MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

22.00 Το Λονδίνο Έπεσε (London Has Fallen) στο STAR

[Περιέχει σκηνές βίας]

Περιπέτεια, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Νατζάφι. Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Ααρον Έκχαρτ, Μόργκαν Φρίμαν, Αντζελα Μπάσετ.

Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στη Γη, μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.

21.00 The Rising Hawk στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής και ουκρανικής παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Ακτέμ Σεϊταμπλάεφ, Τζον Γουίν, Παίζουν: Ρόμπερτ Πάτρικ, Τόμι Φλάναγκαν, Πόπι Ντρέιτον.

Η αυτοκρατορία των Μογγόλων έχει εξελιχθεί στην πιο ισχυρή δύναμη που έχει γνωρίσει ο κόσμος, και ο στρατός της επελαύνει στην Ανατολική Ευρώπη. Όμως, ένα μικρό χωριό στα Καρπάθια Όρη είναι αποφασισμένο να αντισταθεί.

21.00 Η Αρπαγή 3 (Taken 3) στο OPENTV

[Περιέχει σκηνές βίας]

Περιπέτεια δράσης γαλλικής, ισπανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν. Σενάριο: Λικ Μπεσόν, Ρόμπερτ Μαρκ Κέιμεν. Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Φόρεστ Γουίτακερ, Μάγκι Γκρέις, Φάμκε Γιάνσεν, Μάγκι Γκρέις, Ντάγκρεϊ Σκοτ.

Ο μυστικός πράκτορας Μπράιαν Μιλς επιστρέφει για μια τελευταία περιπέτεια. Ενώ προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την πρώην σύζυγό του, εκείνη βρίσκεται άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμα του κι εκείνος κατηγορείται για τη δολοφονία της. Τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους και να προστατεύσει την κόρη του. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να ξεφύγει από το ανθρωποκυνηγητό που έχει στήσει η CIA και το FBI για να τον συλλάβει.

20.10 Η Τελευταία Παράσταση στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική, αμερικανικής παραγωγής 2012.

Σκηνοθεσία: Γιάρον Ζίλμπερμαν. Παίζουν: Κρίστοφερ Γουόκεν,Κάθριν Κίνερ,Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν.

Αντιμέτωπα με την αναπόφευκτη φθορά του χρόνου, τα καταπιεσμένα συναισθήματά τους και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες τους, τα μέλη ενός διάσημου κουαρτέτου εγχόρδων προσπαθούν να παραμείνουν ενωμένα για το τελευταίο τους κονσέρτο.

22.οοο Απόλυτη Αμαρτία (Original Sin) στον ΑΝΤ1

Δραματική, ερωτική, αμερικάνικης παραγωγής 2001.

[To πρόγραμμα περιέχει σκηνές σεξ και βίας]

Σκηνοθεσία: Μίχαελ Κρίστοφερ. Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Αντόνιο Μπαντέρας, Τόμας Τζέιν, Τζέιμς Χέιβεν, Τζακ Τόμπσον.

Ο Λούις Βάργκας, ένας κουβανός εξαγωγέας καφέ, φαίνεται να τα έχει όλα στη ζωή του. Τα φαινόμενα όμως συχνά απατούν. Ο Λούις έχει αφιερώσει τη ζωή του στην επιχείρησή του και η μοναξιά που νιώθει μέσα του είναι τεράστια. Όλα αυτά αλλάζουν ριζικά όταν θα γνωρίσει τη Τζούλια στην οποία και θα δοθεί ολοκληρωτικά, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του. Χωρίς πολλές αναστολές ο Λούις παντρεύεται την Τζούλια και μαζί ξεκινούν μία ζωή μέσα στον έρωτα και την ευτυχία. Όπως είπαμε όμως τα φαινόμενα απατούν και ίσως η Τζούλια να μην είναι ο έρωτας της ζωής του όπως ο ίδιος πιστεύει.

22.00 Η Διπλή Όψη της Επανάστασης στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Γουέιν Μπλερ. Παίζουν: Σάλμα Χάγιεκ, Άντριεν Μπρόντι, Σορέχ Άγκντασλου.

Στον απόηχο της ισλαμικής επανάστασης στο Ιράν, μια ευκατάστατη εβραϊκή οικογένεια διώκεται από τους επαναστάτες και αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα πάντα και να δραπετεύσει από τη χώρα, σε μια ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b