MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 28: Ένα χειροφίλημα του Σώτου στη Φιλιώ ανάβει φωτιές στον Ηλία και πυροδοτεί νέο γύρο καυγάδων στο ζευγάρι μας. Ο Πετράν είναι απελπισμένος, αφού όλα του τα σχέδια αποτυγχάνουν το ένα μετά το άλλο κι αρχίζει να πιστεύει πως αυτό το χωριό είναι πράγματι καταραμένο. Ο Κανέλος και ο Τζώρτζης είναι σε δίλημμα, αν πρέπει να πούνε στη Χρύσα πως ξέρουν για την εγκυμοσύνη της, το ίδιο και η Χρύσα όμως, που ανησυχεί ότι κάτι υποψιάζονται. Νέος δήμαρχος εκλέγεται στο Φωτεινό και κάτι ετοιμάζει, με τις πλάτες της Ζαφείρως, αλλά το δασονομοζεύγαρο αναλαμβάνει δράση για να τους ξεσκεπάσει. Η Βαλέρια ρίχνει τον Ηλία στην παγίδα της, και ο μπακάλης μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο αυγό και τη ζωή του… Σε δυσάρεστη θέση βρίσκεται και η Μάρμω όμως, που βλέπει στον κουβά πως κάτι πολύ άσχημο έρχεται στον Πλάτανο.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 15: Η Μιράντα μετά τις απειλές που δέχθηκε είναι έτοιμη να καταρρεύσει, ενώ ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς. Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 8: Παρά τις αντιρρήσεις της Ευδοκίας, ο Δημήτρης αποφασίζει να προσλάβει μόνιμα την Αγγελική κι αυτή πετάει στα σύννεφα, μέχρι που της ζητούν την ταυτότητά της. Η Νεφέλη έρχεται πιο κοντά με τον Ορέστη που της βρήκε το σκυλάκι της, αλλά εμφανίζεται ο Στέφανος και τα δυο αγόρια καταλήγουν πάλι σε καβγά. Ο Παύλος πηγαίνει τη Φωτεινή στο σπίτι του Δημήτρη και αυτή του ανακοινώνει ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα. Μετά από έναν καβγά με τον Παύλο, ο Δημήτρης περνάει τη νύχτα στο σπίτι της Ειρήνης, αλλά ένα ξαφνικό τηλεφώνημα έρχεται να αναστατώσει τις ζωές όλων.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 7: Τα προβλήματα αρχίζουν για τους δυο μπαμπάδες όταν αποφασίζουν να χειριστούν μαζί ένα θέμα συμπεριφοράς του Αλέξανδρου στο σχολείο. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο Αλέξανδρος θα αποφασίσει να… εξαφανιστεί. Την ίδια στιγμή, η Μελίνα ανακαλύπτει την ενασχόληση της Περιστέρας με τα βιολογικά σαπούνια, τις κρέμες και τις κηραλοιφές και αποφασίζει να μοιραστεί κι αυτή μαζί της το δικό της πάθος για την αγγειοπλαστική. Ο παππούς όμως δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι η ενασχόληση της Μελίνας με την δημιουργία κεραμικών είναι και τόσο αθώα και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά μέχρι να την «ξεσκεπάσει»!

21:00 Σασμός στον ALPHA

 Β’ κύκλος, επεισόδιο 15: Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική. Ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη. Η άφιξη του Ευθύμη στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 13: Όσο ο πραγματικός ένοχος παραμένει ελεύθερος, ένας νέος μάρτυρας δίνει άλλη τροπή στις έρευνες. Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει. Ενώ η Άννα κι ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για τη σύλληψη του δολοφόνου, ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται. Τι είναι αυτό που θα τους αφήσει όλους άφωνους;

Ταινίες

21:00 Someone like You στο OPEN BEYOND

Ρομαντική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής 2001.

Σκηνοθεσία: Τόνι Γκόλντγουιν. Παίζουν: Άσλεϊ Τζαντ, Χιου Τζάκμαν, Γκρεγκ Κίνιαρ, Μαρίζα Τομέι, Έλεν Μπάρκιν

Η Τζέιν, μια τηλεοπτική παραγωγός, ερωτεύεται παράφορα τον συνάδελφό της, Ρέι. Η σχέση τους εξελίσσεται όμορφα και σύντομα αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Δεν θα προλάβει όμως να ξεπακετάρει στο διαμέρισμα που νοίκιασαν μαζί, αφού ο Ρέι της ζητά τελευταία στιγμή να χωρίσουν λέγοντας της ότι δεν είναι έτοιμος για τέτοια δέσμευση. Έχοντας μείνει άστεγη και μόνη, η Τζέιν σύντομα θα καταφέρει να ξαναβρεί τα πατήματά της μέσα από την δημοσιογραφική περσόνα της Δρ. Μάρι Τσαρλς, που με τα άρθρα της για τις ερωτικές συνήθειες και συμπεριφορές των αντρών θα προκαλέσει μεγάλo θόρυβο.

21:00 Family Weekend στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Μπέντζαμιν Επς. Παίζουν: Κριστίν Τσένογουεθ, Μάθιου Μοντίν, Ολέσια Ρούλιν

Απαυδισμένη από την εγωκεντρική συμπεριφορά της οικογένειάς της, μια έφηβη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της… κρατώντας ομήρους τους ίδιους της τους γονείς προκειμένου να τους κάνει μαθήματα σωστής συμπεριφοράς.

22:00 Happy End στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία αυστριακής, γαλλικής και γερμανικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Μίκαελ Χάνεκε. Παίζουν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ζαν-Λουί Τρεντινιάν, Ματιέ Κασοβίτς, Φαντίν Αρντουάν, Τόμπι Τζόουνς

Η Αν έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση από τον πατέρα της, Ζορζ έχοντας να διαχειριστεί τις πιθανώς καταστροφικές συνέπειες ενός εργατικού ατυχήματος σε ένα από τα εργοτάξια της επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει τον γάμο της με τον Λόρενς. Ο αδερφός της αναλαμβάνει την επιμέλεια της έφηβης κόρης του από τον πρώτο του γάμο μετά τη μυστηριώδη δηλητηρίαση της μητέρας της και πρώην συζύγου του. Όμως τι μυστικά κρύβει;

22:00 Joy στο COSMOTE CINEMA 2HD

Βιογραφία αμερικάνικης παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο. Ράσελ  Παίζουν: Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ

Η ιστορία μιας γυναίκας, που από απλή νοικοκυρά αναδείχτηκε σε μητριαρχική φιγούρα της δυσλειτουργικής οικογένειάς της και δημιούργησε έναν επιχειρηματικό κολοσσό στον τομέα των τηλεπωλήσεων, σε μια ταινία που προτάθηκε για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 10-16 Οκτωβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b