MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ Κύκλος Επεισόδιο 15: Η Φιλιώ και η Κατερίνα προσπαθούν να χωνέψουν το νέο ότι η γιατρέσσα μας δεν είναι έγκυος, ενώ ο Χαραλάμπης δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα πως οι κοινοβιακοί διακινούν απαγορευμένες ουσίες. Η Βαλέρια ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού έχει νέο σχέδιο και νέο συνεργάτη, το ίδιο και ο Πετράν, ο οποίος σχεδιάζει να βρει τα άλλα δύο αβγά το συντομότερο με τη βοήθεια της… Τούλας. Ο Παναγής είναι απαρηγόρητος με τα νέα που του φέρνει η Κατερίνα από τον γυναικολόγο, απαρηγόρητη είναι όμως και η Χρύσα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού της… όποιος κι αν είναι αυτός! Η Σύλβια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά» στον Θύμιο, ενώ ο Χαραλάμπης ετοιμάζεται να συλλάβει τον… παπά!

21:00 Η Γη της Ελιάς στο Mega

Επεισόδιο 5, Β’ Κύκλος: Ο Λυκούργος δίνει στον αστυνόμο μια εξήγηση για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων, που φοράει ο δολοφόνος στο βίντεο. Οι μέρες της Αθηνάς στη φυλακή περνούν δύσκολα και την κάνουν να καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να μην κινδυνεύει εκεί μέσα, είναι να κάνει συμμαχίες. Παράλληλα, η Μαρία κάνει τις δικές της κινήσεις για να βοηθήσει την κόρη της. Πληροφορεί τον Λυκούργο για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος απέναντι στην Αθηνά και του λέει να το χρησιμοποιήσει στη δίκη. Την ίδια στιγμή προειδοποιεί τον Ισίδωρο και τη Μυρτάλη ότι στο δικαστήριο θα ακουστούν πράγματα που θα σπιλώσουν τη μνήμη του Ιπποκράτη, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις τους. Η Βασιλική ξεκινά και πάλι τα μαθήματα στη σχολή της, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα γράφουν τη μικρή Αγγελική στην Α’ τάξη του Δημοτικού της Αρεόπολης. Ο Φίλιππος και η Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής και μπλέκουν σε μια ιστορία που θα βάλει τις ζωές τους σε κίνδυνο.

22:15 Γλυκάνισος στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 2: Ο Στρατής μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Ραζάν και ο Καρίμ μεταφέρονται στο τμήμα. Όσο ο Στρατής χειρουργείται, φωνάζει ένα γυναικείο όνομα, που δεν είναι της γυναίκας του. Παράλληλα, η Ελεάνα ενημερώνεται για το μαχαίρωμα του Στρατή τηλεφωνικά, από την οικογένεια Δεμίρη. Δίπλα της, βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας. Κι ενώ η Ραζάν ακόμη δεν έχει προλάβει να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού και το συμβάν της προηγούμενης μέρας, γυρίζει στη δουλειά της, στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης». Εκεί όμως, κάποιοι δεν θα παραλείψουν να δείξουν τα ρατσιστικά τους ένστικτα. Η Αστυνομία υποπτεύεται τη Ραζάν και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα.

Ταινίες

23:00 Ο Ξυπόλητος Τζο στον ANT1

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής 1989, Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Ρέι Λιότα, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς

Ένας αγρότης από την Άιοβα, ο Ρέι Κινσέλα, ακούει μια απόκοσμη φωνή μέσα στα καλαμπόκια του, που του λέει «εάν το χτίσεις, αυτός θα έρθει». Αυτός αντιλαμβάνεται το μήνυμα ως προς το να χτίσει ένα γήπεδο του μπέιζμπολ στη φάρμα του. Όταν τελικά το γήπεδο είναι έτοιμο, εμφανίζονται τα φαντάσματα των παλιών παικτών της ομάδας του Σικάγο που είχαν αποκλειστεί το 1919 από το πρωτάθλημα. Ακόμα όμως ο Ρέι δεν έχει πλήρως αντιληφθεί τη σημασία όλων αυτών, κι ενώ οι φωνές συνεχίζονται, αυτός αποζητά έναν ερημίτη συγγραφέα που ίσως μπορεί να του αποκωδικοποιήσει τα μηνύματα.

23:15 Ο Διάβολος φοραέι Prada στον ΣΚΑΪ

Κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2006, Σκηνοθεσία: David Frankel, Παίζουν:Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ, Άντριαν Γκρένιερ, Σάιμον Μπέικερ, Έμιλι Μπλαντ, Στάνλεϊ Τούτσι

H Άντι Σακς, μια νεαρή και ατημέλητη δημοσιογράφος, μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Εκεί, θα καταλήξει να εργάζεται ως βοηθός της διευθύντριας σύνταξης του περιοδικού μόδας Runway, της στριφνής και απαιτητικής Μιράντα Πρίσλεϊ. H Μιράντα τα θέλει όλα και η Άντι απλά τρέχει να ικανοποιήσει κάθε εξωφρενικά παράλογη επιθυμία της. O καιρός περνά και η Άντι προσαρμόζεται υπέροχα, αλλά με μια μικρή λεπτομέρεια. Η προσωπική της ζωή, οι φίλοι, ακόμα και ο σύντροφός της, γίνονται οι παράπλευρες απώλειες αυτής της ισχυρής σχέσης εξάρτησης μεταξύ των δύο γυναικών.

23:45 Άφθαρτος στο Open Beyond

Ταινία μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2000 [Περιέχει σκηνές βίας], Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Ρόμπιν Ράιτ Πεν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ο Ντέιβιντ Νταν, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, που εργάζεται ως φύλακας σε ένα στάδιο, θα είναι ο μόνος επιζών από ένα τραγικό δυστύχημα σε τραίνο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους όλοι οι επιβάτες. Ο ίδιος καταφέρνει ως εκ θαύματος όχι μόνο να βγει ζωντανός, αλλά και χωρίς κανένα τραυματισμό. Μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο ένας μυστηριώδης άντρας, αναλαμβάνει να του εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από το άφθαρτο σώμα του. Τεράστια κινηματογραφική και εισπρακτική επιτυχία, υποψήφια για αρκετά βραβεία, που θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίας του Νάιτ Σιάμαλαν μετά την “Έκτη Αίσθηση”, αλλά και ένα από τα καλύτερα φιλμ του είδους του. Το 2011, το περιοδικό Time την κατέταξε στη θέση νο5 της λίστας με τις δέκα καλύτερες “υπερ-ηρωικές” ταινίες” όλων των εποχών.

23:50 Olympia στην ΕΡΤ2

Παραγωγή: Η.Π.Α 2018, Σκηνοθεσία: Χάρι Μαυρομιχάλης, Παίζουν: Ολυμπία Δουκάκη, Laura Linney, Whoopi Goldberg, Lainie Kazan, Lynn Cohen, Diane Ladd, Louis Zorich, Μιχάλης Δουκάκης.

Μία ταινία για τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία της διάσημης Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού Ολυμπίας Δουκάκη. Με σημείο αφετηρίας τα 80ά της γενέθλια και για διάρκεια τριών ετών, ο κινηματογραφικός φακός ακολουθεί τη Δουκάκη σε πρόβες, οικογενειακές στιγμές και προσωπικές περιδινήσεις, ώσπου τη συνοδεύει σε ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες, στην Ελλάδα. Προσιτή και αρχοντική, η Δουκάκη συνομιλεί ανοιχτά με τους προσωπικούς της δαίμονες και εξομολογείται, χωρίς περιστροφές, τις πιο μύχιες σκέψεις της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b