MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Λέσχη του Μεσονυχτίου: Η νέα σειρά του Netflix που θα μάς κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας

Με ένα ιδιαίτερο στοίχημα αποχαιρετά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου το Netflix, παρουσιάζοντας τη «Λέσχη του Μεσονυχτίου» στους συνδρομητές του, μία σειρά τρόμου που μάς υπόσχεται έντονο σασπένς, πολλά στοιχεία θρίλερ και σίγουρα… εφιάλτες.

Η Λέσχη του Μεσονυχτίου. Photo Credits: Netflix
Η Λέσχη του Μεσονυχτίου. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Για τους λάτρεις του horror είναι φτιαγμένη η νέα προσθήκη του Netflix, που ακούει στο όνομα «Λέσχη του Μεσονυχτίου» και τη δημιουργία της υπογράφει ο μετρ στο είδος του, Μάικ Φλάναγκαν.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των «Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι» και «Δαίμονες του Χιλ Χάουζ», ο σκηνοθέτης έκατσε ξανά στην καρέκλα του και ανέλαβε αυτή τη φορά τη μεταφορά του βιβλίου του Κρίστοφερ Πάικ στην οθόνη, με ένα πολύ φρέσκο καστ και με μία υπόθεση αρκετά τρομακτική και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Η πλοκή του «Λέσχη του Μεσονυχτίου»

Με τη «Λέσχη του Μεσονυχτίου» θα βρεθούμε στη δεκαετία του ‘90 και θα γνωρίσουμε το Brightcliffe, ένα άσυλο, στο οποίο φιλοξενούνται παιδιά με ασθένειες σε τελικό στάδιο. Για να περάσουν την ώρα τους, τα παιδιά μαζεύονται τα βράδια και λένε διάφορες τρομακτικές ιστορίες, για να τρομάξουν το ένα το άλλο. Όμως το πιο τρομακτικό σημείο της σειράς δεν είναι σίγουρα αυτό.

Η ιδιαίτερη αυτή παρέα μοιράζεται ένα τρομακτικό μυστικό, καθώς τα μέλη της έχουν κάνει μία συμφωνία, η οποία ξεπερνά ακόμα και τα όρια της φύσης. Πιο συγκεκριμένα, έχουν συμφωνήσει πως όποιος πεθάνει πρώτος, θα πρέπει να προσπαθήσει να συνομιλήσει με τα παιδιά στην κλινική, από τον… άλλο κόσμο.

Τα πράγματα όμως θα αρχίσουν να περιπλέκονται στην πορεία, και η παρέα θα αρχίσει να αμφιβάλει για τα πάντα. Τότε είναι που τα παιδιά θα ενωθούν σαν μία μεγάλη γροθιά και ίσως τελικά να σώσουν το ένα το άλλο, και όχι να περιμένουν να βρεθούν μετά θάνατον.

Τόσο το άσυλο πάντως, όσο και οι υπεύθυνοι του, είναι ύποπτοι, ενώ τα βράδια της νέας αυτής παρέας θα είναι σίγουρα γεμάτα φαντάσματα από το παρελθόν και φόβο για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Οκτώβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Οι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν
Η παρέα που θα μας απασχολήσει στα 10 επεισόδια της νέα σειράς του Netflix, "Λέσχη του Μεσονυχτίου" αποτελείται από 8 επίδοξους νέους ηθοποιούς.

Η παρέα που θα μας απασχολήσει στα 10 επεισόδια της νέα σειράς του Netflix, “Λέσχη του Μεσονυχτίου” αποτελείται από 8 επίδοξους νέους ηθοποιούς.

  • Η Χέδερ Λάνγκενκαμπ, γνωστή για τον ρόλο της Νάνσι στις ταινίες «Ο Εφιάλτης στον δρόμο με τις Λεύκες», υποδύεται την δρ. Τζωρτζίνα Στάντον, η οποία διευθύνει το Brightcliffe.
  • Η Ιμάν Μπένσον στον ρόλο της Ιλόνκα, μίας νεαρής που μόλις έμαθε πως βρίσκεται στο τερματικό στάδιο του καρκίνου του θυρεοειδούς, και έτσι βρέθηκε στο Brightcliffe.
  • Στην ιδιαίτερη αυτή κλινική θα γνωρίσουμε και τους υπόλοιπους έφηβους που συνθέτουν τη «Λέσχη του Μεσονυκτίου», τον Κέβιν (Ίγκμπι Ρίγκνι), την Άνια (Ρουθ Κοντ), τον Σπένσερ (Κρις Σαμπτερ), τη Σάντρα (Άναρα Σιμόν), τη Σέρι Ίαν (Άντια), τη Νατσούκι (Άγια Φουρουκάβα) και τον Αμές (Σαουριγιάν Σαπκότα). Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες παλεύουν με θανατηφόρες ασθένειές και κρύβουν ένα πολύ τρομακτικό μυστικό.

Όσο τρομακτική και αν ακούγεται η πλοκή στη θεωρία, τόσο πιο έντονα θα τη βιώσουν οι χρήστες της πλατφόρμας που θα επιλέξουν να δουν τη νέα ανατριχιαστική προσθήκη της, η οποία αναμένεται να καρφωθεί στο top 10 των σειρών του Netflix για αρκετό καιρό, όπως άλλωστε και κάθε πρότζεκτ που υπογράφει ο Φλάναγκαν.

Σημαντική πάντως φαίνεται να είναι και η συνεισφορά του ίδιου του συγγραφέα της «Λέσχης του Μεσονυχτίου», Κρίστοφερ Πάικ, ο οποίος βοήθησε τον Φλάναγκαν να επιλέξει τις τρομακτικές ιστορίες που ακούμε να εξιστορούν τα παιδιά, και προέρχονται από διάφορα μυθιστορήματά του.

Αν είστε λοιπόν έτοιμοι να μπείτε σε Halloween mood από τώρα, επιλέξτε σίγουρα αυτή τη σειρά για το «χουχουλιάρικο» binge-watching σας, τώρα ειδικά που οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να μειώνονται αισθητά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλοι μιλούν για το Dahmer: Τελικά αξίζει η νέα ανατριχιαστική σειρά του Netflix;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b