MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το Cinema Alive μετατρέπει το Lunar Space στο απόλυτο horror Drive-in για το Halloween

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας, Cinema Alive, επιστρέφει μετά από δύο στο Lunar Space και παρουσιάζει το ανατριχιαστικό Horror Things: The Drive Into Experience.

Monopoli Team

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας Cinema Alive επιστρέφει μετά από δύο χρονιές και 9 sold out παραστάσεις για να μετατρέψει ξανά το Lunar Space σε ένα Horror Drive-in theme event με αφορμή το Halloween για 6 μοναδικές παραστάσεις και προσκαλεί όλους τους λάτρεις των ταινιών τρόμου (όσους αντέχουν) σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με περισσότερους από 50 ηθοποιούς, πολύ σκοτάδι και ειδικά εφέ.

Σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, 50 ηθοποιοί, jump scares, ειδικά εφέ, θεματικό μενού και cocktails περιμένουν όσους παρευρεθούν στο event 21 έως 23 και 28 έως 30 Οκτωβρίου στον Ελληνικό Κόσμο – Lunar Space για την απόλυτη εμπειρία τρόμου μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Έξι ταινίες τρόμου που η κάθε μια άφησε την δική της κληρονομιά θα προβληθούν στα πλαίσια του Horror Drive-in theme event.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Science Festival 2022: Η μεγάλη γιορτή της επιστήμης έρχεται στην Τεχνόπολη – Τα highlights της διοργάνωσης12.09.2018

Το πρόγραμμα προβολών:

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου
Ώρα: 20.00
The Night on Elm Str. |Ο Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες
Υπόθεση: Μια ομάδα εφήβων δέχονται επιθέσεις από έναν βάναυσο δολοφόνο που σκοτώνει τα θύματά του μέσα στα όνειρά τους. Όταν οι επιζώντες ψάχνουν να βρουν γιατί τους κυνηγάει, ο φονιάς δεν θα χάσει καμία ευκαιρία με το να τους σκοτώσει όταν κοιμηθούν.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου
Ώρα: 20.00
Annabelle: Creation | Annabelle: H Δημιουργία
Υπόθεση: Το 1943, ο κουκλοποιός Σάμιουελ Μούλινς και η σύζυγός του, Έσθερ, θλίβονται από την απώλεια της επτάχρονης κόρης τους Άναμπελ, η οποία σκοτώνεται ακαριαία σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Δώδεκα χρόνια αργότερα, το 1955, οι Μούλινς ανοίγουν το σπίτι τους για να φιλοξενήσουν την αδελφή Σάρλοτ και έξι κορίτσια που έμειναν άστεγα από το κλείσιμο του ορφανοτροφείου τους. Παρά το γεγονός ότι ο Σάμιουελ είχε πει να μην εισέλθει κανείς στην κλειστή κρεβατοκάμαρα της Άναμπελ, η Τζάνις, ένα νεαρό ορφανό με αναπηρία από την πολιομυελίτιδα, ανακαλύπτει ένα σημείωμα που γράφει “Βρες με” και μπαίνει στο δωμάτιο, το οποίο έχει μυστηριωδώς ξεκλειδωθεί. Βρίσκει ένα κλειδί για την ντουλάπα της Άναμπελ και την ανοίγει, όπου βλέπει μια παράξενη κούκλα πορσελάνης. Αυτό το γεγονός, απελευθερώνει άθελα της έναν ισχυρό δαίμονα που τρομοκρατεί τα κορίτσια.

Ημερομηνία: Κυριακή 23 Οκτωβρίου
Ώρα: 20.00
Train to Bussan – Busanhaeng | Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών
Υπόθεση: Ενας άγνωστου ταυτότητας ιός σαρώνει τη Νότια Κορέα, μεταμορφώνοντας τους κατοίκους της σε ζωντανούς νεκρούς και οι επιβάτες μιας υπερταχείας με προορισμό το Μπουσάν (πόλης που έχει αποκλείσει τη μετάδοση του ιού), πρέπει να παλέψουν μέχρι θανάτου για να επιβιώσουν και να φτάσουν ως εκεί. Ένας χωρισμένος χρηματιστής με τη μικρή του κόρη θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν αμόλυντοι και ζωντανοί…

Ημερομηνία: Παρασκευή 28 Οκτωβρίου
Ώρα: 20.00
Poltergeist | Το Πνεύμα του Κακού
Υπόθεση: Η οικογένεια Μπάουεν ζει στα προάστια και το σπίτι τους στοιχειώνεται από δαιμονικές δυνάμεις. Επίκεντρο των επιθέσεων τους είναι η 8χρονη κόρη τους Μάντισον, που δεν αργεί να πιαστεί αιχμάλωτη των παραφυσικών δυνάμεων, με την απειλή να εξαφανιστεί για πάντα. Η οικογένεια τώρα πρέπει να βρει το θάρρος ώστε να μείνει ενωμένη και να νικήσει το κακό.

Ημερομηνία: Σάββατο 29 Οκτωβρίου
Ώρα: 20.00
The Nun | Η Καλόγρια
Υπόθεση: Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σ΄ένα μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν και μία ασκούμενη μοναχή, στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν το θάνατό της, όμως στην πορεία έρχονται αντιμέτωποι με μία σειρά από ένοχα μυστικά.

Ημερομηνία: Κυριακή 30 Οκτωβρίου
Ώρα: 20.00
Resident Evil: The final chapter | Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο
Υπόθεση:  Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που είχε μείνει στο τέλος του «Resident Evil: Η Τιμωρία». Η ανθρωπότητα πνέει πλέον τα λοίσθια, αφού η Alice (Milla Jovovich) προδόθηκε από τον Wesker (Shawn Roberts) στην Ουάσιγκτον και οι ορδές των ζόμπι αφάνισαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η ηρωίδα καλείται να επιστρέψει στο Raccoon City, όπου η σατανική Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για το τελικό χτύπημα.

Ο βασικός σκοπός του Cinema Alive είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας. Τα Immersive Events αποτελούν την απόλυτη τάση του 21ου αιώνα, στον χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων: Επέτειος δέκα χρόνων με πλούσιο πρόγραμμα προβολών και παράλληλων δράσεων12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Προπώληση: Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Εισιτήριο καθήμενων: 15€
Couples Car: 30€ (μέχρι 2 άτομα / αυτοκίνητο)
Full Car: 40€ (μέχρι 5 άτομα / αυτοκίνητο)

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει το Horror Things έιτε (1) με εισιτήριο αυτοκινήτου (drive-in), είτε (2) με εισιτήριο καθήμενων στην ειδικά διαμορφωμένη ζώνη.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, συνιστάται η  προαγορά του εισιτηρίου

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 16ετών, ενώ για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται σε άτομα με: καρδιακά προβλήματα, επιληψία, εγκυμονούσες.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b