MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 23: Ο Εγκέφαλος σώζει την κατάσταση, λίγο πριν μπαγλαρώσει ο Κανέλος τον Πετράν για ληστεία, με τις εντολές της… Κατερίνας, και ο Παναγής είναι έξαλλος με τη γιατρέσσα μας που υποψιάζεται μέχρι και τη σκιά της. Η Λουκία έχει επιτέλους το πολύτιμο αυγό στα χέρια της και οι υποψήφιοι… ληστές κάνουν ουρά έξω από το τμήμα, μπας και καταφέρουν να της το κλέψουν. Ο Ηλίας ζει ένα δράμα, αφού είχε το θησαυρό τόσο καιρό κάτω από τη μύτη του και δεν πήρε χαμπάρι, ενώ ο Κανέλος είναι έτοιμος να… «παραδωθεί» στην αστυνόμο «άνευ ορίων, άνευ όρων». Ο παπάς με την Τούλα προσπαθούν να μάθουν γιατί η Βαλέρια δεν ξεκολλάει με τίποτα από τον Πλάτανο και τι στο καλό είναι το Love Potion No 9 που πουλάει και πλουτίζει. Ο Τζώρτζης ακούει κάτι που φέρνει τον κόσμο του τούμπα, τούμπα όμως μοιάζει να ετοιμάζεται να φέρει και η Λούκια τα σχέδια της Ζαφείρως…

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 11: Ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο. Ο Πάρης λέει στην Αμαλία ότι ζήτησε από τους γονείς του να ακυρωθεί ο αρραβώνας, τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο». Παράλληλα ο Αποστόλης και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν, ενώ η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 16 (β’ μέρος): Οι εντάσεις ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθη συνεχίζονται. Η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται μπροστά σε δικαστές και ενόρκους, προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της. Η Ιουλία κάνει ιππασία και ο Στάθης την παρατηρεί από απόσταση, αναπολώντας το παρελθόν τους. Η Αντιγόνη πηγαίνει από το σπίτι του Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με τη Μαρίνα και την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν, και ξεσπά σε κλάματα. Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 11: Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα – Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

22:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 10: Η Άννα μαθαίνει τι έκανε η αδερφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια την φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη. Ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του. Ποιος και γιατί θέλει να τον βγάλει απ’ τη μέση; Κι ενώ όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθεια είναι κλειστός… μία ανακάλυψη της Άννας θα ανοίξει καινούρια μονοπάτια… πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.

Ταινίες

20:00 Αγαπητοί Σύντροφοι στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία ρώσικης παραγωγής 2020, σκηνοθεσία: Αντρέι Κοντσαλόφσκι. Παίζουν: Γιουλίγια Βισότσκαγια, Βλαντισλάφ Κομάροβ, Γιούλια Μπουρόβα

Έτος 1962. Σε μια πόλη της Σοβιετικής Ένωσης, οι εργάτες ενός εργοστασίου απεργούν για να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια… και έρχονται αντιμέτωποι με τη βία του κομμουνιστικού καθεστώτος. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

21:00 Επικίνδυνη Ομορφιά στο STAR

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2020, σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ. Παίζουν: Τζέσικα Τσαστέιν, Τζον Μάλκοβιτς, Κόλιν Φάρελ

Μια αδίστακτη γυναίκα-δολοφόνος που εργάζεται για μια παρακυβερνητική οργάνωση, ταξιδεύει παντού και ειδικεύεται σε στόχους υψηλού προφίλ. Αν και είναι πολύ αποτελεσματική συνεχώς παραβιάζει τα πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να εξοργίζει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης.

21:00 Το Βουνό Ανάμεσά μας στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2017, σκηνοθεσία:Χανί Αμπού-Ασάντ. Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Κέιτ Γουίνσλετ, Μπο Μπρίτζες

Μετά την τραγική πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαιναν, δυο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι καταλήγουν αβοήθητοι σε ένα χιονισμένο βουνό. Καθώς οι πιθανότητες διάσωσής τους λιγοστεύουν, αναγκάζονται να ταξιδέψουν στην άγρια φύση.

22:00 Η Κόκκινη Τζόαν στην ΕΡΤ2

Κατασκοπική ταινία βρετανικής παραγωγής 2018, σκηνοθεσία: Σερ Τρέβορ Ναν. Παίζουν: Τζούντι Ντεντς, Σόφι Κούκσον

Τη γνωρίσαμε από τον ρόλο της αρχηγού Μ που έδινε εντολές στον πράκτορα Τζέιμς Μποντ. Τώρα η Τζούντι Ντεντς αντιμετωπίζει η ίδια την κατηγορία της βρετανίδας κατασκόπου που έδωσε το κλειδί της ατομικής βόμβας στους Σοβιετικούς. Καλείται, λοιπόν, να αποκαλύψει στην αστυνομία την εξαιρετικά περιπετειώδη ζωή της και να απολογηθεί για τον έρωτά της με έναν Σοβιετικό κατάσκοπο. Η αφήγηση μιας ολόκληρης ζωής, τόσο πολυτάραχης, που καθηλώνει τον θεατή. Βασισμένη στην αληθινή ιστορία της κατασκόπου Μελίτα Νόργουντ, αυτή η μεστή και ατμοσφαιρική περιπέτεια κατασκοπείας και αγάπης, μας χαρίζει θαυμάσιες ερμηνείες τόσο από την Τζούντι Ντεντς όσο και από την Σόφι Κούκσον.

22:00 Δεν είσαι εσύ στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2014, σκηνοθεσία: Τζορτζ Γουλφ. Παίζουν: Χίλαρι Σουάνκ, Έμι Ρόσουμ, Τζος Ντουχάμελ

Όταν διαγιγνώσκεται με εκφυλιστική ασθένεια, μια πιανίστρια προσλαμβάνει μια επιπόλαιη φοιτήτρια για να τη φροντίζει. Αν και διαφορετικές, οι δύο γυναίκες έρχονται κοντά… και μαζί μαθαίνουν πώς να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.

22:40 Τζαμάϊκα στον ALPHA

Δραματική κομεντί ελληνικής παραγωγής 2017, σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός. Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέττα Κοτσαηλίδου

Ο Άκης και ο Τίμος ήταν δύο δεμένα αδέλφια, αλλά μια παρεξήγηση τους έχει αποξενώσει εδώ και χρόνια. Η ζωή, όμως, βρίσκει τον τρόπο να τους φέρει και πάλι κοντά, αναπάντεχα και καθοριστικά.

23:15 Χωρίς Ίχνη στο OPEN BEYOND

Ταινία μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2007, σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ. Παίζουν: Κέισι Άφλεκ, Μόργκαν Φρίμαν, Έιμι Ράιαν,Μισέλ Μόναχαν, Εντ Χάρις

Δύο ντετέκτιβ αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο της εξαφάνισης ενός μικρού κοριτσιού, γεγονός που τους σημαδεύει επαγγελματικά και προσωπικά. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Ντένις Λιχέιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 3-9 Οκτωβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b