MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 χλμ.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έστησε πάρτι στους δρόμους του Μονάχου, αφού χάρισε στον ελληνικό στίβο το 12ο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας του στη διοργάνωση.

Monopoli Team

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία, η 38χρονη πρωταθλήτρια έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 χλμ. βάδην στους δρόμους του Μονάχου, στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπέστρεψε στο Νο.3 του κόσμου η Σάκκαρη, πτώση στο Νο7 για τον Τσιτσιπά12.09.2018

Μετά την 4η θέση πριν από 25 ημέρες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον, η Ντρισμπιώτη πήγε στη Βαυαρία με μοναδικό στόχο να βαδίσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Το πέτυχε σε 2 ώρες και 46 λεπτά χαρίζοντας στον ελληνικό στίβο το 12ο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας του στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«Ας περιμένουμε λίγο, το πάρτι θα γίνει μετά το Μόναχο» δήλωνε ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος, ο τεχνικός της Ντρισμπιώτη, που έστησε το δικό της πάρτι στην καρδιά του Μονάχου.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Απόλυτη κυριαρχία στον τελικό της ζωής της

Το ελληνικό βάδην στα καλύτερά του, με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να μπαίνει από την αρχή στην κορυφή της κούρσας και να έχει τον απόλυτο ελέγχό της. Μαζί με την Ισπανίδα, Ρακουέλ Γκονάλεζ και την Βικτόρια Μαντάραζ από την Ουγγαρία ήταν οι αθλήτριες που ξεχώρισαν, διεκδίκησαν τα μετάλλια και τη νίκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b