MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 18 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 32: H προσπάθεια της Κατερίνας και του Παναγή, να αυξήσουν τον πληθυσμό του χωριού, για να επαναλειτουργήσει το συμβούλιο τους, γίνεται η αιτία μιας ατελείωτης αντιπαράθεσης μεταξύ της Σύλβιας και του Σώτου, αφού η μία δεν πιστεύει στο γάμο γενικώς και ο άλλος στο λευκό γάμο… ειδικώς. Ο Ηλίας υπόσχεται στον Χαραλάμπη να τον στείλει ρομαντικό ταξίδι με την Καλλιόπη, αλλά η μοδίστρα μας προτιμάει να κανονίσει ταξίδι μοναχά για πάρτη της. Ο Κανέλος και ο Τζώρτζης πάλι, συμφωνούν ότι διαφωνούν και ρίχνονται ξανά στον αγώνα για την καρδιά της Χρύσας, για να της αποδείξουν, ποιος μπορεί να τη φροντίσει καλύτερα. Τι θα κάνει η Φιλιώ όταν η Μάρμω της προτείνει να παντρευτεί αυτή το Σώτο, για να βοηθήσει το χωριό;

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 18: Τα εγκαίνια του Παραδείσου των Κυριών αναμφίβολα έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση σε όλη την κοσμική Αθήνα και όχι μόνο. Όσο όμως οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τα ακριβά εδέσματα, οι υπάλληλοι του καταστήματος βρίσκονται σε αναταραχή, καθένας για τους δικούς του λόγους. Συγχρόνως, η συνάντηση του Ντίνου και της Αμαλίας φέρνει αλλαγές από τις οποίες κάποιοι θα ευνοηθούν με αποτέλεσμα να ανατραπούν οι ισορροπίες. Η ψυχολογία της Μιράντας θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά αφού πρόκειται να βιώσει νέες απογοητεύσεις, ενώ ο Πάρης θα έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που τον πληγώνουν. Άραγε τι εκπλήξεις επιφυλάσσει η παρουσία του Θανάση στην Πάτρα και τι αντίκτυπο θα έχει στις ζωές των υπολοίπων; Ποια είναι η καινούργια πληροφορία που σοκάρει τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 12: Ο Δημήτρης περνάει τη νύχτα του στον καναπέ των Μακρή και ο Ανδρέας αντιδράει άσχημα όταν τον βλέπει. Ο Ορέστης ακολουθώντας τις συμβουλές του Διονύση, προσπαθεί να φερθεί καλύτερα στον Στέφανο, μέχρι που κρυφακούει μια συζήτησή του με τη Νεφέλη. Ο Σπύρος επιμένει να πάρει συνέντευξη από το Δημήτρη και αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την Αγγελική. Η Μυρτώ ψάχνει την επιταγή που έχει κλέψει ο Παύλος, ενώ η Φωτεινή έχει μια ακόμα τυχαία συνάντηση με τον Ανδρέα. Ο εφιάλτης της Ειρήνης γίνεται πραγματικότητα όταν πιάνει τον Δημήτρη στο κρεβάτι με την Αγγελική!

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 10: Ο Νερατζάκης είναι αγνοούμενος και ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Σοφίας. Την ίδια ώρα τα δύο χωριά είναι αποφασισμένα όσο ποτέ να βρουν τον ένοχο της αρπαγής των οστών και οι τρεις αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο. Την προσοχή του Μένιου αποσπά το θεατρικό που θα κάνει με τη Λίζα ώστε να καταφέρει να έρθει πιο κοντά με το απωθημένο του. Την ίδια ώρα και ενώ η πίεση ανεβαίνει, ο Αλέκος βρίσκει τον «ένοχο» στα σκοτεινά κιτάπια της ελληνικής συνωμοσιολογίας. Το σχέδιο είναι τραβηγμένο αλλά Σοφία και Μένιος συμφωνούν. Παράπλευρη απώλεια ο Νερατζάκης που παρεξηγεί και ξαναζεί το αμαρτωλό παρελθόν του.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 27: Η Χάιδω βρίσκει προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με τη Ράινα και οι δυο τους καβγαδίζουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία. Η Αντιγόνη εξομολογείται στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική και η Εύα της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί. Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Στη διάρκεια της αναζήτησής της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 18: Η δίψα της Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος, και η Μαρίνα που το μαθαίνει, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της, ενώ και ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα κρέμεται ακόμα σε μια κλωστή εξαιτίας του Παύλου. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα. Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 48: Ενώ η εγκυμοσύνη της Μαίρης αποτελεί το πρώτο θέμα στην οικογένεια, ένα ζοφερό γεγονός συνταράζει όλη τη χώρα και φυσικά τη γειτονιά μας. Τα χρέη του ατελιέ αυξάνονται συνεχώς και το μόνο καλό είναι η πρόοδος των παιδιών στο σχολείο. Ο Λούης είναι αποφασισμένος να κατακτήσει την Ζαμπέτα κι ο Μίλτος κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά της Ελπίδας. Ο Αντώνης αντίθετα, δέχεται την οριστική άρνηση της Δώρας και χωρίζουν. Με την αποχώρηση της Αργυρίου, ο Στέλιος παίρνει μια άτυπη προαγωγή κι ο Παπαδόπουλος τον πιέζει για παράτυπες μπίζνες με το υπουργείο. Μέσα σ’ όλα, η Ερμιόνη ανησυχεί πώς θα τα βγάλουν πέρα οι κόρες της όταν αυτή θα φύγει απ’ τη ζωή κι αποφασίζει να τους ομολογήσει το μυστικό της.

Επεισόδιο 49: Τα χρέη αρχίζουν και πνίγουν τους Αντωνόπουλους, ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα του 1978 που θα σημαδέψουν βαθιά την οικογένεια. Κι ενώ ο Στέλιος κι η Μαίρη προσπαθούν να κρατήσουν μυστικό απ’ τα παιδιά τους το δράμα της Ερμιόνης, εκείνη αποφασίζει να συμφιλιωθεί με τη μοίρα της κι ανακοινώνει πως αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, αναχωρεί μόνη για το χωριό της. Όλοι προσπαθούν να την μεταπείσουν μάταια. Οι καλοί έλεγχοι των παιδιών ωστόσο, φέρνουν μια ανάσα στο σπίτι και ελπίδα στον Λούη πως θα κερδίσει έδαφος στην καρδιά της Ζαμπέτας. Ο Άγγελος, κερδίζει μια ευκαιρία στην εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη ενώ η Νανά αντιδρά αρνητικά στην παρουσία της καινούριας σερβιτόρας του Δημήτρη. Μέσα σ’ όλα αυτά, η οικογένεια γιορτάζει ενωμένη τα Χριστούγεννα κι αποχαιρετά την γιαγιά Ερμιόνη, ίσως για πάντα.

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 15: Η Άννα κι ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της Αστυνομίας και του Σταύρου. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Πριν, όμως, τον συλλάβουν η Άννα θα αποφασίσει να έχει μία προσωπική αντιπαράθεση μαζί του βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο…

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 4: Ο Χρήστος και ο Στρατής συναντιούνται για πρώτη φορά. Η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν, εκείνη όμως δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή. Ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του… Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα… Ο Χρήστος από την άλλη προσπαθεί να πιέσει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή. Στο μεταξύ η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας …Όχι μόνο δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το μαγαζί, αλλά ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος.

22:40 Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 8: Ο Πέτρος έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις των φίλων του σχετικά με την Ελισάβετ. Η Τασούλα δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά για την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με τον Γεράσιμο, ο Λευτέρης όμως θα της χαλάσει τα σχέδια. Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με τον Σταυρινό για τη στάση του απέναντι στον Σαράντο. Μια ακόμη προκλητική κίνηση του Σαράντου, θα δημιουργήσει νέες εντάσεις με τον Γιώργο. Ο Λευτέρης ζητάει από την Ηγουμένη μια μεγάλη χάρη. Η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μια προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική. Στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο, που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τη Γερακιανή. Ενώ η παρέα αναχωρεί, ο Πέτρος μένει στο χωριό με πρόφαση τις εργασίες στο μοναστήρι. Θα προσπαθήσει όμως και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ.

Ταινίες

21:00 Νώε στο OPEN BEYOND

Βιβλικό έπος αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι, Άρι Χάντελ  Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Άντονι Χόπκινς, Έμμα Ουότσον

Ο Νώε επιλέγεται από τον Θεό να αναλάβει μια μνημειώδη αποστολή για την ανθρωπότητα, προτού ξεκινήσει η αποκαλυπτική πλημμύρα που θα έχει στόχο να εξαγνίσει τον κόσμο.

21:00 Peppermint στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Πιέρ Μορέλ  Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ, Τζον Ορτίζ, Χουάν Πάμπλο Ράμπα, Φάμκε Γιάνσεν, Τόμας Μίντλντιτς, Άνταμ Γκόλντμπεργκ

Η Ράιλι Νορθ ζούσε μία ευτυχισμένη και χωρίς εκπλήξεις ζωή με τον σύζυγό της τον Κρις και τη 10χρονη κόρη τους. Προκειμένου να βοηθήσει τα οικονομικά της οικογένειας, ο Κρις θα φλερτάρει κάποια στιγμή με την ιδέα να μπει για λίγο στο καρτέλ εμπορίου ναρκωτικών της περιοχής. Παρόλο που το μετανιώνει γρήγορα και απομακρύνεται, η οικογένειά του δεν θα γλιτώσει την επίθεση του καρτέλ. Η Ράιλι ξυπνάει από κώμα και ανακαλύπτει ότι η κόρη και ο σύζυγός της έχουν πέσει θύματα δολοφονίας. Το σύστημα αποδεικνύεται διεφθαρμένο και οι δολοφόνοι αθωώνονται. Έτσι, για να αποδώσει δικαιοσύνη, η Ράιλι απομονώνεται για χρόνια μέχρι που επιστρέφει μεταμορφωμένη από συνηθισμένη γυναίκα σε αδίστακτη τιμωρό.

21:00 Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική κομεντί αμερικάνικης, ινδικής και αραβικής συμπαραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Ομ Πούρι, Μανίς Νταγιάλ

Τα μέλη μιας οικογένειας Ινδών μετακομίζουν στη νότια Γαλλία, όπου ανοίγουν χώρο εστίασης με ινδική κουζίνα. Τους διαφεύγει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια… απέναντί τους υπάρχει γαλλικό εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Μισελέν.

22:00 Το Κορίτσι στην Ομίχλη στην ΕΡΤ2

Αστυνομικό θρίλερ, συμπαραγωγής Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας 2017

Σκηνοθεσία: Ντονάτο Καρίσι Παίζουν: Τόνι Σερβίλο, Ζαν Ρενό, Αλέσιο Μπόνι

Βασισμένη στο πολυμεταφρασμένο ομώνυμο βιβλίο, η ταινία ακολουθεί την εξαφάνιση μιας 16χρονής κοπέλας της Άννα Λου από ένα μικρό χωριό στις Ιταλικές Άλπεις. Ο αινιγματικός αστυνομικός ερευνητής Βόγκελ καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο και σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό. Δουλεύοντάς με εχθρό τον χρόνο και έχοντας να αντιμετωπίσει τα ξέφρενα ΜΜΕ, o Βόγκελ πρέπει να χρησιμοποιήσει ανορθόδοξες μεθόδους για να αποκαλύψει την αλήθεια, σε μία πόλη που τα κίνητρα είναι δυσδιάκριτα, τα γεγονότα διαστρεβλώνονται και όλοι είναι πιθανοί ύποπτοι.

22:00 Μεγάλη Απόδραση στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αυστριακής και γερμανικής συμπαραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Σεμπάστιαν Μάιζε Παίζουν: Φραντς Ρογκόφσκι, Γκέοργκ Φρίντριχ, Τόμας Πρεν

Στη μεταπολεμική Γερμανία, κι ενώ η ομοφυλοφιλία αποτελεί ποινικό αδίκημα, ένας άντρας φυλακίζεται επανειλημμένως λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του. Η μόνη σταθερά στη ζωή του γίνεται ο επί σειρά ετών συγκρατούμενός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπόστολος Γκλέτσος και Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους χόρεψαν στα «Νούμερα» και τρέλαναν το Twitter12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b