MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έρχονται το MyPhoto.gov.gr και ο ψηφιακός ταχογράφος

Ο ψηφιακός ταχογράφος και το MyPhoto.gov.gr περιλαμβάνονται στις δράσεις που ετοιμάζει το προσεχές διάστημα το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Monopoli Team

Ο ψηφιακός ταχογράφος και το MyPhoto.gov.gr περιλαμβάνονται στις δράσεις που ετοιμάζει το προσεχές διάστημα το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδας Χριστόπουλος, «στο προσεχές διάστημα θα είναι διαθέσιμες δύο ακόμα υπηρεσίες. Η ψηφιακή έκδοση κάρτας ταχογράφου που θα διευκολύνει ουσιαστικά τους επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι πλέον θα την εκδίδουν εύκολα και γρήγορα μέσω του gov.gr. Κατά δεύτερον, το MyPhoto.gov.gr, μια οριζόντια εφαρμογή που θα αφορά σε όλα τα κρατικά έγγραφα, όπου απαιτείται φωτογραφία και θα διευκολύνει επαγγελματίες φωτογράφους, αλλά και πολίτες. Είναι μείζονος σημασίας το γεγονός ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, ξετυλίγοντας το νήμα του οράματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει τεθεί σε στέρεες βάσεις και έχει αποκτήσει μια εξαιρετική δυναμική, η οποία για πρώτη φορά προσφέρει στη χώρα μας τη δυνατότητα να γίνει μέρος του διεθνούς ψηφιακού γίγνεσθαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGov.gr Wallet: Σε εφαρμογή το ψηφιακό πορτοφόλι για ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b