MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 26: Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη είναι σοκαρισμένοι με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Σοκαρισμένος είναι και ο Ηλίας όμως, που επιτέλους άλλαξε η τύχη του, και κάνει όνειρα για μια μεγάλη ζωή. Ο Σώτος είναι έξαλλος που η Σύλβια του έδωσε να πιει το νερό της πηγής και τον έκανε πειραματόζωο, ενώ ο Πετράν προσπαθεί να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για το μισό αυγό που έχει ο μπακάλης μας, για να μην τον κάνει πειραματόζωο ο Εγκέφαλος. Ο παπάς κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό, αφού η μάνα του είναι αποφασισμένη να κάνει τον Πλάτανο ερωτικό προορισμό, ενώ η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω το αυγό της από τον Ηλία και τον εκβιάζει με πάθος. Πώς θα αντιδράσει η Φιλιώ όταν της στείλει φωτογραφία με το τρυφερό τετ α τετ τους;

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 13: Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα, ενώ η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη. Μια δυσάρεστη είδηση, όμως, ανατρέπει πολλά.

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 7: Ο Αλέκος με τον Μένιο έχουν βάλει τον Νερατζάκη στο πορτμπαγκάζ του περιπολικού, για να τον μεταφέρουν στο σπίτι της Σοφίας. Όμως τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή, όταν το περιπολικό παθαίνει βλάβη και ο βουλευτής το σκάει! Η Σωτηρία έχει φάει τον τόπο να βρει τον πατέρα της…Ο Νιόνιος φέρνει μαντάτα στον Σβίγγο, που θα του σηκωθεί η τρίχα. Η κρυφή σχέση Ανκίτσας με τον Στρατή κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Θα την ανακαλύψει και ο Μένιος; Η Σοφία δέχεται απροειδοποίητη επίσκεψη από τον Γιάνναρο, στο σπίτι της. Ανοίγει τα πεσκέσια που της έφερε και προς μεγάλη της έκπληξη, βλέπει μέσα τα λείψανα του Ντάντουλα!

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 22: Η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνει ο Ισίδωρος και Μανός. Στο μεταξύ ο Θανάσης καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στην Βασιλική και στο Στάθη που δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του. Η Κατερίνα παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της και του λέει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής για να ζητήσουν λύτρα. Ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους. Όλο και περισσότεροι καταθέτουν χρήματα για την Κατερίνα αγνοώντας ότι πρόκειται για παγίδα. Ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο και της μιλάει εκείνη προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει. ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της η σχέση τους ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από το χωρισμό. Η Ευτυχία  αγνοεί ότι τελικά ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στο γάμο τους. Σύντομα τα χαρμόσυνα νέα διαδίδονται όταν η Άννα μαθαίνει για την επανασύνδεση του ζευγαριού ενημερώνει την κολλητή της την Ευτυχία. Η τελευταία χάνει την γη κάτω από τα πόδια της καθώς είχε αρχίσει να κάνει όνειρα ότι θα προχωρήσει η σχέση της με τον Κουράκο. Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στο σπίτι της Μυρτάλης την ώρα που εκείνη και ο Χρήστος κοιμούνται και ο Αποστόλης δέχεται τελικά να συγκατοικήσουν η Άννα και ο Λεωνίδας μαζί του.

21:00 Σασμός στον Alpha

Β’ κύκλος, επεισόδιο 13: Ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη, την ώρα που ο Μαθιός είναι έτοιμος για χάρη της να πάρει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αλλά μια συνάντηση με την Αργυρώ, ίσως αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας.

22:00 Κάνε ότι κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9: Ο Νικόλας βλέπει το τελευταίο θύμα της συμμορίας και δέχεται απειλές από τον Μιχάλη. Σίγουροι ότι ο Νικόλας θα ειδοποιήσει την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας αποφασίζουν να παγώσουν τη δράση τους και να εξαφανιστούν. Οι σχέσεις τους αρχίζουν να γίνονται επιθετικές. Η Άννα προσπαθεί να μάθει από τον Ίσσαρη για τη σχέση του με τη γυναίκα του Νικόλα, πριν σκοτωθεί. Ποιο μυστικό φοβάται να αποκαλύψει η συμμαθήτρια της Νάσιας; Ποια η σχέση των κοριτσιών με τη συμμορία, πριν από την αιματηρή ληστεία;

Επεισόδιο 10: Ο Νικόλας κατηγορεί τον Χριστόφορο για τον βιασμό της Νάσιας το βράδυ που την άφησε να βγει χωρίς να τους το πει. Ο Ίσσαρης κατηγορεί την Άννα ότι έχει συνδεθεί προσωπικά με την υπόθεση του Νικόλα. Η Σοφία προσπαθεί μέσα από τις πρόβες μιας θεατρικής παράστασης να συμφιλιώσει τους μαθητές. Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας δείχνει στον αδελφό της μια φωτογραφία που αποδεικνύει τη γνωριμία της με τον αστυνόμο και τον δικηγόρο του Βανδώρου. Γιατί είχε μπει η Ευαγγελία στο γειτονικό σπίτι πριν τη σκοτώσουν; Τι ανακαλύπτει η ιδιοκτήτρια;

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 11: Η ανακάλυψη της Άννας την φέρνει πολύ κοντά στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς περιορίζοντας τους υπόπτους σε δύο. Ποιος απ’ τους δύο, όμως, είναι ο δολοφόνος; Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Θα πέσει στην παγίδα τους ή θα καταφέρει να γλιτώσει; Η αλήθεια για τη δολοφονία της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί και θα προκαλέσει σεισμό. Θα καταρρίψει όλα όσα πίστευαν όλοι μέχρι τότε. Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός δολοφόνος της Μυρτώς; Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

22:40 Αυτή η Νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 1 (Πρεμιέρα): O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα…. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα: ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του: ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους… Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

Ταινίες

22:00 Το τελευταίο μάθημα στην ΕΡΤ2

Δραματικό ψυχολογικό θρίλερ γαλλικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιέν Μαρνιέρ  Παίζουν: Λοράν Λαφίτ, Εμανουέλ Μπερκό, Λουάνα Μπαιράμι, Βίκτορ Μπονέλ

Σε ένα φημισμένο σχολείο για ιδιοφυή παιδιά, ο μέχρι τώρα δάσκαλός τους αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια τους. Ο Πιέρ αναλαμβάνει τη θέση του δασκάλου και γρήγορα διακρίνει μια διάχυτη βία και εχθρότητα σε μία από τις τάξεις. Η παγερή υπεροψία και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι μαθητές, τόσο εκείνον όσο και τον υπόλοιπο κόσμο, του προκαλούν τρόμο και εμμονικές σκέψεις. Αδυνατώντας να κατανοήσει την επιθετική συμπεριφορά τους, επιχειρεί να εξιχνιάσει το μυστικό τους. Αποπνικτική παράνοια και εφηβικός μηδενισμός σε ένα θρίλερ με πολλές ψυχαναλυτικές προεκτάσεις που καθιστούν δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και νοσηρού οικοδομήματος.

22:00 Made in Italy στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική κομεντί αγγλικής και γαλλικής παραγωγής 2020.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ντ’Αρσι  Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Λίντσεϊ Ντάνκαν

Ένας καλλιτέχνης και ο γιος του ταξιδεύουν στην Τοσκάνη με αφορμή ένα εξοχικό σπίτι. Κι ενώ ξεκινούν επισκευές στη βίλα, οι εντάσεις που ανακύπτουν θα αναγκάσουν τους δυο αποξενωμένους άντρες να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

23:15 Σε 60′ στον ΣΚΑΪ

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2000

Σκηνοθεσία: Ντόμινικ Σένα Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Αντζελίνα Τζολί, Τζιοβάνι Ρίμπιζι

Όταν ένας γκάγκστερ απειλεί τη ζωή του αδελφού του, ένας πρώην κλέφτης αυτοκινήτων αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να φέρει εις πέρας ένα σχεδόν ακατόρθωτο κόλπο… να κλέψει 50 συλλεκτικά οχήματα σε μια νύχτα.

23:05 Το σκαρί στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία ιταλικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Άλεξ Καμιλέρι. Παίζουν: Τζέσμαρκ Σικλούνα, Μικέλα Φαρούτζια, Φρίντα Κάουτσι

Ένας νεαρός ψαράς βγάζει με δυσκολία τα προς το ζην με το παραδοσιακό καΐκι που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Σε μια προσπάθεια να αντεπεξέλθει στις αυξημένες οικογενειακές ανάγκες, θα καταφύγει στη μαύρη αγορά της αλιείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε τα μάτια ανοιχτά: 7ο Αφιέρωμα στο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b