MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει περισσότερα για την ενοχή του μεθυσμένου οδηγού της Mercedes

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του New Channel, με τίτλο «Diana: Death In Paris», ρίχνει φως στο μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας, ενώ αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τον οδηγό της Mercedes, Henri Paul, που είχε κριθεί «ένοχος».

Monopoli Team

Ο Henri Paul βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του θανατηφόρου δυστυχήματος στο Παρίσι που στοίχισε τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997. Ο 41χρονος έχασε τη ζωή του μαζί με την πριγκίπισσα και τον σύντροφό της Dodi Al Fayed, αφού η νοικιασμένη Mercedes του ζευγαριού, που ο ίδιος οδηγούσε, συνετρίβη στο τούνελ Pont de l’Alma στο Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Princess: Ένα ακόμη ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Νταϊάνα ρίχνει φως στη ζωή και τον θάνατό της12.09.2018

Ο Henri Paul, πρώην σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Γαλλίας, εργαζόταν στο προσωπικό ασφαλείας στο ξενοδοχείο Ritz και το μοιραίο βράδυ οδηγούσε τη νοικιασμένη Mercedes με μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τους φωτογραφικούς φακούς των παπαράτσι.

Λίγο καιρό αργότερα, αστυνομική έρευνα βρήκε πως τα επίπεδα του αλκοόλ στον οργανισμό του Paul ξεπερνούσαν τα επιτρεπτά όρια, με τον θάνατο της Νταϊάνα να θεωρείται κατά μία θεωρία αποτέλεσμα της αμέλειας του οδηγού.

Σήμερα, ένα νέο ντοκιμαντέρ του New Channel, με τίτλο «Diana: Death In Paris», έρχεται να ρίξει φως σε μία πιο ανθρώπινη πλευρά του 41χρονου οδηγού, που μέχρι σήμερα δεν είχε λάβει ποτέ μία δήλωση συμπόνοιας από τα ΜΜΕ.

Ο Claude Garrec, ο επί 23 χρόνια καλός φίλος του Paul, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ πως τα ΜΜΕ αντιμετώπιζαν από τότε τον Paul ως έναν αλκοολικό, πράγμα που δεν ίσχυε. «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα, όμως ήταν χειρότερο για τους γονείς του. Τα Μέσα ήρθαν για να μαγνητοσκοπήσουν τον θρήνο μας. Πίστευαν πως ο Henri έφταιγε. Εγώ δεν το βλέπω έτσι», δήλωσε ο Garrec.

Παράλληλα, στο ντοκιμαντέρ ακούγονται κι άλλες μαρτυρίες, που αναφέρουν πως η συμπεριφορά του Paul ήταν φυσιολογική πριν μπουν στο αυτοκίνητο. «Όταν δεις το υλικό από τις κάμερες του Ritz, ο κ. Paul συμπεριφέρεται φυσιολογικά. Δεν παραπατάει. Μοιάζει φυσιολογικός», αναφέρουν.

«Νομίζω πως η δουλειά του κ. Paul ήταν η ζωή του», ανέφερε η αρχηγός της Brigade Criminelle της γαλλικής αστυνομίας, υποστηρίζοντας πως αν ο Henri Paul δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει δεν θα έμπαινε ποτέ πίσω από το τιμόνι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο πραγματικός λόγος που επέλεγε να φορά συχνά το ίδιο outfit12.09.2018

Το νέο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει επίσης, εκτός από τις συνεντεύξεις, και συγκλονιστικά, σπάνια πλάνα από την κηδεία του Paul, κατά τα οποία η κάμερα δείχνει πως στον τάφο του οδηγού υπήρχε με ένα μπουκέτο λουλούδια μαζί με ένα σημείωμα, που έγραφε στα γαλλικά: «Οι φίλοι σου ξέρουν την αλήθεια».

Με πληροφορίες από metro.co.uk.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b