MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Poetry: Το νέο γιοτ της Sinot έχει όλη την πολυτέλεια που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει από ένα σκάφος

Το Poetry, το οποίο σύμφωνα με τον σχεδιαστή του, Sander J. Sinot, «επιτρέπει το yachting χωρίς συμβιβασμούς», εκτείνεται συνολικά σε 130 μέτρα μήκος και 20 μέτρα μέγιστο πλάτος.

Poetry: Το νέο γιοτ της Sinot έχει όλη την πολυτέλεια που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει από ένα σκάφος
Monopoli Team

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος των yacht έχει πάρει φωτιά. Όλο και περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι, λάτρεις της θάλασσας, ξοδεύουν όλο και μεγαλύτερα ποσά για την υλοποίηση τρελά φιλόδοξων πλοίων, μερικά από τα οποία κόστισαν δισεκατομμύρια δολάρια για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡοζ διαμάντι σπάει ρεκόρ σε δημοπρασία στο Χονγκ Κονγκ12.09.2018

Στο πλαίσιο της αυξημένης ζήτησης, δεκάδες οίκοι design κατακλύζουν την αγορά με τεράστια, υπερσύγχρονα πρωτότυπα σκάφη, πολλά από τα οποία δεν καταφέρνουν να αποδράσουν από το στάδιο του σχεδιασμού και να περάσουν σε εκείνο της κατασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε δημοπρασία η μεγαλύτερη συλλογή Pokémon στον κόσμο με περισσότερα από 20.000 αντικείμενα – Θα φτάσει τα 343.000 ευρώ12.09.2018

Η Sinot Yacht Architecture & Design δεν ανήκει σ’ αυτούς. Τα εξαιρετικά λεπτομερή σχέδιά της για το superyacht με το όνομα «Poetry», μόλις πήραν το πράσινο φως για το ναυπηγείο.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b