MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γουόρεν Μπάφετ: Δημοπρατεί υπογεγραμμένο πορτρέτο του για καλό σκοπό – Οι προσφορές ξεπερνούν ήδη τα $30.000

Ο δισεκατομμυριούχος Γουόρεν Μπάφετ πουλά σε δημοπρασία ένα high-tech υπογεγραμμένο πορτρέτο του, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό και οι προσφορές έχουν ήδη ξεπεράσει τα 30.000 δολάρια.

Φωτογραφία.: @Motiva Art
Monopoli Team

Η εικόνα του Μπάφετ, που δημιουργήθηκε από τη Motiva Art, έχει γράμματα που τη στιγμή που φωτίζονται σχηματίζουν διάσημες ατάκες του θρυλικού επενδυτή.

Η δημοπρασία ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα μέσω του eBay και θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου, την ημέρα που ο δισεκατομμυριούχος γιορτάζει τα 92α γενέθλιά του. Το έργο δεν αναμένεται να αγγίξει τα 19 εκατομμύρια δολάρια που διέθεσε κάποιος νωρίτερα φέτος για ένα ιδιωτικό γεύμα με τον Μπάφετ, ωστόσο εκτιμάται πως θα συγκεντρώσει μεγάλες προσφορές, σύμφωνα με το Associated Press.

Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν στην «Girls Inc. of Omaha», μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρέχει εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά προγράμματα σε νεαρές γυναίκες στη γενέτειρα του Μπάφετ και την οποία έχει στηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν ο επενδυτής με δημοπρασίες αντικειμένων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Motiva (@motiva.art_)

Μεταξύ άλλων ο Μπάφετ είχε δημοπρατήσει ένα παλιό πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε πληροφορία για μετοχή και μάλιστα πωλήθηκε έναντι 210.000 δολαρίων, ενώ το 2015 κάποιος κατέβαλε περισσότερα από 122.000 δολάρια για να αποκτήσει την Cadillac του επενδυτή, που έφερε την υπογραφή του στο ταμπλό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα χρήματα που διατέθηκαν από τον Μπάφετ στην οργάνωση «Girls Inc. of Omaha» ήταν το 2018, όταν ο ίδιος κέρδισε ένα δεκαετές στοίχημα πως ένα αμοιβαίο κεφάλαιο του χρηματιστηριακού δείκτη S&P 500 θα είχε καλύτερη απόδοση από hedge funds. Αυτό απέφερε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια στην οργάνωση, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για ένα πρόγραμμα στέγασης νεαρών γυναικών που έβγαιναν από το σύστημα αναδοχής.

Με πληροφορίες από Abcnews.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b