MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η βραδιά του Roger Federer: Η απόλυτη αποθέωση, τα δάκρυα και η στήριξη του Nadal

H χθεσινή βραδιά του Roger Federer θα μείνει στην ιστορία, με τον Roger να αφήνει την αθλητική του καριέρα.

Monopoli Team

Ασχολείστε, δεν ασχολείστε με το τένις, δεν μπορείτε παρά να κοιτάξετε στις χθεσινές φωτογραφίες και να μην νιώσετε δέος. Δυο αθλητές που άφησαν ιστορία, που αναμετρήθηκαν ξανά και ξανά στα γήπεδα, που πάλευαν για την κορυφή όντας αντίπαλοι, γίνονται μια γροθιά και στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο, προκαλώντας θαυμασμό και δέος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα από το «Naija Odyssey»12.09.2018

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Roger, ο οποίος αφήνει την αθλητική του καριέρα (λίγο μετά την αποχώρηση και της Serena Williams από τα γήπεδα). Ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην παγκόσμια ιστορία του τένις κλείνει. Ένας μεγάλος θρύλος αποθεώνεται και υπενθυμίζει το μεγαλείο του, με την ευαλωτότητα που έδειξε εχθές το βράδυ. Ο άνθρωπος λοιπόν που λατρεύτηκε τόσο όσο κανείς άλλος τενίστας, αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με συμπαίκτη τον φίλο του, αλλά και μεγαλύτερο αντίπαλό του στα γήπεδα, τον Ράφα Ναδάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHarris Reed: Ο νέος creative director του Nina Ricci φέρνει gender-fluid αισθητική στον οίκο12.09.2018

Ένα ματς στο οποίο τα… χρόνια ήταν «βαριά» (77 χρονών και οι δύο μαζι…) για την ομάδα της Ευρώπης, που ωστόσο πρόσφερε ορισμένες πολύ όμορφες στιγμές. Οπως και αυτή η σπάνια με τον Φέντερερ να… τρυπάει το φιλέ με ένα χτύπημα που μπορεί να μην πήρε τον πόντο, αλλά έβγαλε ένα χτύπημα που βλέπει κανείς μία στο εκατομμύριο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)
ShowBiz
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική του ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
ShowBiz
Η ιστορία του μενταγιόν του Ταζ Μαχάλ: Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη Margot Robbie
ShowBiz
16+1 σειρές που βλέπαμε οικογενειακά τα βράδια στα 90s και 00s
ShowBiz
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί
Cine News
Το Σόι Σου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο – έκπληξη