MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Moon Resort Dubai: Το mega resort στο σχήμα της Σελήνης που θα κοστίσει στο Ντουμπάι 5 δισ. δολάρια

Δεν χρειάζεται πλέον να εργάζεστε για τη NASA για να επισκεφθείτε το φεγγάρι. Με αρκετά χρήματα, μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα στο Ντουμπάι, ακόμη κι αυτό. Τώρα μπορείτε να περπατήσετε στη Σελήνη ή τουλάχιστον να κάνετε κράτηση ενός πολυτελούς δωματίου στο ξενοδοχείο που θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί.

Monopoli Team

Αυτή την εβδομάδα, η καναδική αρχιτεκτονική εταιρεία Moon World Resorts ανακοίνωσε σχέδια για την κατασκευή ενός ξενοδοχείου 5 δισ. δολαρίων που μοιάζει με τον τροχιακό σύντροφο της Γης.

Το έργο έχει σκοπό να βοηθήσει τους επισκέπτες που δεν έχουν συνδέσεις με τον Τζεφ Μπέζος ή τον Έλον Μασκ να βιώσουν τον διαστημικό τουρισμό. Η περιοχή γύρω από τη σεληνιακή επιφάνεια του θέρετρου, που ονομάζεται «σεληνιακή αποικία», έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί την αίσθηση της επιφάνειας της Σελήνης (ή τουλάχιστον πολύ κοντά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέα Υόρκη: Σε δημοπρασία σπάνια διαστημικά αντικείμενα από τη συλλογή του Μπαζ Oλντριν12.09.2018

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση σε μία από τις 300 ιδιωτικές boutique κατοικίες, γνωστές ως «βίλες του ουρανού», οι οποίες θα στεγαστούν στην υπερκατασκευή σε σχήμα δίσκου του κεντρικού κτιρίου. Μάλιστα, όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν μια βίλα, αποκτούν δικαιωματικά πρόσβαση στο ιδιωτικό κλαμπ μελών των ιδιοκτητών.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b