MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
07
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο-Η-Το: Η ταινία του Βαγγέλη Νάκη στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά της ομοφοβίας και τρανσφοβίας

Ο Βαγγέλης Νάκης και η ομάδα PSDM Athens, μια ομάδα από Youtubers, Instagramers και Tik Tokers, δημιούργησαν τη μικρού μήκους ταινία Ο/Η/Το.

Monopoli Team

Στις 15 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε η μικρού μήκους ταινία «Ο-Η-Το» του Βαγγέλη Νάκη και της ομάδας PSDM Athens, μιας ομάδα από Youtubers, Instagramers και Tik Tokers.

Μια ταινία αφιερωμένη στη δύσκολη και τραυματική καθημερινότητα που βιώνουν οι ΛΟΑΤΚΙ+, πιο συγκεκριμένα διαδραματίζεται η δύσκολη ζωή ενός ανθρώπου στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό του περιβάλλον.

Στην ταινία όπου το κοινό θα δει μια κοινωνία που όλοι είναι gay και το «ανώμαλο» είναι να είσαι straight, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και πρωταγωνιστές είναι κυρίως έφηβοι.

Στις 17 του περασμένου Μαΐου, τη Διεθνή ημέρα κατά της ομοφοβίας/τρανσφοβίας, κυκλοφόρησαν οι «προπομποί», τα trailer, της μικρού μήκους ταινίας, «Ο-Η-ΤΟ» και ήδη έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές σε Instagram και Tik Tok.

Στόχος της ταινίας μικρού μήκους είναι να τονιστεί: «πως η αγάπη είναι αγάπη, πως η αγάπη δεν είναι επιλογή αλλά δικαίωμα, πως η ισότητα δεν είναι επιλογή αλλά δικαίωμα, πως η ισότητα είναι αυτονόητο».

Η ταινία, αποτυπώνει τις ανησυχίες, τους φόβους, την ελπίδα αλλά και τις φιλοδοξίες τα οποία δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στην αυτοπραγμάτωση ανθρώπων με προβλήματα αποδοχής, μιας και η αγάπη όλα τα νικά και όλα τα καταφέρνει.

Ο δημιουργός της ομάδας Βαγγέλης Νάκης επισημαίνει πως: «Ο στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τη νέα γενιά για να αποδεχθεί το διαφορετικό όχι μόνο στη σεξουαλικότητα αλλά και στο χρώμα, τη σημαία, την εξωτερική εμφάνιση και οτιδήποτε κρίνει κάποιος διαφορετικό και τον φοβίζει. Δεν χρειάζεται να είναι Παγκόσμια ημέρα για να θυμόμαστε τους συνανθρώπους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Cinema Alive μετατρέπει το Lunar Space στο απόλυτο horror Drive-in για το Halloween12.09.2018

Η μικρού μήκους ταινία έχει δημοσιευθεί στην επίσημη πλατφόρμα του Βαγγέλη Νάκη στο Instagram και στην επίσημο κανάλι του στο Youtube.

Μπορείτε να δείτε το Ο-Η-Το εδώ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Χαρούκι Μουρακάμι και Ziggy Stardust στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν ο Βαγγέλης Νάκης και ο Ντάνι Ντάρλας.
Τη φωτογραφία ο Μάριος Τσουλχάι
Cover: Αιμιλία Βιβλάκη (Vemily)
Συμμετέχουν: | Νίκος Μπάρκουλης | Βαγγέλης Νάκης | Χρύσα Γκούγκου | Αντιγόνη Παναγιώτα Αλί | Νικόλας Αντίκας | Πετρίτ Κάσο | Μαριάν Μαξίν | Παύλος Αγάπιος | Λουίζα Παντουράρου | Αλεξάνδρα Ντάρλα | Παύλος Παπαχρόνης | Βασίλης Κακούρης | Αντώνης Ρήγος

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Μέγαρο: Τριήμερο προβολών με τα τρία πρώτα ιστορικά ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού
Cine News
28ο ΦΝΘ: Μεγάλο αφιέρωμα σε σπάνια και αποκαλυπτικά αρχεία
Cine News
Animasyros 2026: 200 χρόνια Ερμούπολη και open call για συμμετοχές
Cine News
«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε στο MEGA – Όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο
Cine News
Το KinoFest επιστρέφει στην Αθήνα
Cine News
Η υπόθεση Σορίν Ματέι στη μεγάλη οθόνη - Στον "αέρα" το τρέιλερ
Cine News
«Μπαμπά, σ’ αγαπώ»: Οι πιο απίστευτες περιπέτειες της πατρότητας ξεκινούν στον ALPHA
Cine News
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε μια “λανθιμική” διαφήμιση στο Super Bowl
Cine News
«Αύριο»: Η νέα μίνι σειρά της ΕΡΤ θα σε κρατά σε αγωνία μέχρι το επόμενο επεισόδιο
Cine News
Σχέδιο Οδυσσέας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της COSMOTE TV
Cine News
Φεβρουάριος στην COSMOTE TV με την ταινία «Die My Love» και το talk-show «Last Week Tonight» τον Φεβρουάριο στην COSMOTE TV
Cine News
Το τελευταίο νησί: Ποιοι πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά της ΕΡΤ;