MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Reworks 2022: Το κορυφαίο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης επιστρέφει τον Σεπτέμβριο – Τα νέα ονόματα του line up

Έχοντας ήδη ανακοινώσει τους Solomun, Ben Klock, Adriatique μεταξύ άλλων, το Reworks επιστρέφει δυναμικά και ανακοινώνει άλλα δέκα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής.

Monopoli Team

Προσδοκώντας να επεκτείνει τους μουσικούς ορίζοντες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης μουσικής, το Reworks ετοιμάζει ένα lineup το οποίο περιλαμβάνει ανερχόμενους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αγαπημένα acts και παγκοσμίου φήμης headliners.

Έχοντας ήδη ανακοινώσει τους Solomun, Ben Klock, Adriatique, Kas:st, Innellea, Daria Kolosova, Momery και Lebanon Hanover μεταξύ άλλων, το reworks συνθέτει μια μοναδικά εκλεπτυσμένη σκιαγράφηση της σύγχρονης μουσικής και των τεχνών και ανακοινώνει τις 10 νέες προσθήκες στο φετινό line up:

Dixon / Max Cooper / Mano Le Tough / Patrice Bäumel / Anfisa Letyago / Roi Perez / Massano / Tigerhead / Scot Dech / Unickue

Περισσότερα για τους καλλιτέχνες του φετινού line up:

O πρωταγωνιστής στην εξέλιξη της χορευτικής μουσικής και σούπερσταρ Solomun επιστρέφει στο reworks τρια χρόνια μετά την πρεμιέρα του reworks 2019, όπου μας χάρισε ένα σετ-έκπληξη που έφτασε τις 5 ώρες σε διάρκεια. Φέτος, επιστρέφει στο reworks για να μας χαρίσει ξανά υπέροχες στιγμές με την μουσική του.

Solomun

Μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες στην ιστορία του Reworks, ο Ben Klock έχει γίνει συνώνυμο με τις πιο αξέχαστες βραδιές και ξημερώματα που έχουμε ζήσει. Ο resident του Berghain και ιδιοκτήτης της περίφημης Klockworks συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες δυνάμεις της σύγχρονης βερολινεζικης σκηνής της techno και πλέον ένα σύμβολο για το απέραντο μουσικό τοπίο της πόλης.

Ο Dixon ο οποίος κατέκτησε την κορυφή της περιβόητης λίστας του Resident Advisor με τους Καλύτερους DJs της Χρονιάς κι έμεινε εκεί για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, ο DJ και παραγωγός που σπάει τα στερεότυπα και ιδρυτής του label ‘Innervisions’ το οποίο έχει καθοδηγήσει τις μουσικές εξελίξεις όσο ελάχιστα.

O σπουδαίος Max Cooper που συνδυάζει ευφυέστατα την techno και electronica με εντυπωσιακά Live A/V shows θα είναι παρών στο Reworks για ένα συναρπαστικό live performance.

Ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αριστοτεχνικά ονόματα αυτή τη στιγμή, οι Adriatique είναι το περιζήτητο δίδυμο με την σταθερή αλλά αλματώδη εκτόξευση στο πάνθεον των κορυφαίων acts αυτή τη στιγμή στην ηλεκτρονική μουσική.

Ο καλλιτέχνης με τον πιο εκκωφαντικό αντίκτυπο στην χορευτική μουσική την φετινή χρονιά και όχι μόνο, ο δημιουργικός και απίστευτα παραγωγικός, Innellea είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα παγκοσμίως.

Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα αυτή τη στιγμή στον χώρο της μελωδικής techno, οι Γάλλοι KAS:ST αντιπροσωπεύουν τον ήχο που ξεσηκώνει και μαγεύει τα dancefloors σε όλο τον πλανήτη.

Ο Mano Le Tough είναι από τις κορυφαίους DJs παγκοσμίως και το αποδεικνύει σε κάθε του συμμετοχή στο Reworks και ο Patrice Bäumel ο οποίος φιγουράρει ανάμεσα στις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της μελωδικής techno και όχι μόνο.

Ο Roi Perez μέλος της περίφημης Ostgut Ton και resident του Berghain / Panorama Bar και ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μελωδικής techno για το 2022, ο Βρετανός Massano.

Μια από τις κύριες εκπροσώπους της techno σκηνής του Κιέβου, η Daria Kolosova στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα και το reworks, η εντυπωσιακή Anfisa Letyago με σπουδαίο αντίκτυπο στην ηλεκτρονική μουσική του σήμερα, αλλα και η Tigerhead μια ακόμη σπουδαία διεθνής προσωπικότητα της techno το 2022.

Φέτος το reworks σας παρουσιάζει με χαρά τους Darkwave και Post Punk ήχους των σπουδαίων Lebanon Hanover, με τα κομμάτια τους να συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια plays, σε ένα μοναδικό live που δεν χάνεται.

Η σύγχρονη ελληνική σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής εκπροσωπείται και φέτος στο reworks από ανερχόμενους και καταξιωμένους καλλιτέχνες. To μουσικό πρότζεκτ Alpha Sect με έμφαση στους breaking electro ήχους με punk επιρροές θα δονήσει το dancefloor στο φετινό reworks. Ο Ison, παρών από την πρώτη μέρα στο reworks, από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής και ιδρυτικό μέλος των NON.

Ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι, οι Momery, έχουν δώσει ήδη το στίγμα τους και είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους, έχοντας πλήθος νέων και φρέσκων παραγωγών που παίζονται ήδη από τα κορυφαία ονόματα της μελωδικής techno.

Η ArKI, μια από τις καλύτερες Ελληνίδες DJ με την βαθιά της γνώση και την αέναη αγάπη για την μουσική, γνωρίζει πολύ καλά πως να προσφέρει εντυπωσιακά DJ sets από την house έως την techno.

O Andreas Athineos, ο οποίος θεωρείται δίκαια ανάμεσα σε εκείνους τους DJ που προσφέρουν σταθερά ποιοτικά σετ που δεν απογοητεύουν ποτέ. Ο Scot Dech και ο Unickue, δύο από τις πιο αξιόπιστες παρουσίες στην τοπική μουσική σκηνή.

Η εγχώρια ελληνική techno σκηνή εκπροσωπείται επάξια από τις φιλόδοξες Pink.wav και Julie, πρωταγωνιστούν ήδη με τον ενθουσιασμό και το ταλέντο τους στην local underground σκηνή.

Tο 2022 το reworks επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ!

Και φέτος, το κοινό θα απολαύσει ένα ταξίδι στους ήχους που κυριαρχούν διεθνώς και τις νέες τάσεις που θα συζητηθούν στο άμεσο μέλλον. Από την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, το reworks φιλοδοξεί και φέτος να είναι σημείο συνάντησης των φίλων της σύγχρονης μουσικής και πυρήνας του σύγχρονου ψηφιακού μουσικού πολιτισμού στην Ελλάδα. Παρουσιάζοντας μια πλειάδα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο αλλά και της χώρας, σε ένα μουσικό περίπατο σε διάφορα σημεία της πόλης.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα.

Η προπώληση των REWORKS FULL PASS εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή, συνεχίζεται στο www.reworks.gr. Με αυτά μπορείς να ζήσεις όλη τη εμπειρία του reworks για όλες τις ημέρες και νύχτες ακόμη και σε εκείνα τα οποία έχουν περιορισμένο και συγκεκριμένο αριθμό επισκεπτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου: Τζαζ βραδιές στο νησί των Ιπποτών, με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Reworks επιστρέφει από 14 ως 17 Σεπτεμβρίου στους παρακάτω χώρους.
Θα βρείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ και όλες τις παράλληλες δράσεις του στο https://reworks.gr/

 

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b