MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος επεισόδιο 31: Ο Σώτος, μην έχοντας άλλη λύση, επιστρέφει στο χωριό μαζί με τον Πετράν, με την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια. Ο Ηλίας καταφέρνει να τουμπάρει για ακόμη μια φορά τη Φιλιώ, αλλά όχι και τη Βαλέρια, που τον αναγκάζει να της δώσει τα μισά χρήματα απ’ την πώληση του αυγού. Η Βαλερίτα δεν θέλει μόνο λεφτά από το μπακάλη μας όμως, θέλει και πληροφορίες, για να μάθει τι σχεδιάζουν οι Πλατανιώτες εναντίον της και να λάβει τα μέτρα της. Ο Παναγής και η Κατερίνα ζητάνε βοήθεια απ’ τη Μάρμω, για να κάνουν ξανά συμβούλιο στον Πλάτανο, και εκείνη προτείνει… λευκούς γάμους, για όλους τους κοινοβιακούς! Κι ενώ ο Ηλίας πανηγυρίζει πως τάχα μου δήθεν κέρδισε το λαχείο, ο Σώτος κλαίει τη μοίρα του, αφού ο Πετράν είναι αποφασισμένος να τον παντρέψει με τη Σύλβια, για να τον κάνει Πλατανιώτη με τη βούλα!

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 17: Ο Αποστόλης προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η Όλγα πείθει την Αμαλία να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Πάρη και εκεί μαθαίνει κάτι που την ταράζει πολύ. Ο Θανάσης συνεχίζει να εκβιάζει την Μιράντα κι εκείνη παίρνει μια σημαντική απόφαση για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό…

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 9: Η κυρία Γεωργία και τα ανίψια της έχουν συλληφθεί και τα τρία μέλη του τμήματος, καθώς και η Γιώτα, συνειδητοποιούν ότι δεν συμφέρει κανέναν να φτάσει αυτή η υπόθεση στον εισαγγελέα. Έτσι αποφασίζουν να τους φυγαδεύσουν σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Παράλληλα, η Μπόμπα εκβιάζει την Ανκίτσα για την σχέση της με τον Στρατή και έτσι η Ανκίτσα ξαναγίνεται κατάσκοπος. Η Σοφία δεν καταφέρνει να βάλει μπροστά το περιπολικό και αναγκάζεται να ζητήσει το αγροτικό του Γιάνναρου για την μεταφορά των λαθρεμπόρων. Εκείνος το παραχωρεί χωρίς να ξέρει ότι η Φώτω έχει γεμίσει την καρότσα με παράνομα προϊόντα- έκπληξη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 17: Ο Παύλος δίνει εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία, ενώ ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα, για να βρει τον Μανόλη. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης αναθέτει βρώμικες δουλειές στον Λευτέρη. Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με την Μαρίνα, ενώ η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου. Κι ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό, ο Αντώνης έχει μια συζήτηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 26: Ο Φίλιππος ταραγμένος από την συμπεριφορά της Κατερίνας ζητάει την συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη για το πώς να χειριστεί την κατάσταση και οι ίδιοι του λένε, να μην πει τίποτα στην Βασιλική . Ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρηστού και της Μυρτάλης οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν. Η Μυρτάλη ξεσπάει τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δύο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν άσχημα. Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική της προτείνει να κάνει υπομονή. Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με την Χάιδω αλλά μια συνάντηση με την Ράινά τινάζει στον αέρα την οικογενειακή τους ησυχία. Η Ασπασία βλέπει το Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

22:00 Κάνε ότι Κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 11: Σε μια συμπλοκή του με την καθηγήτρια του γιου του, ο Βανδώρος γίνεται βίαιος και την χτυπάει με αποτέλεσμα η Σοφία να αμυνθεί. Η Σοφία δεν θέλει να εμπλέξει την Αστυνομία, αλλά όταν το περιστατικό γίνεται γνωστό, προκαλεί βίαιες αντιδράσεις μεταξύ των μαθητών. Ο Στάθης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, ως εκδίκηση για τον πατέρα του. Πόσο έχει πλησιάσει ο Νικόλας την μυστηριώδη γυναίκα της συμμορίας; Τι σοκάρει την Μπετίνα όταν παρακολουθεί κρυφά την κόρη της σε μια έξοδό της;

Επεισόδιο 12: Ο Βανδώρος καταφέρνει να αναστατώσει την Αστυνομία με μία αποκάλυψή του σχετικά με τον Νικόλα και τη σύζυγό του. Η Άννα είναι στα ίχνη του μαθητή που προκάλεσε τις βίαιες συγκρούσεις στο σχολείο με αφορμή τη στάση του Βανδώρου. Ο Νικόλας προσπαθεί να κατευνάσει τις εντάσεις στους μαθητές του. Υποπτεύεται ότι η κόρη του κάλυπτε την μητέρα της, γνωρίζοντας το σκοτεινό μυστικό της. Η ανησυχία πλέον έχει αρχίσει και διαλύει τα μέλη της συμμορίας. Ποιον αναπάντεχο σύμμαχο θα βρει η Βικτωρία;

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 14: Τα νέα του γάμου της Άννας και του Δημήτρη απογοητεύουν την Κατερίνα, αλλά και τον Σταύρο, ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους. Ο Σταύρος, όμως, είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την έρευνα και να ξεσκεπάσει τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους. Θα ανακαλύψει την αλήθεια; Ο Κοσμάς, πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του τη λύση για να εκδικηθεί για το θάνατο της κόρης του. Η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον πραγματικό δολοφόνο, όσο εκείνος είναι ακόμη ελεύθερος. Ο αγώνας της Άννας και του Δημήτρη, να ανακαλύψουν στοιχεία για τον δολοφόνο της Μυρτώς συνεχίζεται. Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Έχει σχέση αυτό το στοιχείο με το τροχαίο ατύχημα που θα έχουν η Άννα κι ο Δημήτρης;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 03: O Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά -σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει… ενώ ο Αλέξανδρος, μόνος, γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του… Ο Στρατής από την άλλη αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει το θυμό του παντού, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη…. Μόνο η Ζέτα, που ψάχνει λίγες στιγμές ελευθερίας μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή που χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο. Λίγο πιο κει το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του…

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 7: Ο Πέτρος προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Ελισάβετ. Ο καβγάς του Σαράντου με τον Γιώργο απειλεί να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά και μια αλήθεια που ο Σταυρίνος παλεύει χρόνια να ξεχάσει. Ο Λευτέρης στρέφεται στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα, όμως η Πολυξένη φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. Ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να πάρει δραστικές αποφάσεις. Ο Θέμης στρέφεται στη Νατάσα και ζητάει τη συμβουλή της. Το σχέδιο που του προτείνει θα φέρει νέες ανατροπές. Η Τασούλα, άθελά της, μαθαίνει μια αλήθεια που την σοκάρει. Ο Φραγκίσκος απειλεί να προκαλέσει καινούργιες αναταραχές.

Ταινίες

21:00 Οι Αναλώσιμοι 3 στον ΣΚΑΪ

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιουζ  Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζετ Λι, Ντολφ Λούντγκρεν, Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνπάιπς, Mελ Γκίμπσον, Aντόνιο Μπαντέρας.

Ο Μπάρνεϊ, ο Κρίστμας και τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής ομάδας των Αναλώσιμων αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή τους: να βεβαιωθούν ότι το πιο ισχυρό όπλο του πλανήτη δε θα καταλήξει στα λάθος χέρια. Τα πράγματα όμως δε θα είναι και τόσο εύκολα για την ομάδα, καθώς σύντομα θα βρεθούν στο δρόμο ενός αδίστακτου κακοποιού. Πρόκειται για τον Κόνραντ Στόουνμπανκς, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια, ίδρυσε μαζί με τον Μπάρνεϊ τους Αναλώσιμους, όμως στη συνέχεια έγινε λαθρέμπορος όπλων και ο Μπάρνεϊ αναγκάστηκε να τον σκοτώσει … ή έτσι νόμιζε.

21:00 Υπερσιβηρικός στο OPEN BEYOND

Θρίλερ ισπανικής, βρετανικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Άντερσον  Παίζουν: Μπεν Κίνγκσλεϊ, Γούντι Χάρελσον,Εντουάρντο Νοριέγκα,Έμιλι Μόρτιμερ

Ταξιδεύοντας σιδηροδρομικώς από την Κίνα στη Ρωσία, ένα ζευγάρι Αμερικανών γνωρίζει δύο μυστηριώδεις επιβάτες. Σύντομα, το ταξίδι τους μετατρέπεται σε εφιαλτική καταδίωξη ζωής και θανάτου.

21:00 Οι Κυνηγοί στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2010.

Σκηνοθεσία: Νίμροντ Αντάλ  Παίζουν: Άντριεν Μπρόντι, Λόρενς Φίσμπερν, Άλις Μπράγκα

Μια ομάδα επίλεκτων μαχητών καταλήγει μυστηριωδώς σε μια τροπική ζούγκλα. Γρήγορα, τα μέλη της θα διαπιστώσουν έντρομα πως πρόκειται για έναν άγνωστο πλανήτη, στον οποίο έχουν μεταφερθεί ως θηράματα αμείλικτων εξωγήινων κυνηγών.

22:00 Ακρότητες στην ΕΡΤ2

Δραματικό θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Πολ Σρέιντερ  Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Αμάντα Σέιφριντ, Φίλιπ Έτινγκερ, Σέντρικ δε Εντερτέινερ

Ένας πάστορας με οδυνηρό παρελθόν, δοκιμάζει την πίστη του. Ο Ίθαν Χοκ στον ρόλο της καριέρας του. Ο Αιδεσιμότατος Ερνστ είναι ένα μοναχικός πρώην στρατιωτικός, που τώρα είναι πάστορας μιας μικρής εκκλησίας στη Νέα Υόρκη. Η εκκλησία του είναι πλέον ένα τουριστικό αξιοθέατο που επισκιάζεται από μία άλλη κοντινή εκκλησία, την Άφθονη Ζωή, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήθος πιστών. Όταν μια έγκυος πιστή παρακαλεί τον αιδεσιμότατο να συμβουλεύσει τον ακτιβιστή σύζυγό της, ο κληρικός νιώθει να βυθίζεται στο δικό του οδυνηρό παρελθόν αλλά και στο εξίσου δυσοίωνο μέλλον του, ενώ η πίστη του δοκιμάζεται σοβαρά. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου το 2019, ενώ απέσπασε 60 βραβεία σε 108 παγκόσμιες υποψηφιότητες. Ο Ίθαν Χοκ πρωταγωνιστεί, στον ρόλο της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Οικονομίδης «έσκασε» στο ERTFLIX με την πιο πολυσυζητημένη ταινία του12.09.2018

23:00 Κλεμμένες Ζωές στο OPEN BEYOND

Θρίλερ αμερικάνικης και αυστραλέζικης παραγωγής 2004.

Σκηνοθεσία: Ντι Τζέι Καρούζο  Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Ίθαν Χοκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, Τζίνα Ρόουλαντς, Τζάστιν Τσάτγουιν

Μια πράκτορας του FBI αναλαμβάνει να βοηθήσει τις αστυνομικές δυνάμεις, στις έρευνες για τον εντοπισμό ενός μανιακού δολοφόνου. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η όμορφη πράκτορας ερωτεύεται το βασικό μάρτυρα της υπόθεσης.

23:30 Η Ώρα η Καλή στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ρομαντική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Λουκέτιτς Παίζουν: Σάρα Χάιλαντ, Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς, Τζένα Ντιούαν

Η Μάρα είναι μια ανέμελη νεαρή γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται να παντρευτεί. Όταν, όμως, εκείνη κι ο νέος σύντροφός της προσκληθούν σε επτά διαφορετικούς γάμους, θα αναγκαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡίζες: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τον Θανάση Ευθυμιάδη κάνει πρεμιέρα στο Mega12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b