MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Harris Reed: Ο νέος creative director του Nina Ricci φέρνει gender-fluid αισθητική στον οίκο

Ο σχεδιαστής είναι γνωστός για τη gender-fluid φιλοσοφία του και την avant-garde αισθητική με έντονο το θεατρικό στοιχείο.

Monopoli Team

O οίκος Nina Ricci, μόλις ανακοίνωσε τον νέο του Creative Director, που δεν είναι άλλος από τον ανερχόμενο, Βρετανόαμερικανό σχεδιαστή Harris Reed. Ο Reed, που παρουσίασε πρόσφατα την SS’23 συλλογή του ομώνυμου brand του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το μοναδικό ταλέντο του.

Είναι γνωστός για τη gender-fluid φιλοσοφία του και την avant-garde αισθητική με έντονο το θεατρικό στοιχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑErdem S/S 2023: Η συλλογή ήταν ένα μεσαιωνικό έργο τέχνης υπό συντήρηση12.09.2018

«Ο οίκος Nina Ricci με ενθουσιασμό ανακοινώνει την ανάθεση του ρόλου του Creative Director στον Harris Reed. Η πρώτη του κολεξιόν για τον οίκο θα αποκαλυφθεί στις αρχές του 2023», ανακοίνωσε ο οίκος.

Γεννημένος στο Λος Άντζελες, είναι γιος του βραβευμένου με Όσκαρ, Βρετανού παραγωγού ταινιών ντοκιμαντέρ Nicolas Reed και του μοντέλου Lynette Reed. Ο 26χρονος Reed αποφοίτησε από τη σχολή Central Saint Martins το 2020 και ξεχώρισε αμέσως, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της βιομηχανίας με τις “demi-couture” δημιουργίες του που περιστρέφονται γύρω από την έννοια του gender fluid. Μέσα στα δυο χρόνια από την αποφοίτησή του, ο Reed έχει ήδη κάνει σημαντικές συνεργασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSKIMS: Μπρουκ Σιλντς, Τζούλιετ Λιούις κι ένα iconic cast ποζάρει στη νέα καμπάνια της Κιμ Καρντάσιαν12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b