιφ Φάινς, Άλμπερτ Φίνεϊ

Η τελευταία αποστολή του Τζέιμς Μποντ έχει άσχημη κατάληξη, με αποτέλεσμα μερικοί από τους πιο σημαντικούς μυστικούς πράκτορες του κόσμου να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Καταφέρνοντας να επιβιώσει, μετά από μια τεράστια καταδίωξη, που τον καταπόνησε σωματικά και ψυχικά, ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει στο χτυπημένο από τρομοκρατικό χτύπημα αρχηγείο της ΜΙ6 στο Λονδίνο και αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας του: να αναμετρηθεί με το παρελθόν, το δικό του αλλά και της Μ., η οποία, υπό καθεστώς πίεσης και αμφισβήτησης από τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής Μυστικών Υπηρεσιών και Ασφάλειας, αναγκάζεται να λάβει δραστικά μέτρα. Η MI6 απειλείται από μέσα και απ’ έξω και η M. δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν άλλο, εκτός από τον Τζέιμς Μποντ

21:00 Η Τελευταία Λεγεώνα στο OPEN BEYOND

Ιστορική περιπέτεια βρετανικής, ιταλικής, τυνησιακής, γαλλικής και σλοβάκικης συμπαραγωγής 2007

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λέφλερ Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Αϊσγουάρια Ράι, Πίτερ Μάλαν, Κέβιν ΜακΚιντ, Τζον Χάνα

476, μ.Χ και η άλλοτε πανίσχυρη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κινδυνεύει να διαλυθεί. Ο νεαρός Ρωμύλος Αύγουστος, λίγοι πριν ανακηρυχθεί νέος αυτοκράτορας, διαφεύγει από τη χώρα για να γλιτώσει από τη νέα συμμαχία Βυζαντινών και Γότθων εναντίον του. Μόνη ελπίδα του για να καταφέρει να τους αντιμετωπίσει, είναι να συναντήσει στη μακρινή Βρετάνη την ένατη λεγεώνα – τη μόνη που έχει μείνει ακόμα πιστή στην Ρώμη. Δεν έχει υπολογίσει όμως τις προθέσεις του ισχυρού βασιλιά της Αγγλίας, που έχει βάλει στο μάτι του ένα πολύτιμο όπλο που έχει στην κατοχή του ο Ρωμύλος, το Εξκάλιμπερ.

21:00 Teacher στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ντικ Παίζουν: Ντέιβιντ Νταστμάλτσιαν, Κέβιν Πόλακ, Κέρτις Έντουαρντ Τζάκσον

Ένας καθηγητής λυκείου φτάνει στα άκρα για να προστατεύσει τους αγαπημένους μαθητές του από τους τραμπούκους και αμφισβητεί τη δύναμη του πλούσιου πατριάρχη της κοινότητας. Ποτέ, όμως, δεν είναι εύκολο να αλλάξεις το κατεστημένο.

22:00 Ida στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία πολωνέζικης, δανέζικης και γαλλικής συμπαραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Πάβελ Παβλικόφσκι Παίζουν: Αγκάτα Τρεμπουσόφσκα, Αγκάτα Κουλέζα, Νταβίντ Όγκροντνικ

Πολωνία, 1962. Λίγο πριν δώσει τους όρκους της, μια δόκιμη μοναχή ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό, με ρίζες στην περίοδο της ναζιστικής κατοχής, και ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης της ταυτότητάς της. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

22:40 Ουζερί Τσιτσάνης στον ALPHA

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Χάρης Φραγκούλης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννης Στάνκογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λάκης Κομνηνός, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Μαρία Καβουκίδου, Μιχάλης Αεράκης, Γιάννης Αϊβαζής, Ξανθή Γεωργίου, Θοδωρής Αντωνιάδης

Στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη εν έτη 1942-1943, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η περιπετειώδης και παθιασμένη ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Εκεί ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διανύει τα πιο δημιουργικά του χρόνια και συνθέτει τα πιο γνωστά του τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και την καθοριστική Συννεφιασμένη Κυριακή.

23:15 Ο Κωδικός του Εγκλήματος στο OPEN BEYOND

Αστυνομική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Γκούντμαν Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Μαρκ Ράφαλο, Αμάντα Πιτ, Ντόνι Γουόλμπεργκ

Δύο παιδικοί φίλοι από τη Βοστώνη αναγκάζονται να καταφύγουν στο έγκλημα για να τα βγάλουν πέρα στη ζωή, κάτι που όμως τελικά θα έχει επιπτώσεις τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στη μεταξύ τους σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 17-23 Οκτωβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b