MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο πραγματικός λόγος που επέλεγε να φορά συχνά το ίδιο outfit

Συχνά η αγαπημένη πριγκίπισσα φωτογραφιζόταν με την ίδια εμφάνιση και η γυμνάστριά της, Jenni Rivett, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο.

Monopoli Team

Είναι αλήθεια πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγραψε μεγάλη ιστορία με το στυλ της, ενώ μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να εμπνέει με τα outfits της. Παρ΄όλα αυτά δεν ήταν καθόλου αντίθετη με το να επιλέγει συχνά να φοράει ξανά και ξανά τα ίδια ρούχα, όπως αντίστοιχα κάνουν σήμερα κι άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών – όπως για παράδειγμα η Κέιτ Μίντλετον – κυρίως για περιβαλλοντικούς λόγους. 

Η αείμνηστη πριγκίπισσα του λαού επέλεγε συχνά αυτή την πρακτική, αλλά για έναν διαφορετικό λόγο: Εμφανιζόταν με τα ίδια ρούχα τις ημέρες που οι παπαράτσι την περίμεναν έξω από το γυμναστήριο ή το σπίτι της και όπως εξήγησε η γυμνάστριά της, Jenni Rivett, αυτό το έκανε ώστε οι φωτογραφίες της να έχουν μικρότερη αξία.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο του Yahoo, “The Royal Box”, η Rivett εξήγησε πως η πριγκίπισσα της είχε μιλήσει γι΄αυτή της τη «στρατηγική». «Θυμάμαι μία από τις στρατηγικές της ήταν πως θα φορούσε το ίδιο Virgin πουλόβερ σε κάθε μάθημα που είχαμε». Αυτός ήταν και ο λόγος που υπήρχαν αρκετές λήψεις της πριγκίπισσας με αυτό το φούτερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Η Νταϊάνα θύμιζε χαρακτήρα από αρχαία ελληνική τραγωδία”: Όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του Spencer για την Lady D12.09.2018

Δεν αποτελεί μυστικό, ο «πόλεμος» που δεχόταν η πριγκίπισσα από τους παπαράτσι σε κάθε της έξοδο. Ήταν ένας σκληρός καθημερινός αγώνας που επηρέαζε βαθιά την ψυχική της υγεία με την πάροδο του χρόνου.

Από τότε δεν είναι λίγες οι φορές που οι γιοι της, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι έχουν αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα, αφού μάλιστα για τον δεύτερο αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν, μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, στην οριστική απομάκρυνσή του από το Παλάτι.

Έτσι, αν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί υπάρχουν τόσες πολλές λήψεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τα ίδια ρούχα, τώρα ξέρετε γιατί!

Με πληροφορίες από sheknows.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b