MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Φοιτητική Στέγη: Ποιες είναι οι τιμές μίσθωσης σε 22 «φοιτητουπόλεις» της περιφέρειας

Αυξήσεις έως 30% με 40% καταγράφονται στα ζητούμενα ενοίκια για μίσθωση φοιτητικής στέγης σε σχέση με το 2021 και σε πόλεις – περιοχές γνωστές ως «Φοιτητουπόλεις».

Monopoli Team

Αυξήσεις έως 30% με 40% καταγράφονται στα ζητούμενα ενοίκια για μίσθωση φοιτητικής στέγης σε σχέση με το 2021 και σε πόλεις – περιοχές γνωστές ως «Φοιτητουπόλεις» της περιφέρειας, από την Πάτρα έως και την Κρήτη. Αυτό προκύπτει από σχετική έρευνα Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates για το κόστος μίσθωσης φοιτητικής κατοικίας σε 22 «Φοιτητουπόλεις» ανά την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ο κ. Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του δικτύου, «τα τελευταία χρόνια η αναζήτηση ποιοτικού ακινήτου αποτελούσε μια δύσκολη διαδικασία μετά την ραγδαία αύξηση των εγγεγραμμένων ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (π.χ. Airbnb), δεσμεύοντας αρκετά ακίνητα για τον σκοπό αυτό, με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές της Αθήνας, όπως το Κουκάκι, αλλά και σε περιοχές του Ιστορικού κέντρου και όχι μόνο, το φαινόμενο της βραχυχρόνιας μίσθωσης άλλαξε τον χάρτη των φοιτητικών κατοικιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b