MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 30: Οι Μαργαρίτηδες είναι τρισευτυχισμένοι με τα λεφτά που έχουν επιτέλους στα χέρια τους, ενώ στον Πλάτανο η Φιλιώ αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Χαραλάμπης ζητάει για πολλοστή φορά μια ευκαιρία από την Καλλιόπη, που βλέπει ως μόνη λύση τη Σύλβια… σε ρόλο σύμβουλου γάμου! Η Αγγέλα ετοιμάζεται για την οντισιόν, παρά τις προειδοποιήσεις του Πετράν πως δεν πρέπει κανείς τους να μπλέξει σε δουλειά που είναι ανακατεμένος ο Ανδρέου. Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη, θέλουν να βοηθήσουν τη Χρύσα, αλλά καταλήγουν να τρώγονται πάλι μεταξύ τους, την ώρα που η Μάρμω καταλήγει να προξενεύει τον… χριστιανοεφοριακό στην κόρη της με το ζόρι. Ο Παναγής με την Κατερίνα αποφασίζουν να κάνουν συμβούλιο στο χωριό τους ο κόσμος να χαλάσει, ενώ ο Εγκέφαλος αποφασίζει να κάνει το Σώτο δήμαρχο… Πλατάνου!

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 10: Η Νεφέλη τελικά καταφέρνει να τερματίσει δεύτερη στον αγώνα αλλά ο χτυπημένος της ώμος την προδίδει στο Δημήτρη, που γίνεται έξαλλος και της απαγορεύει να ξανατρέξει σε αγώνες, με αποτέλεσμα να τσακωθούν. Έξαλλος γίνεται και ο Ορέστης που δεν τον άφησαν να πάρει τη θέση του Στέφανου, αλλά ο Διονύσης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Η Φωτεινή πιάνει δουλειά στο καφέ της Φανής και η Σταυρούλα καταφέρνει το Γρηγόρη να γραφτεί γυμναστήριο. Η Ευδοκία προσπαθεί να βάλει φρένο στην κακή συμπεριφορά του Ανδρέα, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν βλέπει το Δημήτρη να καταφτάνει στο σπίτι των Μακρή με βαλίτσα.

21:00 Στοργή στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 4: Η Βέρα. Η Ειρήνη και ο Γιάννης επανέρχονται στη Γιατρό για τη θεραπεία ζεύγους. Το ζευγάρι χρειάζεται να παλέψει με τις σκοτεινές πλευρές του ο καθένας, αν θέλουν να είναι ξανά μαζί. Συγχρόνως, ο Δαμιανός δέχεται στο γραφείο του τη μικρή Λένη με τους γονείς της και την νταντά. Ένα τρομερό μυστικό που αποκαλύπτεται κάνει τη κατάσταση να ξεφύγει. Η Αλίκη, που μπαίνει στο γραφείο τη στιγμή της έντασης, σοκάρεται με αυτά που βλέπει και τρομοκρατείται. Η Γιατρός την απομονώνει στο γραφείο της και καταφέρνει να μάθει λεπτομέρειες για το αρχοντικό σπίτι που μεγάλωσε, την αυταρχική γιαγιά της, αλλά και τον πατέρα της που γνώρισε όταν ήταν 7 χρονών. Στο μεταξύ, η Μάρω κάνει ίσως την πιο δύσκολη συνεδρία με τη Γιατρό, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη και της άλλης κόρης της, αλλά και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

21:00 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 3: Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ξυπνάει και βλέπει δίπλα της έναν άντρα που δεν αναγνωρίζει, τον Ηλία. Τηλεφωνεί στην Μπέτυ τρομοκρατημένη. Δεν θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι η γυναίκα δίπλα του ονομάζεται Κατερίνα. Η Μαίρη και ο Ηλίας προσπαθούν να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις.
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μιμίκα εισβάλλει στο σπίτι της φίλης της, της Μαίρης, και του Γιώργου. Είναι πολύ θυμωμένη με τον Πέτρο, ο οποίος την απειλεί με χωρισμό. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος χτυπάει το κουδούνι. Ακολουθούν σκηνές ζηλοτυπίας, με τη Μαίρη και τον Γιώργο να βρίσκονται άθελά τους στη μέση του καβγά.
Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας ψάχνει αναστατωμένος τη μητέρα του, που δεν απαντά στο τηλέφωνο. Η Μαίρη προσπαθεί να τον καθησυχάσει, όμως ο πανικός δεν σταματά. Οι δυο τους καταλήγουν να ψάχνουν φωτογραφίες της Ντίνας
για να στείλουν σήμα εξαφάνισης.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 5: Ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν και η Δανάη, λένε στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί. Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο. Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος γυρίζει σε βίντεο κλιπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του «Φούμα-Φούμα». Ο Θανάσης γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος) τον οποίον ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ, εκείνος όμως κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που έρχεται τυχαία στο μαγαζί. Ο Χάρης είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει και η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της πολυαρέσουν. Τέλος, η Αντιγόνη που είναι φανατική του Καζαντζίδη θέλει να χαλάσει το λάιβ θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά. Ευκαιρία για τον τελευταίο να ανοίξει την καρδιά του. Αν φυσικά το λάιβ γίνει: κάποιος -τελευταία στιγμή- κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου-κι εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό.

Ταινίες

20:10 Το Κύμα στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια νορβηγικής παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Ρόαρ Ούτχαουγκ Παίζουν: Κρίστοφερ Γιόνερ,Ανέ Νταλ Τορπ,Γιόνας Χοφ Όφτεμπρο

Ένας Νορβηγός γεωλόγος ετοιμάζεται να αφήσει το φιόρδ του Γκεϊράνγκερ για μια νέα ζωή στην πόλη μαζί με την οικογένειά του. Λίγο πριν τη μετακόμιση όμως, ένα πελώριο τσουνάμι απειλεί να συνθλίψει τα πάντα στη μικρή του κοινότητα.

21:00 Γοργόνες και Μάγκες στον ΑΝΤ1

Μουσικοχορευτική κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1968.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης Παίζουν: Μαίρη Χρονοπούλου, Φαίδων Γεωργίτσης, Χρόνης Εξαρχάκος, Μάρθα Καραγιάννη, Βαγγέλης Σειληνός

Ο Πέτρος, γιος πλούσιου κτηματομεσίτη, έχει σαν μόνιμη απασχόλησή του τους αγώνες αυτοκινήτου. Όταν πληροφορείται από τον φίλο του, Χρήστο, ότι σε κάποιο νησί πρόκειται να γίνουν μεγάλα τουριστικά έργα, προτείνει στον πατέρα του να αγοράσουν οικόπεδα εκεί, αναζητώντας το εύκολο κέρδος. Ο καλοκάγαθος Χρήστος, όμως, προδίδει το μυστικό στη Φλώρα, ιδιοκτήτρια νυχτερινών κέντρων σε τουριστικά θέρετρα. Έτσι, οι δυο επίδοξοι αγοραστές πηγαίνουν στο νησί, όπου, ο καθένας με τα δικά του επιχειρήματα, προσπαθούν να πείσουν τους νησιώτες να τους πουλήσουν τα κτήματά τους. Στην εικόνα προστίθεται κι ο Ιάσων, γόνος της πλουσιότερης εφοπλιστικής οικογένειας του νησιού, που μαζί με τη μητέρα του προσπαθούν να αποθαρρύνουν τους κατοίκους από μια ενδεχόμενη πώληση των κτημάτων τους. Κανείς από τους τρεις αντιπάλους δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα αναμιχθεί συναισθηματικά στην υπόθεση.

21:00 Ο Ηλίας του 16ου στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1959.

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Μαρία Κρεββατά, Θανάσης Βέγγος

Τρεις φουκαράδες φίλοι, που η φτώχεια τους έχει σφίξει απ’ όλες τις μεριές, αποφασίζουν να κλέψουν το αφεντικό του ενός, ιδιοκτήτη μπαρ, ενεχυροδανειστή και κλεπταποδόχο.

21:00 Ο Γητευτής των Αλόγων στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 1998

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ρέντφορντ  Παίζουν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ,Κρίστιν Σκοτ Τόμας,Σαμ Νιλ

Όταν η έφηβη κόρη της και το άλογό της τραυματίζονται σε τροχαίο, μια δυναμική δημοσιογράφος ζητά τη βοήθεια ενός ‘γητευτή αλόγων’. Ένας έρωτας με απρόβλεπτες συνέπειες γεννιέται μεταξύ των δύο, σε μια ταινία υποψήφια για Όσκαρ.

23:00 Ι-4: Λούφα και Παραλλαγή στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Μαρία Κορινθίου, Πέτρος Λαγούτης, Νίκος Βουρλιώτης, Γιώργος Σουξές

Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του Νίκου Περάκη «Λούφα και Παραλλαγή»: Μια παρέα νεοσύλλεκτων, που θέλει να πάρει απαλλαγή από το στρατό, αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι-4. θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους «λαγούς» και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες που προετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση. Οι δυσκολίες και τα απίστευτα καψόνια θα δυναμώσουν την παρέα, και το χιούμορ και η εφευρετικότητα των «λαγών» θα υπερνικήσουν… τους παλιούς.

23:00 Φονικές Μηχανές στον ΑΝΤ1

Tανία επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Ρίβερς Παίζουν: Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέρα Χίλμαρ, Ρόμπερτ Σίαν

Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού από ένα κατακλυσμικό γεγονός, η ανθρωπότητα προσαρμόστηκε και εξελίχθηκε ένας νέος τρόπος ζωής. Γιγάντιες κινούμενες πόλεις με τεράστιες μηχανές και τροχούς, καταναλώνουν τους πόρους άλλων μικρότερων πόλεων. Ο Τομ, που κατάγεται από ένα χαμηλό στρώμα της κινούμενης πόλης του Λονδίνου, βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει για την επιβίωση, ύστερα από την συνάντηση του με την επικίνδυνη φυγά Εστερ. Δυο άνθρωποι εντελώς αντίθετοι, που τα μονοπάτια τους δεν θα έπρεπε να είχαν διασταυρωθεί, δημιουργούν μια αταίριαστη συμμαχία και θα ηγηθούν μιας επανάστασης ενάντια στην αυταρχική εξουσία του πολεμοχαρούς Λονδίνου που θα αλλάξει την πορεία του μέλλοντος.

23:45 Οπλισμένα Χέρια στο OPEN BEYOND

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Άλαν Πάο Παίζουν: Τζέσε Μέτκαλφ, Κόρεϊ Λαρτζ, Μόνικα Κίνα, Νάταλι Κέιλι, Βίνι Τζόουνς

Ο Τρίσταν Πράις, είναι ένας νέος, πλούσιος, προνομιούχος άντρας, που έχει ό,τι μπορεί να θελήσει στη ζωή του. Αυτή η ιδανική κατάσταση, όμως, ανατρέπεται με την άφιξη του Σεμπάστιαν, ενός χαρισματικού όσο και αδίστακτου εμπόρου ναρκωτικών, που απειλεί να παρασύρει τον Τρίσταν σε έναν κατήφορο χωρίς επιστροφή.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b