MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Τεντόγλου γεύτηκε την άλλη πλευρά του νομίσματος, αλλά… ούτε που τον πείραξε

Ο Κώστας Ευθυμιάδης γράφει για τις σκέψεις και τα λόγια του Μίλτου Τεντόγλου μετά τον τελικό στο Ορεγκον και αφού αρχικά εξοργίστηκε, αναρωτιέται πόση ωριμότητα μπορεί να κρύβει το μυαλό ενός 24χρονου που ήδη έχει κατακτήσει μετάλλια σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.

Monopoli Team

Πέρυσι, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χρυσού του μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μίλτος Τεντόγλου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε ότι δεν άξιζε το χρυσό μετάλλιο που στέρησε από τον Ετσεβαρία στην τελευταία προσπάθεια και μάλιστα λόγω καλύτερης δεύτερης, καθώς είχε το ίδιο άλμα με τον Κουβανό (8,41μ.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚουλσούμ Αμπντούλα: «Ένιωσα ότι είχα κοινωνική υποχρέωση να αγωνιστώ»12.09.2018

Ομολογώ πως δυσκολεύτηκα να… αποδεχτώ το ρεσιτάλ ειλικρίνειας και ταπεινοφροσύνης του 23χρονου πέρυσι Μίλτου. Μου φάνηκε… too much. Και από ένα νέο αθλητή που… βράζει το αίμα του.

Και έρχεται τώρα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου γεύτηκε το… πικρό ποτήρι που πήρε πέρυσι ο Κουβανός εξαιτίας του. Στο τελευταίο άλμα ο Κινέζος Βανγκ του πήρε το χρυσό μετάλλιο, που αυτός άξιζε. Το άξιζε γιατί έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του με 5 άλματα πάνω από τα 8,20μ. Ο Κινέζος ήταν πέμπτος και φέτος είχε κάνει όλο κι όλο έναν αγώνα κι αυτόν με άλμα στα 7,67μ. Και από το πουθενά ήρθε κυριολεκτικά να κλέψει το χρυσό από τον Γρεβενιώτη άλτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b