MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Ο σπουδαίος δημιουργός μόλις σκηνοθέτησε το πρώτο του βίντεο κλιπ

Πρόκειται για το μουσικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Cannibal» του Μάρκους Μάμφορντ, το οποίο ο σπουδαίος Αμερικανός σκηνοθέτης γύρισε χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού του.

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Ο σπουδαίος δημιουργός μόλις σκηνοθέτησε το πρώτο του βίντεο κλιπ
Monopoli Team

O σπουδαίος Αμερικανός κινηματογραφικός δημιουργός, Στίβεν Σπίλμπεργκ, σκηνοθέτησε για πρώτη φορά στην ομολογουμένως μυθική καριέρα του ένα μουσικό βίντεο κλιπ. Πρόκειται για το τραγούδι του Μάρκους Μάμφορντ με τίτλο «Cannibal», το οποίο και περιλαμβάνεται στο solo άλμπουμ του frontman των Mumford & Sons ,«Self Titled», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου από την Island Records.

O Μάμφορντ αποκάλυψε τη συνεργασία με τον θρυλικό σκηνοθέτη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Το βίντεο γυρίστηκε στις 3 Ιουλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις ενός Λυκείου της Νέας Υόρκης. «Ο Σπίλμπεργκ σκηνοθέτησε το πρώτο του βίντεο κλιπ, με τη μία, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο», έγραψε ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός.

Η Κέιτ Καπσόου, ζωγράφος, πρώην ηθοποιός και σύζυγος του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ανέλαβε την παραγωγή, την καλλιτεχνική διεύθυνση και τα σκηνικά, ενώ η Βρετανίδα ηθοποιός Κάρεϊ Μάλιγκαν, σύζυγος του Μάμφορντ, τα κοστούμια και τον ήχο. Παράλληλα, η στενή συνεργάτιδα των BTS, Kristie Macosko Krieger, εκτέλεσε χρέη συμπαραγωγού.

«Είμαι τρομερά συγκινημένος από την υποστήριξη των ανθρώπων γύρω μου ώστε η μουσική μου να φτάσει σε εσάς, και δυσκολεύομαι να εκφράσω με λόγια όλη την ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι», έγραψε ο Μάρκους Μάμφορντ, «Όταν οι άνθρωποι το καταλαβαίνουν ενθουσιάζομαι. Η Κέιτ και ο Στίβεν το κατάλαβαν και τους υπερευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Placebo επιστρέφουν στην Ελλάδα πιο ανανεωμένοι και ώριμοι από ποτέ12.09.2018

Στο μουσικό βίντεο κλιπ ο Μάμφορντ ερμηνεύει το «Cannibal» ενώ παίζει την κιθάρα του. Η κάμερα κινείται γύρω από το πρόσωπο του πριν αρχίσει να απομακρύνεται.

Πηγή: Rolling Stone Magazine

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b